AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Biri siyah biri kahve maskara istedim ikisinide siyah yollamislar! Avon senden nefret ediyorum!

Son düzenleme:
Bu resimlerden hangisi guava nın gerçek görüntüsüne en yakın?

di-GQPO.jpg

di-9B0CIW4C.jpg

Bu resimde sondan ikinci guava...

di-EPDE.jpg

di-GFDW.jpg

di-O45S.jpg

di-FTXH.jpg

SHİNE ATTRACT RUJLAR almak isteyenler için....:21:Kızın dudağındaki guava anlamadım bazılarında renk vermiş bazılarında silik..Demek ki dudak rengine göre değişiyor..Arkadaşlar asıl ruj dar siz de fırça ya da bir çubukla sürün...:)

Son düzenleme:
bu rujların adları nedir ikincisi çok tatlı?Güle güle kullan..:KK16:Anew de böyle şeftali gibi ton var mı?Entaresen...

anewin yeni çıkan serisi zaten canım bu katalogda satışta ben panoramadan görüp aldım ilki adını doğru yazamayabilirim ama lucious pink sanırım 2.si hint of rose rengi evet renkler güzel ilki biraz daha şeftalimsi ve açık renkli diğerinin rengini daha çok sevdim açıkçası ama güzeller:KK34:

Guava turuncumsu mu şeftali mi?

Yandaki reklamdaki BB kremi denedim mucizevi bir şey değil ama güzel..Açık tonunu alın koyusu bayağı koyu!Fondötene alternatif..cilt kusurlarını kapatıyor hoş tatlı bir görüntü veriyor...Yaz için çok uygun kışın da kullanılabilir...:KK16:Nemlendirici kullanmanıza gerek kalmıyor tek başına her şeyi hallediyor..:KK76:

bende almıştım bu rujlardan pek beğenmedim beklentimi karşılamadı sanki dudaklarımıda kuruttu aldığım gibi öylece duruyorlar malesef kullanmıyorum..

Pek beğenmedim derken neyini beğenmedin açıklar mısın yani tonu mu belirsizdi...nemi mi azdı, eşit mi dağılmıyor...Sadece ortasını sürmeyi denediniz mi...Yav açıklayın arkidaşlar ağzınızdan cımbızla laf alıyorum valla..:44::KK53:

Son düzenleme:
Pek beğenmedim derken neyini beğenmedin açıklar mısın yani tonu mu belirsizdi...nemi mi azdı, eşit mi dağılmıyor...Sadece ortasını sürmeyi denediniz mi...Yav açıklayın arkidaşlar ağzınızdan cımbızla laf alıyorum valla..:44::KK53:

Yani ruj edasında değil sanki parlatıcı gibi hemen çıkıyor. ortasınıda sürsem aynı ben tutmadım, zaten alıpda tekrar sipariş verende olmadı

bende ilk çıktığı ay almıştım guava renginden.sadece paarlatıcı varmış gibi duruo hafiften onun dısında renk vermedi bende hiç kullanmadım sadece denedğimle kaldı bi köşede..

$SAM_2453.jpg $SAM_2455.jpg $SAM_2465.JPG
bi siteden buldum bakın kız kara bi kız tombikçe ama ürünler hakkında ön bilgi olur

Nerden buluyosun bu fotoğrafları.....:KK52::KK52::KK52::KK53:Çok tatlısın.....Yeni indirim broşürüne baktınız mı bayağı düşük fiyatlı takılar var?
teşekkürler,yanette gezerken bulmuştum sonya diye bi kız paylaşmış daha yaşı belki 16dır ama tobik bişey kendini çok güzel sanıyo :KK70: öle makkaj yapıpı reim çekiyo avon ürünleri filan bende bakıyorum görünce ekliyorum mesela o mini şeyi o kadar mini sanmıyodum ya kızın elinden öyle yada minnacık :KK52::KK52:

kızlar mini rujalrı alanlar eklesin lütfeen :) çok cici duruolar. netten sunalrı buldum
$b-1.jpg $a-1.jpg $P6030461.JPG $00000-colour-style-ajakruzs.jpg
ilki pembiş olan rose light ... ikili rujlardan baştaki rouge , sağdaki mirageymiş. mirage güzelmş doğal durur. ama rose light a bittim resmen de cok bağırıo :KK43:

Ya siz yanlış mı yazıyorsunuz...Bana hiç yanlış gelmedi...:26:
Ilk defa oldu.
Zaten katalogda kahverenginin altina siyahi, siyahin altina kahverengi kodu yazmislardi
Ozellikle kontrol ettim kahveyi yazdim mi diye
Cunku 4 tane siyah maskara var yine olmasin demistim ama olduu :-(

yeni cicişlerim :))) soldan sağa mini rujlar rose light, perfect peach, mirage ve fuly mauved (dolgunlaştırıcı özelliğe sahipmiş sürdüğüm anda dudaklarım uyuştu:) ) salatalık ve limon özlü kremler süper bi ara salatalıklı kremi vardı avonun aynı ondan bunu çok seviyodum iyiki tekrar çıktı kokuları süper:KK16: parfümlere gelince vivayı çok çok beğendim. white dreeste çok güzel ikisi de süper tavsiye ederim rose light o kadar canlı durmuyo dudakta yukardaki resimde çok koyu çıkmışlar asıl rengi bu çektiklerim çok doğal duruyo tüm hepsi de
$DSC03568.jpg $DSC03567.jpg $DSC03566.jpg $DSC03569.jpg $DSC03572.jpg $DSC03573.jpg

X