AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlar wish of love la ilgili bilgi istiyosanız profilimden kendi siteme gidin orda ayrıntısıyla anlattım fotoğraf da var4

bunlarda bugün gelen siparişlerim kızlar....
gözlüğe bayıldım açıkçası kızlar.. çok kaliteli bence o fiyata göre..
çerçevesi oldukça kalın,sıkı gayet güzel..biraz büyük ancak benim gibi yanakları tombul olanlar rahatça kullanabilirler..:KK9:
yeni çıkan top allık çok hoşuma gtti daha denemedim ama şimdilik beğendim umarım güzel renk verir..
rujlara tek kelimeyle bittim..:21:
extra lasting serisinden ikiside..eternal flame rengi mükemmel resmen..şöyle mat canlı kanlı dolu dolu kırmızı bi ruj istiyorum hemencikte çıkmasın diyorsanız sonuna kadar tavsiye ederim..
bilen bilir kırmızı ruju taşıması zordur ne akıyo ne bulaşıyor ne topaklanıyor tam anlamıyla mükemmel bu serinin rujları..
diğer siparişlerimle ilgili sorularınız varsa yanıtlayabilirim ben en çok beğendiklerimi yazmak istedim..
hediye plaj çantasını çekemedim makinemin şarjı bitti :KK25: en yakın zamanda onuda eklicem inşallah...

$DSC03357.jpg $DSC03358.jpg $DSC03359.jpg $DSC03360.jpg $DSC03361.jpg $DSC03362.jpg $DSC03363.jpg $DSC03365.jpg $DSC03378.jpg $DSC03385.jpg $DSC03386.jpg $DSC03387.jpg $DSC03393.jpg $DSC03396.jpg $DSC03403.jpg

Cosmic s rujların ilkinin adı nedir en alttaki...Serisinin adını da reca ediyorummmm...

İmza:Çek desen elimi çekemem..Daha desen kolumu veremem..Geçmişim desen çıkamam içinden...Sana hesap soramam..Bu yüzden bir inansan...Ama amalar var beynimi kavuran!:KK50:

Yeni çıkarılan perfect peach ruju olanlar resmini açık havada çekip koyabilir mi?:nazar:Ultra color rich serisinden..Aşağıdakilerden hangisine daha çok benziyor?

di-7RHK.jpg

di-N3TW.jpg

di-RF5A.jpg

Son düzenleme:
Canım Plaj Çantası Güzel mi :) Ona Göre Bnde Kendme Parlatıcı siparşiyle flan Almayı Düşünüyorum Çok hoş duruyor da :)

Turuncu plaj cantasi igrenc keinlikle almayin
Kullanmaya basladigimin ikinci gunu yirtilmaya basladi sapindan agirda dgildiicide ince bir kitap deniz gozlugu deniz bonesi veikiyedek mayo vardi
Beyaz sapkami turuncuya boyadi kitaplarimin kosesini turuncuyaboyadi
Tatilin son gunu iyice gitti
Kesinliklealmayin..

İyikide almamisim bu kadar dandik bisey olamaz.zaten satisimda iyi deyil kimse bisey almaz oldu .sadece kendime aliyom bi kac parca bisey napim:KK9:

Bi sürü üye perfect peach ruju aldığını söyledi aboooovvv bir kişi yazmamış..ya inanamıyorum..Eliniz mi yıpranır bir fotosunu koyup iki cümle yazı yazacaksınız hepsi bu!:KK50:

avonun marina küpelerden alan var mı hani şu parlak pirinç kaplama olan??

.
Cosmic s rujların ilkinin adı nedir en alttaki...Serisinin adını da reca ediyorummmm...

baştan ilk olan ruj cappuccino rengi canım ikiside ekstra lasting serisinden..
Plaj çantasının yırtılmasına üzüldüm ben daha kullanmadım o yüzden dayanıklığı konusunda bir şey diyemicem görünüş olarak gayet şirin bişey umarım aynı şey benim başıma gelmez en yakın zamanda denicem.. allahtan ekstra para verip almadım. :KK19:

$SDC10009.jpg $SDC10010.JPG
ben açıkcası iki ürünüde pek beğenmedim gözlüğüde ekliycektim ama arkadaş eklemiş..gözlük facia bence ..
benim siparişim olmadığı için ürünleri alıp iade ediyorum umarım avon başımı ağrıtmaz...ne yapalım üyelik aktif kalsın diye.. :2:

$S6300012.jpg $S6300015.jpg $S6300018.jpg $S6300019.jpg $S6300024.jpg $S6300026.jpg

Anew güneş koruyucu iğrenç kokuyor :KK43:(
Güneş gözlüğünü begendimm...
Saç balsamının kokusuna hastayım :KK23:
Far fırçası :KK50:
Krem benim değil avon kremlerinden hoşlanmıyoree :KK53:

X