- 9 Kasım 2012
- 25
- 0
Güneş gözlüğüne çok sevindim, güle güle kullanıngaranti konusunu bilmiyordum, o iyi olmuş o zaman :)
Bahsettiğiniz çantayı göremedim, K10 hala yok bende. ama kırmızı ve leoparlı kulağa çok hoş geliyorgüzel olduğunu tahmin ediyorum.
Ben de şu çantaya kafayı taktım, inşallah alacağım, çok kaliteli duruyor fotoğraflarda
Eki Görüntüle 787618 Eki Görüntüle 787620
teşekkür ederim. kırmızı leopar panoromada gayet hoş görünüyor ama kendi nasıldır bilemeyiz tabi:) bu arada senin seçtiğiniz çanta hoşmuş umarım resim yanıltıcı değildir
neyse leoparlı çantayla bi siftah yaparım belki:) denemek lazımevet şimdi gördüm leoparlı çantayı, güzelmiş hakikaten :13: benim siyah çanta da güzel görünüyor, ama haklısın, almadan asla bilemeyeceğiz sanırım.. alıp bakıp beğenmezsek geri göndeririz artık ne yapalım.. şansımıza umarım güzel çıkarlar
neyse leoparlı çantayla bi siftah yaparım belki:) denemek lazım
Eki Görüntüle 816019 Eki Görüntüle 816020
kızlar bunlar yeni siparişlerim sizlerle paylaşmak istedim merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz:)
Eki Görüntüle 816019 Eki Görüntüle 816020
kızlar bunlar yeni siparişlerim sizlerle paylaşmak istedim merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz:)
canım ben de instinct parfümü çok merak ediyorum. nasıl bir koku? neye benziyor? avonda ona benzeyen başka parfüm varmı? ona göre karşılaştıralım. şimdiden çoook teşekkürler
ve cicilerini güle güle kullann
canım arı sütü ve bal özlü kremin kokusu nasıl?bende k12 den bu serinin dudak balmını almayı düşünüyorum.
teşekkür ederim canım benim:)ınstınct güzel ben beğendim kolay kolay parfüm beğenmem ama bu güzel gerçekten ama kalıcı değil canım tazelemek gerekiyor kalıcı olsaydı tam olurdu yani şisesi falan da çok hoş saati de fena değil kayışında siyah simler var güzel görünüyor parfümü tavsiye ederim canım farklı bir kokusu var avondaki çoğu parfümü kullandım ama benzetemedim bu da güzel farklı bir koku beğeneceğini düşünüyorum çevremde kullananlarda çok beğendi şuana kadar olumsuz birşey duymadım bende memnunum :)
ay çok teşekkür ederim canım ya şimdi gördüm cevabını, sağol varol ellerin dert görmesinnben de deneyeyim o zaman hemen bu siparişimde, çooooooooook teşekkür ederimmmmmmmm
Resim koyamadım ama Avon BB krem bence bir harika(şu ilk çıkan ambalajı krem renkli olan) ve sanırım artık vazgeçemeyeceğim bir ürün ve bu yüzden tüm kompakt kremleri ve fondötenlerimi arkadaşlarımdan isteyenlere hediye ettim:)
canım bende en açık rengini alacaktım ama en açık rengi bile çok koyu dedilerbenimde tenim bembeyaz.çok kararsz kaldım şimdi
Resim koyamadım ama Avon BB krem bence bir harika(şu ilk çıkan ambalajı krem renkli olan) ve sanırım artık vazgeçemeyeceğim bir ürün ve bu yüzden tüm kompakt kremleri ve fondötenlerimi arkadaşlarımdan isteyenlere hediye ettim:)
Avon denemedim ama BB krem gibi renkli nemlendiriciler genelde yarı şeffaf olurlar, çok kapatıcı olmazlar.. yani bir renk tonu birçok tene genelde uyar bu yüzden.. çok koyu diyenler neden öyle dedi acaba? onlara da sormak lazım aslında..
soyluserap sen hangi rengi kullandın ve tenin ne renk? ve ürün yarı şeffaf mı, yoksa kapatıcı bir ürün mü?
cevabına göre biz de karar verelim o zaman, ben de merak ettim şimdi