AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

clear skinden aldığım salisik asit içeren krem temizleyici hayatımı kurtardı iki kullanımda 5 tane şiş sivilcemi söndürdü ve şuan izleri bile yok 2 hafta olmuştur başlayalı sivilceden eser kalmadı yüzümde.

zaten salisilik asit aspirinin hammadesiymiş ve sivilceler üzerinde çok etkiliymiş

geçen hafften bi kabarıklık oldu çenemde hemen sürdüm üzerine yıkadım iyice sabah akşam hemen yok oldu. bu ay 3 tane daha alıp depolayım nolur nolmaz..

sivilce sorunu yaşayanlara tavsiye ederim :KK23:[

merhaba hangi ürün acaba yeşilli mavili ve grili setler var ya onlardan hangisi acaba benim de burnumda varlar şiş şekilde.

merhaba hangi ürün acaba yeşilli mavili ve grili setler var ya onlardan hangisi acaba benim de burnumda varlar şiş şekilde.

Ben siparişime ekledim bile yarın gelir umarım. K9 sayfa 65 teki 2 ürün

Akneye meyilli ciltler için krem temizleyici 09227 - Bu ürün 3 günde etki ediyormuş.

Akneye meyilli ciltler için leke görünümünü düzgünleştirici jel 09226 - Bu ürün de 3 saatte etki ediyormuş.

İkisi de % 2 salisilik asit içeriyormuş.

Umarım işe yarar çünkü ben de 30 umdan sonra sivilce cıkarmaya basladım :KK14:

Son düzenleme:

Akneye meyilli ciltler için krem temizleyici 09227 - Bu ürün 3 günde etki ediyormuş.

Akneye meyilli ciltler için leke görünümünü düzgünleştirici jel 09226 - Bu ürün de 3 saatte etki ediyormuş.

teşekkür ederim turuncu lu yeni çıkanlar şimdi fark ettim ya burnum şiş böyle ve yanaklarımda da siyah noktalar var çok rahatsız edici

kullanan yokumu bu ürünleri acaba:)

$Avon Ultra Colour Rich Lipstick (5).JPG

Bu ruju çok beğendim ama katalogda bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?

kızlar gelen cıcılerınız varsa koyar mısınızz :-) gorelımm bıraz gozumuz gonlumuz acılsın :-)

ben de sipariş ettim umarım gerçekten işe yarıyordur.

kızlar ultra clour rich rujlarında acaba satenden instant mocha rengini kullanan var mı aranızda tam olarak nasıl bir renk? :44: yardımcı olursanız çok sevinirim...

arkadaşlar katalogtaki saat yerine bu saatmi geliyor kelepçeli dendi bende bunu tahmin ettim eline ulaşan cevap verebilirmi lütfen

Eklentiler

• $images.jpeg
    $images.jpeg
    2 KB · Görüntüleme: 41
Avon'un birçok cilt ürününü denedim.2001 yılından beri Avon ve ürünlerini kullanırım. Üstelik üye oldum ve 1 yıl başka kimseye satış yapmadan sadece kendime ürünler satın aldım. Ancak şu an kozmetikten dermokozmetiğe geçiş yaptım ve Avon'un cilt ürünleri asla ve asla kimseye tavsiye etmiyorum.

Çünkü içerisinde Paraben, DİMETHİCONE v.b bir sürü kimyasallar var. Önceleri ürünleri kullandığınızda cildiniz mükemmel oluyor ancak belli bir süre sonra cildiniz olduğunuzdan daha kötü bir hal alıyor. Yıllarca avon için döktüğüm paralara yazıklar olsun diyorum.

Bir kaç parfümü hariç hiç bir ürünü işe yaramaz. Özellikle rujları renbk bile vermiyor. Şampuanları ilk yıkamalarda iyi ama uzun vadede saçları çok kötü yıpratıyor.

