AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlar size bişey sorcam ben avona üye olmadan parfüm numunesi almak istiyorum bi sitede 36 numune ... fıyat diye yazıyodu ama içinde hangi parfümlerin olduğu yazmıyo benm özellikle istediğim bikaç parfüm var onların olup olmadğını bilmiyorum alan arkadaşlar varsa bana bayan parfümlerinin adını yazabilirmi

kızlar size bişey sorcam ben avona üye olmadan parfüm numunesi almak istiyorum bi sitede 36 numune ... fıyat diye yazıyodu ama içinde hangi parfümlerin olduğu yazmıyo benm özellikle istediğim bikaç parfüm var onların olup olmadğını bilmiyorum alan arkadaşlar varsa bana bayan parfümlerinin adını yazabilirmi
canım değişken oluyor içindekiler,istersen secip tek tek iste

kızlar ekim ayı kataloğundaki kahverengi saati alan oldu mu olan varsa paylaşsın ltfen noluuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

canım fiyatı nedir ??
kızlar ben önceki fiyatını bilemiyorum, 1 ay önceki indirim broşüründen 8 tl civarına almıstım.. hatta okadar begendim ki 4 tane kendime,4 tane kardeşime aldım.. kalem okadar rahat suruluyorki ve simsiyah yapıyor vede kolay kolay dagılıp akmıyor.. ben yıllardır cok kalem denedim ama bu fiyatına göre süper.. benden cok alanlarda oldu ama suan nekadar bilemiyorum.. tek kötü tarafı hızlı bitiyor :)

kızlar ben önceki fiyatını bilemiyorum, 1 ay önceki indirim broşüründen 8 tl civarına almıstım.. hatta okadar begendim ki 4 tane kendime,4 tane kardeşime aldım.. kalem okadar rahat suruluyorki ve simsiyah yapıyor vede kolay kolay dagılıp akmıyor.. ben yıllardır cok kalem denedim ama bu fiyatına göre süper.. benden cok alanlarda oldu ama suan nekadar bilemiyorum.. tek kötü tarafı hızlı bitiyor :)

hangi kalemmiş bu yaa k 12 de varmı bu bahsettiğin kalemden?

$Resim 011.jpg bu sayfada var hani en atta bahsedilen kalem bu mmu arkadaşlar 7,90 fiyatı?

avon diamond parfüm aldım kızlar şöyle iyi gibi kokusu
kullananlar var mı memnun mu
geçen bi parfm sıkmıştım bi kaç arkm şurup gibisin kokuosn dediler şüpheldnm şimide aldığım parfümden :KK70:

kızlar fırsat köşesinde 9tl ye Eternal Magic var 30ml sizce nasıl alsam mı bilmediğim bi koku

X