ya koku nasıl tarif edilir acaba :) ben beğendim güzel far away tarzı bi parfüm değil,perceive gibi yani benzerlik anlamında değil tarz anlamında diyorum bence kaliteli bi koku..benim tarzım spor bu tarz kokuları seviyorum kadınsı değil yani bilmeme anlatabildimmi :) zor oldu ama
Merak yani bu kadar iyi anlatılır...oryantal değil sabunumsu değil meyvemsi değil baharatlı değil hafif değil ağır değil sipor!
Basitçene(böyle bir kelime olmayabilir) hafif ya da ağır diyebilirsin çiçek mi baharat mı sabunumsu mu meyvemsi mi...Daha açık bir tarif yaparsan bizler de alabiliriz.. Bir de serin kokular vardır ferahtır..Blue wave parfümü gibi avonun.. Bimem atlatabildim mi?
Kızlar k6 da avon care vücut losyonları var 400 ml sıkılaştırıcı etkısı olanı kullandınız mı bır faydası var mı ?
x series rush nasıl kzlarr :)
bence hiç güzel değil boyaları saçlarımı siyaha boyadım aktı gitti akaju kızıla boyadım kafama kına yakan ihtiyaralara döndüm çok kötü hatta şikayet ettim sayfayaavonun saç boyalarından kullananlar varmı acaba varsa bilgi verirmisniz iyi sonuçlar elde etmek mümkünmü?