AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

http://b1211.hizliresim.com/13/j/fz3hu.jpg

bugün gelen ürünlerim arkadaşlar bi arkadaş lüx serisinden rujları sormuştu biri runway plum rengi diğeri lustering nude rengi açıkçası güzel lustering nude simli bi ruj diğer rengi daha beğendim açıkçası kremsi yapıda benim hoşuma gitti yani

Aslında bu kampanya sipariş vermicektim ama yinede bi kaç bişey almak istedim (
Rujları cok beğendim arkadaşlar kımızı olan kadifemsi ve kalıcı, 2 tane daha almıstım ama acmadım onları henüz

arkadaslar avonun o dereceli gibi rimeeli varya hanı altı mor olan nasıl o oneriyomsunuz bu ay fiyatı 13 tu sanırım alsammı benım krpıkler cok uzun ve yogun

o beyaz colartrendın degilmi onun bi rengı var dı dudak tonlarında kodunu hatralyamadm atıyenın onerdklerı arasnda szce nasıl cokmu belrsiz olur ben o tonları sevıyorumda

o beyaz colortrendın degilmi onun bi rengı var dı dudak tonlarında kodunu hatralyamadm atıyenın onerdklerı arasnda szce nasıl cokmu belrsiz olur ben o tonları sevıyorumda

o beyaz colortrendın degilmi onun bi rengı var dı dudak tonlarında kodunu hatralyamadm atıyenın onerdklerı arasnda szce nasıl cokmu belrsiz olur ben o tonları sevıyorumda

canım değmez bence fiyatı pahalı diye hatırlıyorum pek pigmentlide değil tek tek alsan benzer ürünleri daha iyi olur.

canım evet atiyenin önerdiği bir ruj rengi
adı poppy love ve bildiğin kırmızı ve ben cok beğendim, belirgin ve cok hoş duruyor

kızlar slip into daring nasıl bir koku etkileyici mi acaba koklamış olan var mı????

avonun dereceli rimeli nasıl kullanan var mı arkadaslar hanı altı mor olan.memnunmusunuz benım kıprıkler baya uzunda kıvırsın ve dolgun gostersın ıstıyorum yogun bi rimelmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…