AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

selam kızlar

uzun zaman önce üye olmuştum ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı. acilen parfüm almam lazım bi ara 60's mod kullanmıştım avondan çok hoşuma gitmişti nişanlım da çok beğenmişti ama kaldırılmış çok üzüldüm ona benzer bi koku önerebilir misiniz bana? odunsuydu sanırım..

bir de etrafımda avon satış temsilcisi yok trabzondayım yeni parfümlerini de hiç bilmiyorum avonun bana numunelerinden gönderebilecek birisi lazım =)

kimseden çıt çıkmayınca avon müşteri formu doldurdum bugün aradılar bana çok yakın yerde bi abla çağırdı evine gittim ilgilendi sağolsun parfüm alcam derken üye yaptı beni de satabilceğim kimse yok ama işte arada kendime bişeyler alırım artık kendi testerlarımı da kendim alcam bu durumda

parfüm olarak tam istediğim tarzda bi koku bulamadım gerçi bütün testerlar yoktu elinde. baktıklarımın arasından eternal magic ve far away arasında kaldım sanırım ikisini de alcam

bunlarda benim kendime aldıklarım bu ayyy kızlar baby vucüt losyonu süper yaa allahım bebek gibi kokuyorsunuz alın kullanın derim :))

Son düzenleme:
bunlarda colortrend rujları fena değiller sevdim ben hele moru

Eklentiler

• $240820122041.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 60
aaa colortrendler in dışı böylemi oldu? değişceğini biliyodum gerçi. Neyse peki renkler aynı mı değişmişmi?

aaa colortrendler in dışı böylemi oldu? değişceğini biliyodum gerçi. Neyse peki renkler aynı mı değişmişmi?

evet canım yenilendi açıkçası ben pek colortrend satmıyorumda kullanmıyorumda bu rujlar ilgimi çekti o kırmızı olan rich ruby bu kadar kırmızı değil katalokta bildiğin kıp kırmızı doll pink mor olan o tam mor .
diğeri ortadaki pission oda kırmızı duruyor mat kırmızı ama pek öyle değil :)))))
ama yinede güzeller bu possion olan ..

manikür seti çok küçük. ikisi iade olacak.. gözlükler fena değil..siparişlerimin hepsi bu değil..çoğu yerine ulaştı. bi kaç sipariş daha var onları da gelince eklerim..

Eklentiler

• $S5006317.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 48
  • $S5006308.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $S5006309.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $S5006310.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $S5006311.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $S5006312.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $S5006313.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $S5006314.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $S5006315.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $S5006316.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 50
merhaba canım :)

kiraz çiçeği kokulu vücut spreyi sanırım aldığın ürünlerden bir tanesi. güzel kokuyor mu? kalıcı mı bir de

kalıcı değil canım ama seviyorum yinede :)
bunlar kalıcı değil ama prfümlerin vücüt spreyleri kalıcı tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…