AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlar ben de alacaktım ama vazgeçtim çok da güzel gelmedi bu fotoda

teşekkür ederim. kırmızı leopar panoromada gayet hoş görünüyor ama kendi nasıldır bilemeyiz tabi:) bu arada senin seçtiğiniz çanta hoşmuş umarım resim yanıltıcı değildir

evet şimdi gördüm leoparlı çantayı, güzelmiş hakikaten :13: benim siyah çanta da güzel görünüyor, ama haklısın, almadan asla bilemeyeceğiz sanırım.. alıp bakıp beğenmezsek geri göndeririz artık ne yapalım.. şansımıza umarım güzel çıkarlar

neyse leoparlı çantayla bi siftah yaparım belki:) denemek lazım

kızlar ümraniye bölgesindeyim avon ürünü almak istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen özel msj atın

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım benim:)ınstınct güzel ben beğendim kolay kolay parfüm beğenmem ama bu güzel gerçekten ama kalıcı değil canım tazelemek gerekiyor kalıcı olsaydı tam olurdu yani şisesi falan da çok hoş saati de fena değil kayışında siyah simler var güzel görünüyor parfümü tavsiye ederim canım farklı bir kokusu var avondaki çoğu parfümü kullandım ama benzetemedim bu da güzel farklı bir koku beğeneceğini düşünüyorum çevremde kullananlarda çok beğendi şuana kadar olumsuz birşey duymadım bende memnunum :)

canım arı sütü ve bal özlü kremin kokusu nasıl?bende k12 den bu serinin dudak balmını almayı düşünüyorum.

kokusu güzel canım geçtiğimiz kış dudak balmını kullanmıştım soğuktan dudaklarım çatlamaya başlamıştı çok güzel yapmıştı dudaklarımı sürdüğüm anda etkisi gösterdi bu kışda kesinlikle alıcam

ay çok teşekkür ederim canım ya şimdi gördüm cevabını, sağol varol ellerin dert görmesinn ben de deneyeyim o zaman hemen bu siparişimde, çooooooooook teşekkür ederimmmmmmmm

Resim koyamadım ama Avon BB krem bence bir harika(şu ilk çıkan ambalajı krem renkli olan) ve sanırım artık vazgeçemeyeceğim bir ürün ve bu yüzden tüm kompakt kremleri ve fondötenlerimi arkadaşlarımdan isteyenlere hediye ettim:)

canım bende en açık rengini alacaktım ama en açık rengi bile çok koyu dediler benimde tenim bembeyaz.çok kararsz kaldım şimdi

canım bende en açık rengini alacaktım ama en açık rengi bile çok koyu dediler benimde tenim bembeyaz.çok kararsz kaldım şimdi

Avon denemedim ama BB krem gibi renkli nemlendiriciler genelde yarı şeffaf olurlar, çok kapatıcı olmazlar.. yani bir renk tonu birçok tene genelde uyar bu yüzden.. çok koyu diyenler neden öyle dedi acaba? onlara da sormak lazım aslında..

soyluserap sen hangi rengi kullandın ve tenin ne renk? ve ürün yarı şeffaf mı, yoksa kapatıcı bir ürün mü?
cevabına göre biz de karar verelim o zaman, ben de merak ettim şimdi

avonun bb kreminin kapatıcılığı bence çok iyi benim cildimde sivilce olur sık sık sadece bb kremi kullanıyorum sivilcelerimi kapatıyor cildim pürüzsüz görünüyor ben medium kullanıyorum çok sürüldüğünde biraz daha koyu yapıyor çok sürmeden kullandığınızda güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…