canım salatalık özlü kremler nasıl? ablamın yüzü inanılmaz kuru. onu tatmin eder mi? şöyle yağlı bi krem istiyor. nemlendirici krem ise de cok yoğun nem olmalı
canım salatalık özlü kremler çok fazla yağlı değil kuru ciltlere yetersiz kalır bence. sen avon care serisinin mavi olanını denet bence o kuru ciltler için yüz kremi kışın kullanıyorum ben mavi olanı çok güzel nemlendiriyo. bu arada salatalık özlü olanların yüz için oln kremini daha kullanmadım el kremini kullandım hep.el kreminden de yola çıkarak yazdım ama ben sana mavi olanı öneririm 2 ürün 14tlydi heralde kampanyadaydı care kremler
maviden memnun kalmadık malesef canım.tamam zaten sipraiş verdim onu vermedim dedim avonun kremi pek iyi değil. doa kozmetikin hediye ettiği melisa kremini vercem ona,yağlı o
Solutions Hydra Radiance Numunesi isteyip ablanıza denetmenizi tavsiye ederim. Beğenecek ve almak isteyecektir. Salatalık & Limon özlü seri daha çok günlük geçici bakım ürünüdür. Oysa ki ciltteki ekstra kuruluk biraz özen gerektirebilir. Solutions serisi cildin doğal güzelliğini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Üstelik fiyatları da uygun. Benim tavsiyem bu.
Solutions Hydra Radiance serisinde gece ve gündüz kremerinin dışında bir de Koruyucu Lipozomlu Krem bulunur. K7 de sayfa 47 de.
38590 koduyla Hydra Radiance gece ve gündüz kremi numunesini ikili olarak 1.30 TL ye alabilirsiniz.
K8 de sayfa 56-57 de temizleyici ürünleriyle beraber bu seri indirimde ! Bu serinin tazeleyici jel ürününün numune kodu : 38376
o zaman bayağı kuru cildi. çünkü ben memnunum maviden kışın çok iyi geliyo bana o. care serisi ucuz olmasına rağmen cildime iyi geliyo benim solutions aldım yüzüme alerji yaptı iade ettim en iyisi bildiğinden kullancaksın
Eki Görüntüle 444974
bu da rouge. hepsini bianda yapamadım :)
bu perfect peach daha çok pembe gibi ne iş adı niye şeftali? Dudakların hoşmuş..bu arada...Daha net çekip eklersen...sağlığına duacı oluruzzzz....vızzzz...
burda ilk resim perfect peachperfect peaceh blonde sun
Eki Görüntüle 444965
Special 35 minik rujlardan almışsın hayırlı olsun...Perfect peach olanı şu büyük olan perfect peach ten ne kadar farklı belirtirsen memnun olurum...:26:
Bu resimlerdeki gibiyse perfect peach çok hoş bi renk yahu...Ama kişiden kişiye değişir...Blog sahibi güzel olduğu için denediği ürünlerin hepisi hoş duruyor ..Ben de fena değilim o açıdan rehatliklan alabilirim...Kullanan arkadaşlar aynı beyle mi?Söylemeyenin burnunda sivilce çıksın...Hemide en ucunda....kırmızı köklü...
Bir de bu yavrı var Guava..Fistik gibi..Onu da alacağımmmm...!
Bunu kullananlar da yazsın..aynı beyle mi?:26:
İmza:Her gidişin bir dönüşü olmayabilir....Yağmur yağınca saç yaptırma,daha sonra tepinip ağlama..
yeni cicişlerim :))) soldan sağa mini rujlar rose light, perfect peach, mirage ve fuly mauved (dolgunlaştırıcı özelliğe sahipmiş sürdüğüm anda dudaklarım uyuştu:) ) salatalık ve limon özlü kremler süper bi ara salatalıklı kremi vardı avonun aynı ondan bunu çok seviyodum iyiki tekrar çıktı kokuları süperparfümlere gelince vivayı çok çok beğendim. white dreeste çok güzel ikisi de süper tavsiye ederim rose light o kadar canlı durmuyo dudakta yukardaki resimde çok koyu çıkmışlar asıl rengi bu çektiklerim çok doğal duruyo tüm hepsi de
Eki Görüntüle 443999 Eki Görüntüle 444000 Eki Görüntüle 444001 Eki Görüntüle 443998 Eki Görüntüle 443997 Eki Görüntüle 444002
Kızlar yeni katalogda vücut spreyi olarak sadece little black dress ve perceive mi var ?
argan yağlı serumlardan sipariş eden var mıı?bende istiyorum almak fakat işe yarar mı emin değilim?:26:
Evet sadece onlar var ve maalesef en koyu perceive hayranlarına bile o spreyi beğendiremedim. Ayrıca Little Black Dress Spreyi koklayan da anında burnunu geri çekiyor. Oysa çok umutluydum onlardan ben. Ayrıca kendim de kullandım 3-5 gün. Perceive sprey cok hızlı ucuyor, Lt.bl.dress birazcıcık kalıyor.
Ben her dakika parfüm sıkan biri olarak seviyorum little black dress hoşuma gidiyo. Hem ekonomik . 2 3 tane sipariş vericem :)
clear skinden aldığım salisik asit içeren krem temizleyici hayatımı kurtardı iki kullanımda 5 tane şiş sivilcemi söndürdü ve şuan izleri bile yok 2 hafta olmuştur başlayalı sivilceden eser kalmadı yüzümde.
zaten salisilik asit aspirinin hammadesiymiş ve sivilceler üzerinde çok etkiliymiş
geçen hafften bi kabarıklık oldu çenemde hemen sürdüm üzerine yıkadım iyice sabah akşam hemen yok oldu. bu ay 3 tane daha alıp depolayım nolur nolmaz..
sivilce sorunu yaşayanlara tavsiye ederim
clear skinden aldığım salisik asit içeren krem temizleyici hayatımı kurtardı iki kullanımda 5 tane şiş sivilcemi söndürdü ve şuan izleri bile yok 2 hafta olmuştur başlayalı sivilceden eser kalmadı yüzümde.
zaten salisilik asit aspirinin hammadesiymiş ve sivilceler üzerinde çok etkiliymiş
geçen hafften bi kabarıklık oldu çenemde hemen sürdüm üzerine yıkadım iyice sabah akşam hemen yok oldu. bu ay 3 tane daha alıp depolayım nolur nolmaz..
sivilce sorunu yaşayanlara tavsiye ederim[
merhaba hangi ürün acaba yeşilli mavili ve grili setler var ya onlardan hangisi acaba benim de burnumda varlar şiş şekilde.