AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlar manikür çantası ben çok begendim makası cımbızı falan çok güzel fotoları telden çektim anca bu kadar oldu idere edin :)

arkadaşlar aranızda kampanya 9 dan makyaj aynası , açık kahve subra kol çantası , emma çapraz asılan siyah çantadan alan olduysa kaliteleri güzel mi? yorumlarınızı aabilir miyim ? çok teşekkürler şimdiden :)

ben subra kol çantası siparşi verdim bi müşterim istedi çok kaliteli derisi falan bana göre..ama boyutlarına iyi bak çünkü büyük bi çanta değil..

ben subra kol çantası siparşi verdim bi müşterim istedi çok kaliteli derisi falan bana göre..ama boyutlarına iyi bak çünkü büyük bi çanta değil..

bunu duyduğuma çok sevindim :) tşk ederim canım cevabın için. evde cetvelle ölçtüm karton üstünde hani sanki küçük ama hoş bi boyut gibi geldi fikren. ama kalitesi yüzünden çekiniyordum. malum avonda kimi ürün çok güzel çıkıyor kimisi eh işte. yüreğime su serptin :)

bende bu çantayı almak istiyorumda bişey sorcam makyaj çantası olarakta kullanılabilirmi birde kutusu nasıl bişey kalitelimi yoksa fazla kullanışlı değilmi yazarsanız sevinirim

makyaj çantası olarak kullanılmaz kutu gibi bişey sıgmaz yani içine ürünler onun haricinde güzel sevdim ben

bunlarda benden kızlaar

blue free yi pek begendiğim söylenemez Individual Blue daha çok seviyorum

senses roll on ve saç açıcı sprey

sevgilime aldığım full speed harika bir koku ve onun roll onu kendime aldığım ıncandensense çok hoş bir koku ve little black dress roll onum

deonun kokusu fena sayılmaz ama uçuyor hemen:2: color trend göz kalemi begendim yumuşak geldi bana

aşkıma aldığım saat bayıldım diyebilirim

Anladım canım. Roll-on larda ürün koruma bantı oluyor mu peki?
Yani kapağı çevirdiğimizde hemen açılıyor mu? yoksa önce bantı mı açmamız gerekiyor?

üstü kendi paketiyle kaplı sert çevirdiğinizde orası yırtılıyor, yani korumalı birden açılmıyo.

üstü kendi paketiyle kaplı sert çevirdiğinizde orası yırtılıyor, yani korumalı birden açılmıyo.

evet ya yırtılınca üstündeki paketide yırtılmış oluyo sinir oluyorum..birde ben avonun rollonlarını pek beğenmiyorum biraz vıcık vıcık oluyo hemen kurumuyo..

evet ya yırtılınca üstündeki paketide yırtılmış oluyo sinir oluyorum..birde ben avonun rollonlarını pek beğenmiyorum biraz vıcık vıcık oluyo hemen kurumuyo..

evet bende pek kullanamıyorum ama sadece avonla ilgili değil rollon kullanamıyorum kanser yaptığını duyunca elimi bile süremedim :18:

perfect peach mini ruju aldım aldığım gibi başkasına verdim.Renk namına hiçbir şey yok çok soluk ten rengi gibi bir şey..Hani işlem görmemiş kayısı tonu...O kadar soluk ki ancak dudağı çok soluk olanlara renk verebilir...Bazıları yok gibi renkler sürerler ya tam onlar için!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…