• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

öyle değil siparişlerim verilmiş gözüküyor ama fazladan ürün var benim vermediğim ve başka sipariş de vermem gerekiyor
siparişi iptal etmenin bir yolu var mı
bildiğim kadarıyla eğer gittiyse yeniden sipariş vericeksin. umarım gitmemiştir.. yada etrafında bu işi yapan temsilci varsa ona ilave et..

yokk avondan genel olarak değil ama K2 Nedense çok baydı beni. ilk haftda verdim siparişlerimi 600 Küsür dü Siparişlerim. Ve bidaha kımse k2den bişey almadı. k3teki siparişler ne zaman gelicek die sormalarından bunaldım. yarın hayırlısyla başlasada versem sipariş hemencik :) hemde k4'e ulaşmış oluruz :))

ooo senin bayağı sipariş varmış gel banada ver :49:

kızlar merhaba bende temsilciyim 4. ayım. Bişey sormak istiyorum bu stokta olan ürünleri sepete atıp bekletme imkanımız oluyor mu ? merak ettim. Yoksa kim erken sipariş verirse onların mı oluyor ? Ürünlerimizi sepette muhafaza edebiliyor muyuz ?? :13:( stokla sınırlı olan ürünler için tabi )

kızlar benim 420 tllik siparişim var 2.fincanı almak istiyorum o yüzden sipariş vermeyen varsa sizin adınıza verelim bende günü gelince ödeyim banada fincan takımı gelsin olurmu

Son düzenleme:
Sağol canım ya, hiç hatırlamıyorum. Bana gelmemisti yeni geldi :) tamamen unutmusum, o zaman hak ettimde mi simdi geldi, yoksa avon mu hediye gönderdi bilmiyorum. Hangi kampanya oldugunu hatırlıyor musun?

Valla bana Anew'ün Ultimate serisinin çıktığı kampanya gelmişti.
Anew siparişleri verince geldiydi 4-5 kampanya önce olması lazım hangi kampanyaydı tam net hatırlamıyorum.
Ama sana yeni gelmişse gelen kampanyanın faturasına bak büyük ihtimal fiyatı yazar.

kızlar ben 2.fincan takımını istiyorum o yüzden siparişi az olupta fincan takımını kazanamyan arkadaşlarla görüşebiliriz

Canım kendi çevrende yokmu böle kişiler yada takım öncüne rica ettsen onun mutlaka vardır tamamlayamayan temscilleri. ben takım öncümden yardım istedim. o şekilde fincanları 12'ye tamamladım:8:

Back