- 23 Temmuz 2010
- 694
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet k10 da bi alana bi bedava ben de ondan almayı düşünüyorum kuru saç onarıcıya baktım netten çok fazla memnun olan var bloglarda ama daha önce yeşil kapaklıymış şimdi gri olmuş heralde içeriği aynıdır değil mi sen ne zamandır kullanıyosun canım?şu anki katalogda 2 li satılıyo kuru saç onarıcı bende ondan almayı düşünüyorum tekrardan
evet k10 da bi alana bi bedava ben de ondan almayı düşünüyorum kuru saç onarıcıya baktım netten çok fazla memnun olan var bloglarda ama daha önce yeşil kapaklıymış şimdi gri olmuş heralde içeriği aynıdır değil mi sen ne zamandır kullanıyosun canım?
ayy heyecan yaptım şimdi inş bnmkilere de etki eder3 aydır kullanıyorum argan yağı çıkınca onu da almaya başladım ikisini aynı anda kullandım çabuk etki etti saçımda
ayy heyecan yaptım şimdi inş bnmkilere de etki eder
Ben bunu kullanıyorum canım yüzüme gayet güzel güle güle kullan :)
Canım Ultra colur richlerden alma hiç bir rengi renk vermiyor.Sadece parlatıcı ve nemlendirme işlevi yapıyor.
her banyodan sonra kullansam olur heralde :)inşallah ama sık kullan öyle haftada 1 -2 kez değil
en az 10 tane rengine sahibim ve gayet güzel renk veriyorlar ben çok memnunum ramazanda birşey yiyip içmediğimden sabah sürünce akşama kadar kalıyor ben bile şaşırdım bu performansı beklemiyordum
her banyodan sonra kullansam olur heralde :)
kokusu nasıl acaba canım?
Eki Görüntüle 491996 Eki Görüntüle 491997 Eki Görüntüle 491998
Bunlar yeni cicilerim...
Göğüs sıkılaştırıcı 7tl gibi bir fiyata geldi bir beklentim yok ama kullanıcam işte
Parfüm çok güzel,kapatıcıyı da daha önce kullanmıştım güzel.Ama yeni ambalaj eskinin yarısı kadar nerdeyse o kötüü