Şu an sadece 24 K göz farından ve duş jellerinden memnunum.Onları kullanıyorum. Avon temsilcisi iken bile kimseye satış yapmadım sadece ürünleri indirimli almak için üye olmuştum.Bundan sonra da kimseye önermem.

ben de sipariş ettim umarım gerçekten işe yarıyordur.

kızlar ultra clour rich rujlarında acaba satenden instant mocha rengini kullanan var mı aranızda tam olarak nasıl bir renk? :44: yardımcı olursanız çok sevinirim...

Canım Ultra colur richlerden alma hiç bir rengi renk vermiyor.Sadece parlatıcı ve nemlendirme işlevi yapıyor.

Canım Ultra colur richlerden alma hiç bir rengi renk vermiyor.Sadece parlatıcı ve nemlendirme işlevi yapıyor.

ultra color richlerin pek çok rengine sahibim.sayısını hatırlamayacağım kadarda sattım.instant mocha güzel mat bir pembe.üstelik çok kalıcı.avonunun cilt bakım ürünlerinden hiçbirini kullanmıyorum ama makyaj ürünlerini seviyorum(rimel ve farlar hariç)

ultra color richlerin pek çok rengine sahibim.sayısını hatırlamayacağım kadarda sattım.instant mocha güzel mat bir pembe.üstelik çok kalıcı.avonunun cilt bakım ürünlerinden hiçbirini kullanmıyorum ama makyaj ürünlerini seviyorum(rimel ve farlar hariç)

Ben bir tek 24 k 'nın altın tonlarında olan farından , duş jelinden ve top allığından memnunum ...Gerisi boş...Özellikle de color trend serisi berbat...

k9 kataloğunda indirime giren saç kremleri ve şampuanları kullanan var mı acaba?
kiraz çiçeği şampuan var mesela aklıma gelen bir de başka şampuanlar vardı büyük boy kremler de aynı şekilde hiç kullanmadım ama fiyatlar epey düşmüş tavsiye eder misiniz?

k9 kataloğunda indirime giren saç kremleri ve şampuanları kullanan var mı acaba?
kiraz çiçeği şampuan var mesela aklıma gelen bir de başka şampuanlar vardı büyük boy kremler de aynı şekilde hiç kullanmadım ama fiyatlar epey düşmüş tavsiye eder misiniz?

Alma derim . Yazık saçlarına :/ . Avonun şampuanlarını filan hiç beğenmiyorum.

Kesinlikle avonun şampuanlarından alma...Kimyasal madde dolu içinde..

peki canım mat pembe derken açık pembe mi koyu pembe mi buğday tenliyim de ben bana gider mi bilemedim
bi de çok şey sordum ama sparkling peach nası onu da biliyo musun? k9 da almayı düşünüyorum da bu ikisini kararsız kaldım :44:

Kızlar ben avonu sewerek kullanıyorum.Bir çok ürününü.Parfümler harika.Advance tecnıgues saç kremi süper kokusu saça verdiği kıvam harika hemde 3 buçuk tl ye almıştım
solutions body göğüs sıkılaştırıcı etkili skin so soft ile artık daha sıkı vücudum
gece kremim harika her sabah bebek gibi başlıyorum güne
sona paarfümüm lıttıl drek harika .Bi tek takılarda hayal kırıklığı yaşıyorum.

şampuanı sormuyorum ki sayfayı anlamanız için demeye çalışmıştım
saç kremleri nasıl diyorum?
doğal içerikli kullanıyorum şampuanı şu anda zaten

Kremleride aynı şekilde şampuanları gibi kimyasal madde dolu bence avon alıp da risk almaya değmez .

peki canım mat pembe derken açık pembe mi koyu pembe mi buğday tenliyim de ben bana gider mi bilemedim
bi de çok şey sordum ama sparkling peach nası onu da biliyo musun? k9 da almayı düşünüyorum da bu ikisini kararsız kaldım :44:

canım açık pembe değil.çok koyuda değil.sparkling peach te güzel yaza uygun bir renk.birde mercan rengi var country rose oda çok güzel.alırsan pişman olmazsın.vespa girl make up bu rujların tamamına yakınını swatchlamıştı bir bak istersen

X