AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlarrrrr sizden yardım istiyorm :) siyah noktalar için tonikten kullanan var mı aranızda bir de onun peeling gibi yüz yı bi alana bi bedava biliyor musnz bu ürünler nsıl :) birde ben windscape parfm beğendm testerda ama kalıcı mıı :))

windscape kalıcı ama hafif ve ferah bir koku..Deniz gibi...Yaz için iyi olur...Siyah noktalar için kalıcı bir çözüm yok malisef!Ne yaparsan yap bir iki gün sonra yine olucaktır..en iyisi sık temizlemek sihirli bir çözüm yok...

teşekkür ederim :) benmde aman aman bi siyah nokta sorunum yok zaten dermokozmetk ürünller kullanıyorum ve memnunum ama destklyck bi toniğe ihtycm var :)

canım kalıcı bi parfüm arıyosan asla tavsiye etmem. bu koku benm kokum . 2 ablama da aldım cünkü cok sevyorum şimdi yine, kendime aldım sıktığın anda yok oluyor. öncekiler biraz daha kalıyordu bir iki saat bu son aldğm anında yok oluyor.

Cok tesekkur ederim canim . Neden ki oyle ama ben cok begemistim kokusunu . Peki boyle baska ferah parfum var mi bildigin .)

Cok tesekkur ederim canim . Neden ki oyle ama ben cok begemistim kokusunu . Peki boyle baska ferah parfum var mi bildigin .)

ben de cok beğenyorum kullanyorum zaten severek ama kalıcılık sıfır. purblanca acayip hafif ve kadifemsi bi koku cok güzel o da kalıcı değil. incandessense kalıcı ve hafif. celebre kullanmadım ama hafif,kalıcı mı bilmem. wish of love cok güzel ve cok kalıcı.secret fantazi koyu pembe yoğun şekerleme kokusu ve hafif ama kalıcı mı bilmyorum. ... sunu diyeyim , ben asla ağır koku kullanamam midem alt üst oluyor. yolda yürürken ağır koku kullanan birinin yanından gecince nefes almyorum cünkü inanılmaz rahatsız oluyorum. millet harıl harıl little black kullanyo ama ben kaldıramam mesela onu . aaa suft musk var o da kalıcı sanırım ilk sıkınca on dk falan esans kokuyo sonra kokusu iyi oluor. su viva by fergie de hafifdi sanırım ama katalogdan koklamıstım. outspoken intense ye bayılıyorum ama asla kullanamam cok ağır şeker kokusu .ama en iyisi erkek parfümü kullanmak ohh mis gibiler valla ferah ferah sık gez

bende ağır sevmiyorum ama little black kışın yada akamları güzel gidiyor. ağır kokulara bende hiç dayanamam birde benm burnum aşırı hassas çok net koku alma gibi bi huyum var :)) secret fantasy koyu pembe çok şekerlemsi ama kalıcı baya bi ara kullanmıştım sevgilim şekerli kokulardan pek hoşlanmıyo diye pek almıyorum artık , viva by fergie çok güzel testerları var bende ayy çok güzel bişey o, incandessence benmde çok hoşma gidiyo birde pure 02 var. o da çok güzelmş bi testerını koklym bari :) evet erkek paarfmleri hem daha kalıcı hem hafifleri çok güzel blue individual çok hoşuma gidiyo mesala :)))

pure 02 sevmedim hiç ablam kullanyo

kızlar k9 dan şu yeni çıkan argan yağlı saç serumunu sipariş eden oldu mu nasıl bişey ki acaba :44:

kızlar buda benim vazgeçemediğim parfümüm çook seviyorum 2 yıldır avon satıyorum ve 2 yıldır bu parfümü kullanıyorum hepinize tavsiye ederim

Tomorrow *

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…