- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
http://e1206.hizliresim.com/y/7/7mjfx.jpg
bunlarda benim siparişlerimdi,hepside güzeller,saç spreyi harika kokuyor,soft musk ta benim en sevdiğim parfüm,rujlarda anewin yeni çıkan renklerinden
Biri siyah biri kahve maskara istedim ikisinide siyah yollamislar! Avon senden nefret ediyorum!
SHİNE ATTRACT RUJLAR almak isteyenler için....Kızın dudağındaki guava anlamadım bazılarında renk vermiş bazılarında silik..Demek ki dudak rengine göre değişiyor..
bu rujların adları nedir ikincisi çok tatlı?Güle güle kullan..Anew de böyle şeftali gibi ton var mı?Entaresen...
Ben bu rujları hiç beğenmedim Güzel durmuyor kişisel tercihim bu
bende almıştım bu rujlardan pek beğenmedim beklentimi karşılamadı sanki dudaklarımıda kuruttu aldığım gibi öylece duruyorlar malesef kullanmıyorum..
Pek beğenmedim derken neyini beğenmedin açıklar mısın yani tonu mu belirsizdi...nemi mi azdı, eşit mi dağılmıyor...Sadece ortasını sürmeyi denediniz mi...Yav açıklayın arkidaşlar ağzınızdan cımbızla laf alıyorum valla..:44:
Eki Görüntüle 442213 Eki Görüntüle 442214 Eki Görüntüle 442215
bi siteden buldum bakın kız kara bi kız tombikçe ama ürünler hakkında ön bilgi olur
teşekkürler,yanette gezerken bulmuştum sonya diye bi kız paylaşmış daha yaşı belki 16dır ama tobik bişey kendini çok güzel sanıyoNerden buluyosun bu fotoğrafları.....Çok tatlısın.....Yeni indirim broşürüne baktınız mı bayağı düşük fiyatlı takılar var?
Ilk defa oldu.Ya siz yanlış mı yazıyorsunuz...Bana hiç yanlış gelmedi...:26: