canım bu şekilde ücretsiz gönderemezsin avonda kargoda kabul etmez. ama avon temsilcilerine kolaylık sağlıyo bu konuda. 2 tl verip iade edebilirsin. tabi bunun için kargo şubesine gitmen gerekecek.
iyi akşamlar kızlar birşey danışacaktım benim iadelerim var ve siparişim yok vereceğim bugün komşu kızına verdik sipariş ona faturamla birlkte iadelerimi versem kargocu alır mı?
olmaz canım .. Bi koli hazırla iade edeceklerini ve tencereleri koy kutuya hepsini iade olarak işaretle heiyeleride.. Egerki iade ürünlerini yollayığp hediyeyi yollamaz isne .. Kesinlikle kabul edilmez ve o tencereler bi sonraki siparişinde para olarak yansıtılır..
ilginç bi cevap gerçekten... sonuçta faturalarının onları yasal olarak bağlaması lazımcanım ben bir ara baskül almıştım 25 tl yazıodu faturada aradım müş hizmetlerini iade yapacağım 25 tl olarak faturalanacak dmi dedim o fiyat örnek olarak yazıldı boş bırakılmadığında bir rakam yazmak zorunluluğu var iade yapıldığında ayrı bir fatura gönderiliyor oraya avon istediği fiyatı yazma hakkına sahiptir dedi şok oldum
canım 1300 ün altına düşmücemki iade yaptığım için tekrar sipariş girecem ,eğer 1300ün altın düzaersem ozaman iadelerimle tencereleride yollarım zatennn
kızlar bi şy sorcam ben size ya geçen aydan 3 tl borcum kalmıştı bu ayki siparişin faturasına da eklememişler ben nasıl ödicem bunu ya?bi bilginiz var mı
arkadaşlar bişey soracam yarın acaba 4 demi başlar ki k3,ben yarın öğleden sonra misafirliğe gideceğimde 4 den sonra gelirim eve gelincede yemek filan derken epey bi zaman geçer ancak akşam girebilirim siparişlerimi ama çok korkuyorum ya o saate kadar indirim kataloğundaki ürünler biter die,çünkü 400 liralık filan siparişim var hepside inbdirim katalogunda eğer biterse ürüler yanarım ben bilen varsa yazsın lütfen..
arkadaşlar bişey soracam yarın acaba 4 demi başlar ki k3,ben yarın öğleden sonra misafirliğe gideceğimde 4 den sonra gelirim eve gelincede yemek filan derken epey bi zaman geçer ancak akşam girebilirim siparişlerimi ama çok korkuyorum ya o saate kadar indirim kataloğundaki ürünler biter die,çünkü 400 liralık filan siparişim var hepside inbdirim katalogunda eğer biterse ürüler yanarım ben bilen varsa yazsın lütfen..
Bayanlar Bir müşterim ( sen bana kan kırmızı olan rujlardan seç fiyatı en makul olanlardan olsun illa bu sayfa da olmak zorunda değil ıslak olmasın yeter harbi ruj olsun yani ) dedi Bu tarife uygun Bi ruj varmıdır Tavsıyelerınızı bekliyorum :)
red2000 bence canım. herkes çok memnun.
red2000 bence canım. herkes çok memnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?