Kızlar ben avonu sewerek kullanıyorum.Bir çok ürününü.Parfümler harika.Advance tecnıgues saç kremi süper kokusu saça verdiği kıvam harika hemde 3 buçuk tl ye almıştım
solutions body göğüs sıkılaştırıcı etkili skin so soft ile artık daha sıkı vücudum
gece kremim harika her sabah bebek gibi başlıyorum güne
sona paarfümüm lıttıl drek harika .Bi tek takılarda hayal kırıklığı yaşıyorum.
şimdi reklamlar...
yayınımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz...
Üstelik de Çin pazarına girebilmek için hayvanlar üzerinde deney yapan bir firma!
bu kadar sevmiyorsun ama sürekli karalama yapmak için topiktesin.avonu organik ürünlerle kıyaslayacak değiliz.kimse kullanmaya mecbur değil.10 liralık ruj alıyoruz diorun 84 liralık rujuyla da kıyaslayamayız.Hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.ancak çin pazarına girdiği için peta listesinden çıkarılmış.Bende bir çok ürününü kullanmıyorum ama sevdiklerimde var.ben görsel görmek için giriyorum buraya, birisi zaten bildiğimiz şeyleri tekrarlayıp duruyor.lütfen avondan memnun olmayanlar topiğine yaz yorumlarını.
vallaben avonun rujlarından ve çoğu parfümünden memnunum özellikle sevdiğim vazgeçemeyeceğim kokularu var ayrıca rujlarının fiyatlarıda çok uygun açıkçası ben seviyorum sevmeyen kullanmaz olur biter
vallaben avonun rujlarından ve çoğu parfümünden memnunum özellikle sevdiğim vazgeçemeyeceğim kokularu var ayrıca rujlarının fiyatlarıda çok uygun açıkçası ben seviyorum sevmeyen kullanmaz olur biter
bu kadar sevmiyorsun ama sürekli karalama yapmak için topiktesin.avonu organik ürünlerle kıyaslayacak değiliz.kimse kullanmaya mecbur değil.10 liralık ruj alıyoruz diorun 84 liralık rujuyla da kıyaslayamayız.Hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.ancak çin pazarına girdiği için peta listesinden çıkarılmış.Bende bir çok ürününü kullanmıyorum ama sevdiklerimde var.ben görsel görmek için giriyorum buraya, birisi zaten bildiğimiz şeyleri tekrarlayıp duruyor.lütfen avondan memnun olmayanlar topiğine yaz yorumlarını.
Sataşma olduğu için cvp yazmak durumundayım..canım dior da test yapıyor kıyaslama zaten..Çin'de yasalar tarafından zorunludur kozmetik ürünlerin hayvanlar üzerinde denenmesi..yani çin pazarına girmek demek hayvanları, kendi ürünleri yüzünden tek tek, can çekiştirerek öldürmek demektir..tekrarlanan bu şeyleri gerçekten bildiğini düşünüyor musun? bilip de devam mı ediyorsun?
Sataşma olduğu için cvp yazmak durumundayım..canım dior da test yapıyor kıyaslama zaten..Çin'de yasalar tarafından zorunludur kozmetik ürünlerin hayvanlar üzerinde denenmesi..yani çin pazarına girmek demek hayvanları, kendi ürünleri yüzünden tek tek, can çekiştirerek öldürmek demektir..tekrarlanan bu şeyleri gerçekten bildiğini düşünüyor musun? bilip de devam mı ediyorsun?
sen kaç yaşındasın
Madem bu kadar zararlı avonu kullanmayın şikayet edin türkıyeye üretımını kaldırtmaya calısın. Bu topıktekı amac avonun neden yapıldıgını yada avon sevmeyenler topıgı degıl bu tarzda bır topık zaten var orada bu konuyu tartısmanız daha yararlı olur. Burada avon kullananlar var memnunlar kı kullanıyolar. Ayrıca bunun yasla bır alakası yok bunu 40 yasında bır bayanda satıyor 18 yasında bır bayanda her yastan kısıler kullanıyolar memnun olanıda var olmayanı da memnun olmayanlar dıger topıklere yazsınlar bu topık avonu kullananların topıgı sonucta onu burda belırtmenın bır anlamı . Bılınclı tuketıcı olmaya gelınce kac kısı su ana kadar ne kullandıysa ıcınde ne oldugunu ayrıntısına kadar bılıyor ? Bılınclenmek ısteyen arastırır ogrenır. Bu topıkte onu belırtmenın pekte bır anlamı yok. Ayrıca avon dıger markalara gore daha uygun herkesın butcesı agım sahım olamaz kı gıdıp bıtkısel bır urun kullansın.