• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Aynen yaaa inş öyle olur. Daha bu ilk kampanyamdı o yüzden pek müşterim yok. İnş okuldan çıkıcak bi şeyler :9: Hissediyorum, hissediyorum :27:

cevaplarınız için teşekkürler bu arada katre yanında numuneyle gidersen iyi edersin özellikle indirimdeki ürünlerin çünkü görmeden almak istemiyorlar

cevaplarınız için teşekkürler bu arada katre yanında numuneyle gidersen iyi edersin özellikle indirimdeki ürünlerin çünkü görmeden almak istemiyorlar

evet numuneler onemlı ama ılk kampanyamda hıçnumune gösteremedım sıpariş etmedım. ıkı tane edt numunem vardı onları kendım kullandım :) bu da bi sunum seklıdır

--aa kokun ne guzel hangi koku bu?
-avon- fergıe ) zuhahahauuuu:1:

23 tl olan numune cantasından almak ıstıyorum k4 te inşallah fondoten ve rujlardan emın olamıyolar tonaj farklılıgı oluyo cunku
e parfumler de büyük etken tabisi

Dur bakayım önce bi başlasın okul gideyim kimler niyetli falan ondan sonra en çok merak edilenlerin numunelerinin siparişini veririm bari :) Anam bu avonda da her şey ücretli korkuyorum kazanamaz da boşuna numune ve kataloglara para yatırmış olursam diye :30:

evet numuneler onemlı ama ılk kampanyamda hıçnumune gösteremedım sıpariş etmedım. ıkı tane edt numunem vardı onları kendım kullandım :) bu da bi sunum seklıdır

--aa kokun ne guzel hangi koku bu?
-avon- fergıe ) zuhahahauuuu:1:

23 tl olan numune cantasından almak ıstıyorum k4 te inşallah fondoten ve rujlardan emın olamıyolar tonaj farklılıgı oluyo cunku
e parfumler de büyük etken tabisi

İlk başladığımda töm de bana vermişti bi iki numune ben de onları kullanmıştım :9: Bi an avon ürünlerini görünce heyecan yapıp hemencik kullanmıştım ama gerçekten işe yaradı dediğin gibi medical. Mesela şampuan numunesi vardı yıkadım saçlarımı annem de ablam da inanmıyo saçlarımı sadece yıkadığıma :9: Sen bi şey yapmışsın diyip duruyolardı :21::21:

Son düzenleme:
numune setlerinden hep aynı ürünler mi çıkıyo acaba ben şu 5liralık ruj ve parfüm numune asetlerinden aldım genelde ultra colour rich çıktı tekrar alsam yine aynılarımı olur ki aynı kampanya dönemi olunca bir de 23 liralık sette ne ağırlıklı

K3'te şu ana kadar topladığım siparişleri 100 tl'yi geçmez bi de kendime vereceklerim var ama hala pasta setine ulaşamadım.:31:
İçimizde ilk hafta 590 tl sipariş verip pasta seti gelecek olan olsada görsek stok yapmaya değecek birşeymiymiş.:12:
Ben İlkşah'dan umutluyum umarım pasta seti önce ona gelir vede resmini çekip buraya koyarsa böyle birşey olursa şahsen çok mutlu olicim.:16:
Hani değmeyecek birşeyse siparişlerimden kırpacaklarım olacak...

Son düzenleme:
Ya bu panaromadaki dul jelinin ml si hakkında bi karışıklık olmuştu. Acaba onu ne zaman düzeltirler ve nereden bildirirler kızlar ya? Ona göre ondan da bi sipariş vericem de :26:

K3'te şu ana kadar topladığım siparişleri 100 tl'yi geçmez bi de kendime vereceklerim var ama hala pasta setine ulaşamadım.:31:
İçimizde ilk hafta 590 tl sipariş verip pasta seti gelecek olan olsada görsek stok yapmaya değecek birşeymiymiş.:12:
Ben İlkşah'dan umutluyum umarım pasta seti önce ona gelir vede resmini çekip buraya koyarsa böyle birşey olursa şahsen çok mutlu olicim.:16:
Hani değmeyecek birşeyse siparişlerimden kırpacaklarım olacak...

