Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 484147
Eki Görüntüle 484149
Eki Görüntüle 484151
kızlar manikür çantası ben çok begendim makası cımbızı falan çok güzel fotoları telden çektim anca bu kadar oldu idere edin :)
arkadaşlar aranızda kampanya 9 dan makyaj aynası , açık kahve subra kol çantası , emma çapraz asılan siyah çantadan alan olduysa kaliteleri güzel mi? yorumlarınızı aabilir miyim ? çok teşekkürler şimdiden :)
ben subra kol çantası siparşi verdim bi müşterim istedi çok kaliteli derisi falan bana göre..ama boyutlarına iyi bak çünkü büyük bi çanta değil..
ben subra kol çantası siparşi verdim bi müşterim istedi çok kaliteli derisi falan bana göre..ama boyutlarına iyi bak çünkü büyük bi çanta değil..
bende bu çantayı almak istiyorumda bişey sorcam makyaj çantası olarakta kullanılabilirmi birde kutusu nasıl bişey kalitelimi yoksa fazla kullanışlı değilmi yazarsanız sevinirim
Kızlar bir şey soracağım. Avon'un her parfümü jelatinli mi geliyor?
keşke resimleri görsek ?
Anladım canım. Roll-on larda ürün koruma bantı oluyor mu peki?hepsi öyle gelmiyor..
Anladım canım. Roll-on larda ürün koruma bantı oluyor mu peki?
Yani kapağı çevirdiğimizde hemen açılıyor mu? yoksa önce bantı mı açmamız gerekiyor?
üstü kendi paketiyle kaplı sert çevirdiğinizde orası yırtılıyor, yani korumalı birden açılmıyo.
evet ya yırtılınca üstündeki paketide yırtılmış oluyo sinir oluyorum..birde ben avonun rollonlarını pek beğenmiyorum biraz vıcık vıcık oluyo hemen kurumuyo..
evet bende pek kullanamıyorum ama sadece avonla ilgili değil rollon kullanamıyorum kanser yaptığını duyunca elimi bile süremedim :18:
amannnn ona bakarsan herşey kanser yapıyo..