canım değişken oluyor içindekiler,istersen secip tek tek istekızlar size bişey sorcam ben avona üye olmadan parfüm numunesi almak istiyorum bi sitede 36 numune ... fıyat diye yazıyodu ama içinde hangi parfümlerin olduğu yazmıyo benm özellikle istediğim bikaç parfüm var onların olup olmadğını bilmiyorum alan arkadaşlar varsa bana bayan parfümlerinin adını yazabilirmi
avonun jel eyliner kalemi ,hayatımda gördüğüm en iyi kalem cıktı.. 3 gun yat kalk cıkmaz
canım değişken oluyor içindekiler,istersen secip tek tek iste
avonun jel eyliner kalemi ,hayatımda gördüğüm en iyi kalem cıktı.. 3 gun yat kalk cıkmaz
kızlar ben önceki fiyatını bilemiyorum, 1 ay önceki indirim broşüründen 8 tl civarına almıstım.. hatta okadar begendim ki 4 tane kendime,4 tane kardeşime aldım.. kalem okadar rahat suruluyorki ve simsiyah yapıyor vede kolay kolay dagılıp akmıyor.. ben yıllardır cok kalem denedim ama bu fiyatına göre süper.. benden cok alanlarda oldu ama suan nekadar bilemiyorum.. tek kötü tarafı hızlı bitiyor :)canım fiyatı nedir ??
kızlar ben önceki fiyatını bilemiyorum, 1 ay önceki indirim broşüründen 8 tl civarına almıstım.. hatta okadar begendim ki 4 tane kendime,4 tane kardeşime aldım.. kalem okadar rahat suruluyorki ve simsiyah yapıyor vede kolay kolay dagılıp akmıyor.. ben yıllardır cok kalem denedim ama bu fiyatına göre süper.. benden cok alanlarda oldu ama suan nekadar bilemiyorum.. tek kötü tarafı hızlı bitiyor :)
evet cnm bu ama yeni katologlara bakıyorum bulamadım,bulanınız varmı alıcam da isteyenler cokEki Görüntüle 545306 bu sayfada var hani en atta bahsedilen kalem bu mmu arkadaşlar 7,90 fiyatı?
canım güle güle kullan vücut spreyinin kokusunu tarif edebilir misin ?