AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

ya arkadaşlar anneler günü kataloğundan percive aldım yarı fiyatınaydı hani koku geldi nasıl mutlulukla açtım sıktım allahım bir öksürük başladı bende aroması falan kalmamış bildiğin hacıyağı gibi kokuyo hatta hacıyağının bir karakteri var bunun yanında bozulmuş kokuyu yollamışlar bir süre parfüm koklayamadım..://

ya arkadaşlar anneler günü kataloğundan percive aldım yarı fiyatınaydı hani koku geldi nasıl mutlulukla açtım sıktım allahım bir öksürük başladı bende aroması falan kalmamış bildiğin hacıyağı gibi kokuyo hatta hacıyağının bir karakteri var bunun yanında bozulmuş kokuyu yollamışlar bir süre parfüm koklayamadım..://

arkadaşlar anneler günü indiriminden percive aldım yarı fiyatınaydı hani geldi bi mutlulukla sıktım üstüme ama öksürmeye başladım berbat kokuyordu hacıyağı bunun yanında karakterli bi kokudur parfüm resmen bozuktu...

Ben de bir ara güneşsiz bronzlaştırıcı almıştım.Onda da güneş gözlüğü hediye idi.İğrençti ve uyguladıktan sonra leş gibi koktum.günde 2 kez duşa girip deli gibi keseleniyodum.Güneş gözlüğünü ben de beğendim.Hatta optisyen bi arkadaşım inceledi.Kalitesiz bi gözlük olmadığını öğrendim.Aynı saç balsamından ben de kullnıyorum.hem çok güzel kokuyor, hem de şekillendirici olarak kullanıyorum, kabartmıyor evet, kremleri çok tok oluyor.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 426834
Eki Görüntüle 426836
Eki Görüntüle 426839

Icinde sadece bunlar varken bu hale geldi
Havlu falan koysam canta falan kalmayacakti sanirim
avondan çanta almayın çok dandik diye hep duyuyorum avondan geçen sene aldığım çantayı severek kullanıyorum allahtan benimki sağlam derken geçen gün tam kapıdan çıktım çantanın sapı çıktı hemen eve girip diktim şu an iyi bir sorun yok ama şu katologtaki yeni gri bir çanta vardı ismini hatırlayamadım dolaptaki askıya astım içi boş baktım dikiş yerlerinden yırtılıyor hemen geri iade ettim bu sorun genelde çantalarda hep oluyor sanırım.

Onlar da taraklar gibi çinde üretiliyorlarsa normaldir.

bunun katologtaki elbiseyle alakası yok aynen yatak örtüsü gibi parlıyor ben bunu plajda giymek için bir ara düşünmüştüm iyiki almamışım resmen naylon ışıl ışı parlıyor şifon falan olsa daha iyi olurdu.

kızlar bu avonun Anew Smoothing Eye Linerı kalktı mı ya kafayı yicem hiçbiyerde bulamıyorum.ben onsuz yapamam :18:

güneşsiz bronzlatıcıların hiç biri güzel kokmuyo çünkü esas maddesi kına..

ya şifon gibi de naylon gibide tuhaf bi kumaş ama plajda hemen kuruycak cinsten bi kumaş onu söyleyebilitm ben pek beğenmedim açıkcası yakıştıramadım kendime :/ sandalete gelince oda aslında güzel bu tarz ayakkabıları giyenler için ama benim ayaklarım taraklı ben yakıştırmıyorum o fiyata o kalite normal. ama panaromada daki fiyatıyla katalogta bize geliş fiyatı farklı 5lira filan

ben ise k6´dan baya ürün aldım. fotoğraflarını kendim çekemeceğim şuan ama kritik yapmak istedim.

1-AVON Solutions Fresh Pure Nemlendirici Jel 50 ml

cildim çok kuru olduğu için bugüne kadar aldığım hiç bir nemlendiricinin faydasını görmedim. bunu alırkende pek umudum yoktu ama kullandığım ilk andan itibaren, hani derler ya cildimin canlandığını hissettim. işte bunu yaşadı cildim. çok güzel, canlı, nemli bir cildi olsun isteyenlere şiddetle önerebilirim. bundan sonra tek kullanacağım ürün budur.

2-PUR BLANCA EDT Fresh Çiçek Kokuları 50ml

yıllardır aradığım koku buymuş! ve yıllardır bu kokudan kaçıyordum. nedeni diğer kullananları dinlediğim ve bu parfüme ön yargılı davranmamdır. konuştuğum tüm arkadaşlarım bu kokunun çok ağır olduğunu ve benim tarzım olmadığını söylediler. fakat yinede denemek istedim ve bayıldım bu kookuya. hem hafif, hem çiçek kokuları, hemde avonun diğer parfümlerine nazaran daha kalıcı. snide bırakmam pur blanca.

3-INCANDESSENCE BAYAN PARFÜM 50ML

yine herkesin sözünü dinleyerek :) aldığım bir koku. evet hoş bir koku. yalnız pur blanca ile harika oldu.

4-AVON True Force Erkek Edt 75 ml

bütün erkeklerin bu kokuyu kullanmalarını istiyorum evet bu kadar bencilim. harika bir koku, cnım sıkıldıkça kardeşimden çalıp odama sıkıyorum.

şimdlik aklıma gelenler bunlar. devamı gelecek.

Son düzenleme:

Bu resimlerdeki gibiyse perfect peach çok hoş bi renk yahu...Ama kişiden kişiye değişir...Blog sahibi güzel olduğu için denediği ürünlerin hepisi hoş duruyor ..Ben de fena değilim o açıdan rehatliklan alabilirim...Kullanan arkadaşlar aynı beyle mi?Söylemeyenin burnunda sivilce çıksın...Hemide en ucunda....kırmızı köklü...

Bir de bu yavrı var Guava..Fistik gibi..Onu da alacağımmmm...!

Bunu kullananlar da yazsın..aynı beyle mi?:26:

İmza:Her gidişin bir dönüşü olmayabilir....Yağmur yağınca saç yaptırma,daha sonra tepinip ağlama..

Kızlarrr avon ROOL_ONN
kullanan varmı nasıllar almak istiyorum ama daha önce kullanmadım hiçç

ay arkadaşım cevaplamayı beceremedim de o guava renkli ruj pek renk vermiyor. bende bir arkadaşımda sürmüştüm dışı parlatıcı gibi içinde azıcık ruj var ve çok az renk veriyor ya.o renk tonunda daha pigmentli rujlar var avonda apricot mystrey di galiba adı tam hatırlayamadım da onu tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…