AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

baştan 3. fotodaki vanilyalı vücut losyonu mu ? öyleyse nasıl aldınız çünkü katologta ve panaromada yok

özellikle resmin altında "alıntı" diye paylaştım amaç sadce görsel paylaşım.bi kişisel sayfadan aldım sizinle paylaştım...

Eki Görüntüle 535170

blonde sun--rose light--rouge--mirage--very berry--perfect peach

rose light renginin dudakta duruşu nasıl veya elde swatchlaman mümkün mü canım resimde oldukça canlı gözüküyor ama sürünce nasıldır acep ayrıca perfect peach'i de merak ettim.:26:
bu iki rengi alıp kullanmış olanınız varsa fikir verirse sevinirim.

selam herkese
bende rouge ve very berry yi merak ediyorum. 2 renk arasında karasız kaldım. elinde swatch olan veya çekebilen olursa çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar köpük fondötenden almış olanınız var mı?
benim cildim kuruya dönük karma bildiğim kadarıyla kuru ciltlere önerilmiyor daha çok yağlı ve karma ciltler kullanabiliyor ama bu fondöteni çok merak ediyorum.
cildi karma olup, kullanıp, memnun kalanınız var mı??

ikiside güzel duruyo doğallar en azından

ben nude aldım köpük fondetenden. dediğin gibi kuru ciltlere asla gitmez. benim cildim karma. öyle olduğu halde bazı yerleri kuru gibi göründü cildimin uyguladığımda. sürmeden önce krem uygulamak lazım cilde. kapatıcılığını beğendim fondetenden çok makyaj bazı gibi duruyo renkleri çok açık ben iade edicem nude almama rağmen beyazımsı duruyo cildimde baz gibi göründüğü için. onun yerine bir ton koyu natural beige alıcam genel olarak sevdim köpük fondeteni

Rose light'i onermem canim. Dudakta pek.bi fark yaratmiyor. Dogal pek belli olmayan rujlari seviyorsan alabilirsin.

Rose light'i onermem canim. Dudakta pek.bi fark yaratmiyor. Dogal pek belli olmayan rujlari seviyorsan alabilirsin.

forum canlansın hanımlar nerde fotolart katalog çıksın diye sabırsızlanıyoruz ama gerisi yok :26:

ben keşke bir adet daha very berry alsaymışım diyorum,bayıldım resmen!!
bu rujlar normalde bir seriye mi ait arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…