AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

çok beğendim canım güle güle kullan hepsini

canım rujlar karanlık cıkmış. mirage yukarıdaki gibi kahve tonu değil galiba baştaki süper ama dikkat ceker dudaklarımda gibi

canım rujlar karanlık cıkmış. mirage yukarıdaki gibi kahve tonu değil galiba baştaki süper ama dikkat ceker dudaklarımda gibi

çok fazla kahve durmuyo mirage bildiğin nude ton canım. hani şu kalpli rujlar var ya, elinde valentine varsa aynı onun renginde. yada color trendin pink sunrise var onun nemlendirilmiş halini düşün yapı olarak. yapıları çok hoş dudağı kurutmuyo rengi de onlara benziyo canım arkadaşın yukarda yüklediği koyu çıkmış. eğer koyu istiyosan blonde var ya onu al yada almond var ikisini deneyebilirsin katalogdaki renklerle yakın çıkmış rujlar ama mirage pembe duruyo katalogda pembe değil nude

Avondan aldığım tek şey ruj.Gerçekten rujları güzel oluyor.Bazen göz kalemi de alıyorum ama göz kalemi emily diye bi marka var odur benim için,vazgeçilmezim o
Parfümlerini seven vardır belki ama ben kimseye tavsiye etmiyorum çok çabuk uçuyorlar günde 6556546 kez üzerine sıkmak gerekiyor hem ahım şahım bi parfüm kokuları da yok.Ben zaten hipnotic posiondan vazgeçmiyorum o konudada.Pudra ve fondotenlerini de denedim hiç memnun kalmadım.Özellikle fondoten kendi kendine bir ay içinde bozuldu yani İlk defa bozulan fondoten gördüm o sayede

Avondan alışveriş yapacaklara tek tavsiyem rujlardır ruj konusunda gerçekten iyiler.

demek 235645646541 kez sıkmak gerekio abartı seviyenle benmki örtüştü ben far istettim bakalım nasıl olcak 3lü far vardı indrm broşüründen. purbblanca kullanyorm ucuo ama yoğun sevmyorum zaten. ablamların kullandıkları var onlar daha kalıcı. rujlarını cok sevyorum. göz kalemi yakıo. pırıltılı olanı güzel. cilt bakım ürünleri güzel değil vs vs

Aynen cilt ürünleri hiç bir işe yaramıyor.Pur blancayı ben de severdim bi zamanlar ama çok çabuk uçuyor işte.Onun haricinde saç kırıklıklarına bir serumları var saça yarıyor mu bilmiyorum ama kokusu müthiş saçlarım güzel koksun diye kullanıyordum

kızlar daha önce avondan kendim siparıs vermedim bana bir yardımcı olur musunuz? nasıl sipariş verecegim üünler temsilciye mi gidecek ondan nasl alacagm vs. bekliyorum

kızlar daha önce avondan kendim siparıs vermedim bana bir yardımcı olur musunuz? nasıl sipariş verecegim üünler temsilciye mi gidecek ondan nasl alacagm vs. bekliyorum

tanıdığn bi temsilci vars katalogtan istediğin ürünü gösteriyorsun. sipariş veriyor siparişin ona gidio , o sana haber verio ondan alıp parasını ona veriosn :)

kızlarrr
bu avon duş jelleri ve banyo köpükleri nin
son kullanma tarihleri varmı? bilgisi olan varsa cvp
yazabilirmii

onları bilmiyorum canım tek bi kez kullandım duş jeli farketmedim.

kızlar 15 liralık sürpriz paketten alan varsa burda paylaşsın fotoları kargosu gelince

canım salatalık özlü kremler nasıl? ablamın yüzü inanılmaz kuru. onu tatmin eder mi? şöyle yağlı bi krem istiyor. nemlendirici krem ise de cok yoğun nem olmalı

Son düzenleme:
canım salatalık özlü kremler nasıl? ablamın yüzü inanılmaz kuru. onu tatmin eder mi? şöyle yağlı bi krem istiyor. nemlendirici krem ise de cok yoğun nem olmalı

Solutions Hydra Radiance Numunesi isteyip ablanıza denetmenizi tavsiye ederim. Beğenecek ve almak isteyecektir. Salatalık & Limon özlü seri daha çok günlük geçici bakım ürünüdür. Oysa ki ciltteki ekstra kuruluk biraz özen gerektirebilir. Solutions serisi cildin doğal güzelliğini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Üstelik fiyatları da uygun. Benim tavsiyem bu.

Solutions Hydra Radiance serisinde gece ve gündüz kremerinin dışında bir de Koruyucu Lipozomlu Krem bulunur. K7 de sayfa 47 de.

38590 koduyla Hydra Radiance gece ve gündüz kremi numunesini ikili olarak 1.30 TL ye alabilirsiniz.

K8 de sayfa 56-57 de temizleyici ürünleriyle beraber bu seri indirimde ! Bu serinin tazeleyici jel ürününün numune kodu : 38376

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…