- 29 Mayıs 2012
- 217
- 3
Eki Görüntüle 431930 Eki Görüntüle 431931 Eki Görüntüle 431932 Eki Görüntüle 431936 Eki Görüntüle 431937 Eki Görüntüle 431938
Anew güneş koruyucu iğrenç kokuyor(
Güneş gözlüğünü begendimm...
Saç balsamının kokusuna hastayım
Far fırçası
Krem benim değil avon kremlerinden hoşlanmıyoree
avondan çanta almayın çok dandik diye hep duyuyorum avondan geçen sene aldığım çantayı severek kullanıyorum allahtan benimki sağlam derken geçen gün tam kapıdan çıktım çantanın sapı çıktı hemen eve girip diktim şu an iyi bir sorun yok ama şu katologtaki yeni gri bir çanta vardı ismini hatırlayamadım dolaptaki askıya astım içi boş baktım dikiş yerlerinden yırtılıyor hemen geri iade ettim bu sorun genelde çantalarda hep oluyor sanırım.Eki Görüntüle 426834
Eki Görüntüle 426836
Eki Görüntüle 426839
Icinde sadece bunlar varken bu hale geldi
Havlu falan koysam canta falan kalmayacakti sanirim
avondan çanta almayın çok dandik diye hep duyuyorum avondan geçen sene aldığım çantayı severek kullanıyorum allahtan benimki sağlam derken geçen gün tam kapıdan çıktım çantanın sapı çıktı hemen eve girip diktim şu an iyi bir sorun yok ama şu katologtaki yeni gri bir çanta vardı ismini hatırlayamadım dolaptaki askıya astım içi boş baktım dikiş yerlerinden yırtılıyor hemen geri iade ettim bu sorun genelde çantalarda hep oluyor sanırım.
bunun katologtaki elbiseyle alakası yok aynen yatak örtüsü gibi parlıyor ben bunu plajda giymek için bir ara düşünmüştüm iyiki almamışım resmen naylon ışıl ışı parlıyor şifon falan olsa daha iyi olurdu.Eki Görüntüle 430680 Eki Görüntüle 430681
ben açıkcası iki ürünüde pek beğenmedim gözlüğüde ekliycektim ama arkadaş eklemiş..gözlük facia bence ..
benim siparişim olmadığı için ürünleri alıp iade ediyorum umarım avon başımı ağrıtmaz...ne yapalım üyelik aktif kalsın diye.. :2:
Ben de bir ara güneşsiz bronzlaştırıcı almıştım.Onda da güneş gözlüğü hediye idi.İğrençti ve uyguladıktan sonra leş gibi koktum.günde 2 kez duşa girip deli gibi keseleniyodum.Güneş gözlüğünü ben de beğendim.Hatta optisyen bi arkadaşım inceledi.Kalitesiz bi gözlük olmadığını öğrendim.Aynı saç balsamından ben de kullnıyorum.hem çok güzel kokuyor, hem de şekillendirici olarak kullanıyorum, kabartmıyorevet, kremleri çok tok oluyor.
ya şifon gibi de naylon gibide tuhaf bi kumaş ama plajda hemen kuruycak cinsten bi kumaş onu söyleyebilitm ben pek beğenmedim açıkcası yakıştıramadım kendime :/ sandalete gelince oda aslında güzel bu tarz ayakkabıları giyenler için ama benim ayaklarım taraklı ben yakıştırmıyorum o fiyata o kalite normal. ama panaromada daki fiyatıyla katalogta bize geliş fiyatı farklı 5lira filanbunun katologtaki elbiseyle alakası yok aynen yatak örtüsü gibi parlıyor ben bunu plajda giymek için bir ara düşünmüştüm iyiki almamışım resmen naylon ışıl ışı parlıyor şifon falan olsa daha iyi olurdu.
Kızlarrr avon ROOL_ONN
kullanan varmı nasıllar almak istiyorum ama daha önce kullanmadım hiçç
canım sana k6 dan lagoon rool onu tavsiye edebilirim geçen ay aldım severek kullanıyorum
kızlar bu avonun Anew Smoothing Eye Linerı kalktı mı ya kafayı yicem hiçbiyerde bulamıyorum.ben onsuz yapamam :18:
ya niye kimse bana cvp vermiyor???
teşekkürler cnmm