- 1 Eylül 2012
- 14
- 0
Bunu yeni aldım ama daha kullanmadımm
Ladymarmalade bilgisayarın bayağı büyükmüş!:):):) Biraz daha geriden çeksen üstümüze geliyor...Iveeeet arkadaşlar nihayet ultra color rich ruj serisinden Perfect peach i almış bulunuyorumm.İnternette gördüğüm resimlerin alakası varsa önümdeki masaya kafamı çakarım.. Nasıl turuncu çıkarabilmişler olemez böyle bir şey bildiğin pastel pembe..
Bu fotoğraftan daha pastel yumuşak bir pembe azıcık değişik...Turuncu çıkaranlar neyle çektiniz? :26:Beni yanıltıp aldırdınız..Yoksa aynı isimli bir ruju daha mı var avon un..Bir mini rujlarda bir de bu seride var..Çok kızgınımmm. Bu ruj metalik tamamen parlak belirtiim..Far tutmuş gibi off yine hayellerim yıkıldı..
canım netteki resminden daha az turuncu ama bu kadar da pembe olmayan bi rujdu perfect peach arkadaşımda vardı ondan biliorum hatta bn pek beğenirdim rengini ama simli olduğu için almayı düşünmedim sanırım değiştirmişler rengini çünkü pembeyle alakası yoktu eskiden bu bildiğin açık pembeLadymarmalade bilgisayarın bayağı büyükmüş!:):):) Biraz daha geriden çeksen üstümüze geliyor...Iveeeet arkadaşlar nihayet ultra color rich ruj serisinden Perfect peach i almış bulunuyorumm.İnternette gördüğüm resimlerin alakası varsa önümdeki masaya kafamı çakarım.. Nasıl turuncu çıkarabilmişler olemez böyle bir şey bildiğin pastel pembe..
Bu fotoğraftan daha pastel yumuşak bir pembe azıcık değişik...Turuncu çıkaranlar neyle çektiniz? :26:Beni yanıltıp aldırdınız..Yoksa aynı isimli bir ruju daha mı var avon un..Bir mini rujlarda bir de bu seride var..Çok kızgınımmm. Bu ruj metalik tamamen parlak belirtiim..Far tutmuş gibi off yine hayellerim yıkıldı..
Eki Görüntüle 505848
Kızlar bu kol saatini alan var mı nasıl birsey katalogta gercekten muhtesem gözüküyor bayılıyorum bu saate sipariş vereyim diyorum tavsiye eder misiniz ?
Eki Görüntüle 505848
Kızlar bu kol saatini alan var mı nasıl birsey katalogta gercekten muhtesem gözüküyor bayılıyorum bu saate sipariş vereyim diyorum tavsiye eder misiniz ?