AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Bunu yeni aldım ama daha kullanmadımm

Şuan bu kremin yüzüme yaptıklarından kurtulmaya calısıyorum
Bi süredir kullanıyorum ilk basta anlamadım yüzüm cok sivilce doldu ama bndan mı bilemedim sonra dikkat ettim bunu sürdüğüm günler hep 1-2 artıyord sivilcelerim bana cok zarar verdi yani cildim cok hassas ondan belki de bilmiyorm ama cok mutsuzm

Ladymarmalade bilgisayarın bayağı büyükmüş!:):):) Biraz daha geriden çeksen üstümüze geliyor...Iveeeet arkadaşlar nihayet ultra color rich ruj serisinden Perfect peach i almış bulunuyorumm.İnternette gördüğüm resimlerin alakası varsa önümdeki masaya kafamı çakarım..Nasıl turuncu çıkarabilmişler olemez böyle bir şey bildiğin pastel pembe..

Bu fotoğraftan daha pastel yumuşak bir pembe azıcık değişik...Turuncu çıkaranlar neyle çektiniz? :26: Beni yanıltıp aldırdınız..Yoksa aynı isimli bir ruju daha mı var avon un..Bir mini rujlarda bir de bu seride var..Çok kızgınımmm.Bu ruj metalik tamamen parlak belirtiim..Far tutmuş gibi off yine hayellerim yıkıldı..

Bu ikisinin ortası....Perfect peach isimli rujun rengi..

Halbuki üstteki rujlardan en sonuncusu gibi bekliyordum gerçek şeftali budur..

imza:Ziyaretçi geldi hanıııımm!

Son düzenleme:

aaaaaaaaaa niye öyle yapmışlar ki değiştirdiler mi acaba ya ben numunesini almıştım o bundan farklı hafif turuncumsu bi renkti halbuki tüh ya ben de alcaktım ama o bildiğin müthiş bi renk olarak görünüyo internette bi fotoda ama o kadar da turuncumsu değil tabi nası çekmişler o renk çıkmış anlamadım keşke öyle olsa. perfect peach adında bi ultra color rich serisinde var bi de mini rujlarda var o mini rujlardaki renk kahvemsi gibi. başka bi seride yok diye biliyorum. bence iade edebilirsin

kızlr şu garah çanta varya gri renkli olan onun içi nasıl alan varsa fotosunu koyabilirmi lütfen?

canım netteki resminden daha az turuncu ama bu kadar da pembe olmayan bi rujdu perfect peach arkadaşımda vardı ondan biliorum hatta bn pek beğenirdim rengini ama simli olduğu için almayı düşünmedim sanırım değiştirmişler rengini çünkü pembeyle alakası yoktu eskiden bu bildiğin açık pembe

Kızlar avonun panaroma kitapçığındaki yeni çıkan "ultra color rich rubies ruj" undan almak istiyorum..internette bakındım gerçek renklerini buldum..malum kitapçıktaki renkle geldiğğindeki renk çok farklı olabiliyor..bulduğum resmi ekliyorum sırasıyla "Fuchsia Flame, Radiant ruby, Noble Nude and Princely Plum" ben noble nude a bayıldım ondan sipariş vericem bu ay..

Arkadaşlar benim koyduğum aşağıdaki resimde bir hırka var ya öyle turuncuylan alakası yok..Blogları olanlar turuncu koymuşlar ne iş anlamadım..

Ahanda gerçek şeftali hiç üstünde böyle bir renk var mı?Tabiki hayır o zaman bu nedir pembe!

k 11 panoramnın hediyeleri neler ya yükleyin yada gören varsa söyleyin yoksa çatlıcam meraktan vallaoffff

Kızlar bu kol saatini alan var mı nasıl birsey katalogta gercekten muhtesem gözüküyor bayılıyorum bu saate sipariş vereyim diyorum tavsiye eder misiniz ?

tabiki en üstteki resim turuncu veya şeftali değil hırka pudra pembesi alttaki resimler ise şeftali dediğin gibi. şimdi sana çektiğim rujların resimlerini koyucam aldığın perfect peachın benim aldığım perfect peachla ilgisi yok kesinlikle pembe değil bende alıp koymuştum tekrar çektim senin için koyuyorum kayısı renginin çok açığı perfect peach. anlamı şeftali ama malesef değil yapcak bişey yok yine de sevdiğim rujlardan biri tek başına kullanmıyorum renkleri karıştırıp kullanıyorum bunu sürceğim zaman. diğer arkadaşın dediği gibi senin perfect peachın renginı değiştirmişler sanırım

pembe, nude ve şeftali tonlarında rujlar arkadaşlar
sol baştan pembe tonları mounbealn, flirt alert, amethyst, iced shampink
frostiest mauve, frozen rose, pink cruh, carnation
pout, iced coffee, valentine, cant resist coral
mirage, perfect peach, rose light, blonde sun
bu ikiliyi özel çektim ayrıntılı görünsün diye mini perfect peach, rich ruj perfect peach görüldüğü gibi pembeyle alakası yok canım. rick perfect peach ruj çok az daha açık rengi diyebiliriz resimden
asıl senin istediğin şeftali tonlarındaki renkler ise bu son ikili apricot mystery bu.
bu da perfect pink
apricot mystery ve perfect pink tam şeftali duruyo ve çok güzel renkler resimle rujlara bakınca fark var mı diye bakıyorum genelde farklı çıkar renkler ama tam tutturdum sizlere örnek resim olsun tam renkler bunlar

Son düzenleme:
kızlar avonun yeni çıkan parfümünü alan varsa ekleyebilirmi saatiyle beraber saat çok hoşuma gitti kokusuda güzelse almayı düşünüyorum

Eki Görüntüle 505848

Kızlar bu kol saatini alan var mı nasıl birsey katalogta gercekten muhtesem gözüküyor bayılıyorum bu saate sipariş vereyim diyorum tavsiye eder misiniz ?

Bu kol saati ne kadar kasvetli hele de bayan içinse..Bakın bu benim bi tanem:

kadın saati beyle olur...Bir de şu bebek var kaliteli bir marka tabi fiyatı biraz yüksek..Camını elli kere çarptım banamısın..Tam benim gibi sakarlara uygun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…