AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar pasta setini çok beğendim

ürün alsam iade atsem pasta setini geri vermesem kaç lira bedel yansıtılır acaba?? değerse öyle yapsam mı diyorum da..

ürün alsam iade atsem pasta setini geri vermesem kaç lira bedel yansıtılır acaba?? değerse öyle yapsam mı diyorum da..

canım bence o işe hiç girme yada bizler bi alalım .. bakalım pasta setinin fiyatı ne kadar ondansonra karar ver .. ama degecegine hiç sanmam .. çünkü avon hediyelerin fiyatını piyasasından daha fazla gösteriyor ..

ewt cnm piyasada 50 tlye satılıosa 75-100 yazar sonra iptal de edemiosn bana fazla gelebilr gelirse bilgi veririm sana

şimdiden hayırlı olsun satışların da neler yaptın bu satışa ulaşabilmek için biraz anlatırmısın

şimdiden hayırlı olsun satışların da neler yaptın bu satışa ulaşabilmek için biraz anlatırmısın

valla ben genelde işyerımde satış yapıyorum
katalog bırakıyorum sadece
zaten onlar donuyolar bana ekstra bısey yapmıyorum bende yenıyım bakalım bana göre az bu satış çünkü 200 tl ye az kazanıyoruz bdnce ıhtıyacım var benım paraya bu ara.

yeni müşteri hedefledım katalog gosterdım bişey almadı

almadı almadı almadııııııııııı
ınsan 5 lıralıkta olsa bişey alır demi :)

Son düzenleme:
slm kızlar ben yeni temsilcilerdenim de anlamdığım biey var faturam 220 liraydı ama nescafe takımına ulaşmak için 97 liralık daha sipariş vermen gerek yazıyo 70 olması gerekmiyo mu bir de hadi bunu tamamladım diyelim o zaman 10 tane katlog eklicem ve onun parası da eklenicek yani di mi :97:

fincan mincan tuzaklarına düşmeyın bacım ya
fıncanı heryerde alırsın sen para kazan da bi :)

Benim de okulum açılsın ordan hedef müşteri kitlesi planlıyorum inşaaaallah! iü de okuyorum yalnızca bir maliye sınıfı 150 200 kişi Bana da bi şeyler çıkar herhal ordan

fincan mincan tuzaklarına düşmeyın bacım ya
fıncanı heryerde alırsın sen para kazan da bi :)

Aynen yaaa bence de bunlara takılmayın. Hee fncan için kalır 10 liralık eksiğiniz yazın o zaman kendinize lazm bi şey ama arada 90-100 lira varsa ve aldklarınızı satcanıza inanmıyosanız yazmayın + sipariş falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…