Allah izin ederse hediyelerden bana da gelecek bende eklerim resmini

Ya bu panaromadaki dul jelinin ml si hakkında bi karışıklık olmuştu. Acaba onu ne zaman düzeltirler ve nereden bildirirler kızlar ya? Ona göre ondan da bi sipariş vericem de :26:

K3'ün panaroması mı K2'nin panaroması mı genelde hatalı kodlar vs. faturada bilgilendiriliyor.

Allah izin ederse hediyelerden bana da gelecek bende eklerim resmini

İnşallah canım alırsın vede pasta setinin resimlerini eklersin beğenirsek artık almaya çalışırız.:31:

canım bence o işe hiç girme yada bizler bi alalım .. bakalım pasta setinin fiyatı ne kadar ondansonra karar ver .. ama degecegine hiç sanmam .. çünkü avon hediyelerin fiyatını piyasasından daha fazla gösteriyor ..
sağol cnm.. peki fiyatı görebiliyor musunuz siz size set hediye olarak geldiğinde??

ewt cnm piyasada 50 tlye satılıosa 75-100 yazar sonra iptal de edemiosn bana fazla gelebilr gelirse bilgi veririm sana
tamam ilkşahcım sağol haber verirsen sevinirim cnm

sağol cnm.. peki fiyatı görebiliyor musunuz siz size set hediye olarak geldiğinde??

tamam ilkşahcım sağol haber verirsen sevinirim cnm

canım biz değil tüm temsilciler ne kadar oldugunu görür ürünün .. faturada yazıyor .. gelsin bize bi fiyatını söyleriz sana ona göre sende bişi yaparsın

iyi akşamlar kızlar birşey danışacaktım benim iadelerim var ve siparişim yok vereceğim bugün komşu kızına verdik sipariş ona faturamla birlkte iadelerimi versem kargocu alır mı?

iyi akşamlar kızlar birşey danışacaktım benim iadelerim var ve siparişim yok vereceğim bugün komşu kızına verdik sipariş ona faturamla birlkte iadelerimi versem kargocu alır mı?

canım bu şekilde ücretsiz gönderemezsin avonda kargoda kabul etmez. ama avon temsilcilerine kolaylık sağlıyo bu konuda. 2 tl verip iade edebilirsin. tabi bunun için kargo şubesine gitmen gerekecek.

canım biz değil tüm temsilciler ne kadar oldugunu görür ürünün .. faturada yazıyor .. gelsin bize bi fiyatını söyleriz sana ona göre sende bişi yaparsın
tmm cnm sağol

bana mantıklı geldi ama hiç denemedim cnm problem olacağını sanmam iade faturasını doldurup imzamalamayı unutma..isim kontrol etmiyolar sonuçta..

canım ben bir ara baskül almıştım 25 tl yazıodu faturada aradım müş hizmetlerini iade yapacağım 25 tl olarak faturalanacak dmi dedim o fiyat örnek olarak yazıldı boş bırakılmadığında bir rakam yazmak zorunluluğu var iade yapıldığında ayrı bir fatura gönderiliyor oraya avon istediği fiyatı yazma hakkına sahiptir dedi şok oldum :53:

tmm cnm sağol

bana mantıklı geldi ama hiç denemedim cnm problem olacağını sanmam iade faturasını doldurup imzamalamayı unutma..isim kontrol etmiyolar sonuçta..

canım ben kargocuyu mahallede gördüğümde bile verdiğimi hatırlıorum koşa koşa yanına gidip kargocularla aranızda samimiyete bağlı burdakiler eşimi ve beni çok iyi tanıo o yüzden sorun olmuo hatta şubeden göndermelerde para alıolar ya ben diorum adresten almış gbi faturayı kessinler o zaman para almıolar :D:52:

slm kızlar mart kampanyasında sf 7 deki smokey eyes far nasıl arkadaşlar göründüğü gibimi 3 adet siparişim var

canım ben bir ara baskül almıştım 25 tl yazıodu faturada aradım müş hizmetlerini iade yapacağım 25 tl olarak faturalanacak dmi dedim o fiyat örnek olarak yazıldı boş bırakılmadığında bir rakam yazmak zorunluluğu var iade yapıldığında ayrı bir fatura gönderiliyor oraya avon istediği fiyatı yazma hakkına sahiptir dedi şok oldum :53:

bunu hiç duymamıştım çok şaşırdımm :53:

Back