AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım bu şekilde ücretsiz gönderemezsin avonda kargoda kabul etmez. ama avon temsilcilerine kolaylık sağlıyo bu konuda. 2 tl verip iade edebilirsin. tabi bunun için kargo şubesine gitmen gerekecek.

iyi akşamlar kızlar birşey danışacaktım benim iadelerim var ve siparişim yok vereceğim bugün komşu kızına verdik sipariş ona faturamla birlkte iadelerimi versem kargocu alır mı?

size de yazayım aynı yorumu canım :)
canım ben kargocuyu mahallede gördüğümde bile verdiğimi hatırlıorum koşa koşa yanına gidip kargocularla aranızda samimiyete bağlı burdakiler eşimi ve beni çok iyi tanıo o yüzden sorun olmuo hatta şubeden göndermelerde para alıolar ya ben diorum adresten almış gbi faturayı kessinler o zaman para almıolar

kızlar selam benim kargom geldi iadeleri annem vermiş sorun yok kargocu tamam demiş oh bee şimdi sıra düşmesinde iadelerin
siparişlerimi teslim ettim kendime de yeni çıkan parfümden, siyah açılıp kapanan göz kaleminden ve güneş gözlüğünden aldım sanki büyük geldi yüüzme ama bilemiyorum iyice bakmam lazım bugün acayip derecede kafam dolu ama birazdan bakıcam
yani çok mutluyum kargom geldi inş siparişlerim olur inceleyemedim ama herkes pasta setine hayran olmuş ben de o kadar satış yapma umudum olmadığından hayran kalamıyorum bileee:)))

canım 1300 ün altına düşmücemki iade yaptığım için tekrar sipariş girecem ,eğer 1300ün altın düzaersem ozaman iadelerimle tencereleride yollarım zatennn

ilginç bi cevap gerçekten... sonuçta faturalarının onları yasal olarak bağlaması lazım

ya kızlar bu kataloglar niye buı kadar pahalı ya şimdi ben tencereleride getirttiğim için 20 katalog girdim 18 lira ödücem çok kötü ya zaten çok az kazanıyorum hep gelişine gidiyoo gellen parayıda kataloğa vericemm ne nladık bi bu iştenn

canım 1300 ün altına düşmücemki iade yaptığım için tekrar sipariş girecem ,eğer 1300ün altın düzaersem ozaman iadelerimle tencereleride yollarım zatennn

tatalım o zaman ilk önce sipariş gir faturalansın sonra iade ver ..

arkadaşlar benim baya siparişim var 2.fincanı almak istiyorum içinizde bu ay sipariş vermeyen varmı sizin adınıza verelim bende size parayı gönderirim

kahve fincanı stoklarda kalmamş kızlar mart sonuna doğru kargolayackmşlar almaya hak kazananlara

kızlar bi şy sorcam ben size ya geçen aydan 3 tl borcum kalmıştı bu ayki siparişin faturasına da eklememişler ben nasıl ödicem bunu ya?bi bilginiz var mı

kızlar bi şy sorcam ben size ya geçen aydan 3 tl borcum kalmıştı bu ayki siparişin faturasına da eklememişler ben nasıl ödicem bunu ya?bi bilginiz var mı

canım ben bilmiyorum ama bilmediğim bişey olunca hemen arıyorum avonu çok güzel ilgileniyolar..sende ara bence,benimbu ay paketimden rimelim çıkmamıştı aradım hemen düzelttiler sende ara bence..

arkadaşlar bişey soracam yarın acaba 4 demi başlar ki k3,ben yarın öğleden sonra misafirliğe gideceğimde 4 den sonra gelirim eve gelincede yemek filan derken epey bi zaman geçer ancak akşam girebilirim siparişlerimi ama çok korkuyorum ya o saate kadar indirim kataloğundaki ürünler biter die,çünkü 400 liralık filan siparişim var hepside inbdirim katalogunda eğer biterse ürüler yanarım ben bilen varsa yazsın lütfen..

O kadar çabuk mu bitiyo, ben de akşama vericektim

Canım inan 2de başlıyordu önceki indrim katalogu bikaç ay önce 2'yi 10geçe verdim iş yerindeydim yogundum. Ve çogu ürünüm gelmedi Açıkcası Bence ilk dakikalar bi şekilde vermeye bak. Helede indirim broşürü riskli benimde çok ürünüm var hemen vericem.

Neden bilmiyorum ama ben bu K2den acayip sıkıldım bunaldım bitsin diye gözüne baktım.

Bayanlar Bir müşterim ( sen bana kan kırmızı olan rujlardan seç fiyatı en makul olanlardan olsun illa bu sayfa da olmak zorunda değil ıslak olmasın yeter harbi ruj olsun yani ) dedi Bu tarife uygun Bi ruj varmıdır Tavsıyelerınızı bekliyorum :)

red2000 bence canım. herkes çok memnun.

red2000 bence canım. herkes çok memnun.

Aynen ben de onu dicektim renk kodunu yanlış yazmim diye söylemedim. Kesinlikle bu ruj güzel. Bi kere müşterinin dediği gibi en ufak bi ıslaklık yok ve hemen göze çarpıyo kırmızısı, sürülüşü falan da çok rahat...

Çok mersi hatunlar :) Hemen tavsıye edeyım musterıme optum :)

Ultra Colorun mus bu arada red2000 Indırımde mart ayındada :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…