AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Ben sampyan ve kremle beraber kullaniyorum ve memnunum isil isil yumusacik oluyo saclarim bir de sanki saclar onu kullaninca yatisiyo daha rahat sekil aliyo

kuru saç onarıcı ve argan yağlı olan serumu aynı anda kullanın kızlar ben kullandım ve kırıklarımı tamir etti artık saçımı kestirmeme gerek yok:KK34::KK34:

şu anki katalogda 2 li satılıyo kuru saç onarıcı bende ondan almayı düşünüyorum tekrardan

Son düzenleme:
şu anki katalogda 2 li satılıyo kuru saç onarıcı bende ondan almayı düşünüyorum tekrardan
evet k10 da bi alana bi bedava ben de ondan almayı düşünüyorum :21: kuru saç onarıcıya baktım netten çok fazla memnun olan var bloglarda ama daha önce yeşil kapaklıymış şimdi gri olmuş heralde içeriği aynıdır değil mi sen ne zamandır kullanıyosun canım?

evet k10 da bi alana bi bedava ben de ondan almayı düşünüyorum :21: kuru saç onarıcıya baktım netten çok fazla memnun olan var bloglarda ama daha önce yeşil kapaklıymış şimdi gri olmuş heralde içeriği aynıdır değil mi sen ne zamandır kullanıyosun canım?

3 aydır kullanıyorum argan yağı çıkınca onu da almaya başladım ikisini aynı anda kullandım çabuk etki etti saçımda :KK34:

Canım Ultra colur richlerden alma hiç bir rengi renk vermiyor.Sadece parlatıcı ve nemlendirme işlevi yapıyor.

en az 10 tane rengine sahibim ve gayet güzel renk veriyorlar ben çok memnunum ramazanda birşey yiyip içmediğimden sabah sürünce akşama kadar kalıyor ben bile şaşırdım bu performansı beklemiyordum

bayanlarrr sizden bi konuda yardım istemem gerek annem 41 yaşında kırışıklık karşıtı gündüz kremi istemeyi düşünüyoruz. aranızda kullanıp memnun kalan lar var mı bir de hangi ürünleri kullandınız =) yardımcı olursanız çok sevinirimm =))) :KK16:

argan yağlı serumu bende kullanıyorum kızlar gerçektende memnun kaldım saçlarımı yumuşak ve parlak yapıyor saçlarım boyadan mahvolmuş durumda banyodan sonra sürünce epeyce sağlıklı görünüyorlar tavsiye ederim:KK34:

en az 10 tane rengine sahibim ve gayet güzel renk veriyorlar ben çok memnunum ramazanda birşey yiyip içmediğimden sabah sürünce akşama kadar kalıyor ben bile şaşırdım bu performansı beklemiyordum

merhaba :)

dudağınızda kolunuzda filan sürüp foto çekme imkanınız varsa paylaşabilir misiniz ? çok teşekkürler şimdiden :KK16:

eveettt :)) cicilerim geldii :)
fırca seti cok cici. içindeki ayna değil plastik aynaya benzer cizik dolu bişey :) kalemlik niyetine kullanmak istedi mkalemi koyunca kapanmadı küçükmüş biraz :))
calming effect fondotenin acık olanı almond koyu olan cream. ruj avon pro luscious pout ruj. fırsat köşesinde görünce kaptım hemen :) renk değiştiren asansörlü kalem mavi rengi. lacivert daha doğrusu, siyah ve koyu gri oluyo elime sürdüm ve elimi oynatınca :)) gözlük inanılmaz büyük. baby face olmam dolayısıyla bana asslaa olmayacak bi gözlük. zaten arkadaşm istedi ama büyük yüz değil cok büyük yüzlere olur ancak :) onun haricinde gayet şık duruyo. ramazan paketi satın almıştım kozmetik cantası, yüzük ve balm onun hediyesiydi. öyle işte :))

Eklentiler

• $Görüntü0189.jpg
    $Görüntü0189.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $Görüntü0194.jpg
    $Görüntü0194.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $Görüntü0195.jpg
    $Görüntü0195.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 36
  • $Görüntü0196.jpg
    $Görüntü0196.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $Görüntü0203.jpg
    $Görüntü0203.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 41
  • $Görüntü0197.jpg
    $Görüntü0197.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $Görüntü0199.jpg
    $Görüntü0199.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $Görüntü0200.jpg
    $Görüntü0200.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $Görüntü0201.jpg
    $Görüntü0201.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $Görüntü0202.jpg
    $Görüntü0202.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba kızlar benimde saçlarım kuru o yüzden şu fas argan yağlı serum mu yoksa şu kuru saç ucu serumu mu önerirsiniz birde şu durulanmayan saç bakım kremini kullanıyorum.:44::44:

Son olarak şu vişne çilek ve kiraz çiçekli olan vücut spreylerinden hangisi daha hoş ben önceden ballı sütlü kullanıyordum ama bu katologta göremedim onu :KK43:

$S6300341.jpg $S6300342.jpg $S6300345.jpg

Bunlar yeni cicilerim...
Göğüs sıkılaştırıcı 7tl gibi bir fiyata geldi bir beklentim yok ama kullanıcam işte :KK1:
Parfüm çok güzel,kapatıcıyı da daha önce kullanmıştım güzel.Ama yeni ambalaj eskinin yarısı kadar nerdeyse o kötüü :KK53:

X