AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Asıl sorum şu çook önemli bir soru :KK52::KK52::KK34:Serenela isimli yüzük aynen beyle mi? Yoksa farklı mı farkı ne yazıverin...

cwfxr.jpg

Elleriniz dert görmesin...:KK12::KK19:

Daha çok taşının maviliği beyle mi(üstten 7. mesaj) yoksa daha koyu mu?Serenela yüzük....Cevap bekliyorum bugün bana yarın size di mi?:KK34::13:

Bir kelime yazacaksınız ne kadar zormuş ya.......:30Zaten aklıma yatmadı...:26:

Arkadaşlar yoğun ilginize çok teşekkürler.O an işim vardı tamamlayamadım rujlar ve parfümlerde kalmıştık.

di-7H9I.jpg

parfüm 1 reese witherspoon laugh often olup bunu sürdüğümde etrafımdakiler çay kokuyor diyor neden çünkü bergamot gibi kokuyor belirtiim.

parfüm 2 today tomorrow always future :) Romantic voyage olup :kalbimi kim çalıyor sen sen yokum evde ben çünkü mazide kaldı seni bu seven ...Çok tatlı bir kokusu var hayat dolu hafif genç kızlar için mükemmel ! boşuna hiç uğraşma kalbimin yeni bir sahibi var romantic voyage napiim maymun iştahlıyım ayran gönüllüyüm!tez canlıyım sıcakkanlıyım..vb..Üzgünüm...

parfüm 3 adı ne zor yani yazana kadar anam ağlıyor Incandessence öfff! kendisi kadınsı hafif meyve artı çiçek kokulu olup geceleri zarif bayanlar için mikemmel diyorum hafifte ciddi gibi..

parfim 4 işte bu varıya en sevmediğim içlerinde hoplaya hoplaya aldım ne ilginç yine sahip olunca ilgim bitti..gerçekten öbürlerinden birazcık olsa da hoşlandım ama bu malisef aynı fikirdeyim.ezilmiş çimen kokusu gibi bilemiyorum?today tomorrow serisinden diamond kendisinin adı hiç uymamış ismi daha pastorik bi şey olabilirdi.

parfim 5 windscape ferah günlük kullanabileceğiniz serin bir koku sade bayanlar için..

parfim 6 eternal magic egzotik bir koku bence..Biraz belirgin kaplan leopar desenli kiyafetlerle süfer olur diyorum..

UYARI :Bayanlar rujlar fotoğraftakinden daha yumuşak renkteler ...:nazar:

di-RCM0.jpg

soldan sağa rujların isimleri pink pop- provocative plum-latte-charged cherry-mocha madness

di-DMD7.jpg

lilac shimmer-never so nude-fuschia fun-reaaly rosy-personified plum

di-QGDZ.jpg

nude perfection-sparkling peach-cherry glisten-pout-golden peach-glazed almond

di-A3IQ.jpg

pink-dvine wine-gold

di-0VM9.jpg

desert rose-chic-mocha plum-twinkle pink-carnation

Her ne kadar açık havada çekilse de hiçbir zaman birebir aynısı olmuyor arkadaşlar hepsi biraz daha belirgin çıkmış..

Benim resimlerim niye silinmiş kı?:KK52:

arkadaşlar k11 de göz kalemler var ya onlardan mavi ve pembe en başta olan renkler nasıl sizce sürünce çok mu açık kalıyo yoksa katologtaki gibi aynı renk mi olur acil cevap lütfen

X