Aynen yaaa inş öyle olur. Daha bu ilk kampanyamdı o yüzden pek müşterim yok. İnş okuldan çıkıcak bi şeylerHissediyorum, hissediyorum
cevaplarınız için teşekkürler bu arada katre yanında numuneyle gidersen iyi edersin özellikle indirimdeki ürünlerin çünkü görmeden almak istemiyorlar
cevaplarınız için teşekkürler bu arada katre yanında numuneyle gidersen iyi edersin özellikle indirimdeki ürünlerin çünkü görmeden almak istemiyorlar
evet numuneler onemlı ama ılk kampanyamda hıçnumune gösteremedım sıpariş etmedım. ıkı tane edt numunem vardı onları kendım kullandım :) bu da bi sunum seklıdır
--aa kokun ne guzel hangi koku bu?
-avon- fergıe ) zuhahahauuuu
23 tl olan numune cantasından almak ıstıyorum k4 te inşallah fondoten ve rujlardan emın olamıyolar tonaj farklılıgı oluyo cunku
e parfumler de büyük etken tabisi
tızlar
sohbetınıze doyum olmuyo ben bugunluk çıkanzii
yarın inş. görüşürüz ama nöyle olmayın bakem bişiler paylaşalım :76:
K3'te şu ana kadar topladığım siparişleri 100 tl'yi geçmez bi de kendime vereceklerim var ama hala pasta setine ulaşamadım.
İçimizde ilk hafta 590 tl sipariş verip pasta seti gelecek olan olsada görsek stok yapmaya değecek birşeymiymiş.
Ben İlkşah'dan umutluyum umarım pasta seti önce ona gelir vede resmini çekip buraya koyarsa böyle birşey olursa şahsen çok mutlu olicim.
Hani değmeyecek birşeyse siparişlerimden kırpacaklarım olacak...
Ya bu panaromadaki dul jelinin ml si hakkında bi karışıklık olmuştu. Acaba onu ne zaman düzeltirler ve nereden bildirirler kızlar ya? Ona göre ondan da bi sipariş vericem de :26:
Allah izin ederse hediyelerden bana da gelecek bende eklerim resmini
K3'ün panaroması mı K2'nin panaroması mı genelde hatalı kodlar vs. faturada bilgilendiriliyor.
K3 panoraması canım faturaya bakmak hiç gelmedi aklıma ama bi bakayım, teşekkür ederim.
sağol cnm.. peki fiyatı görebiliyor musunuz siz size set hediye olarak geldiğinde??canım bence o işe hiç girme yada bizler bi alalım .. bakalım pasta setinin fiyatı ne kadar ondansonra karar ver .. ama degecegine hiç sanmam .. çünkü avon hediyelerin fiyatını piyasasından daha fazla gösteriyor ..
tamam ilkşahcım sağol haber verirsen sevinirim cnmewt cnm piyasada 50 tlye satılıosa 75-100 yazar sonra iptal de edemiosn bana fazla gelebilr gelirse bilgi veririm sana
sağol cnm.. peki fiyatı görebiliyor musunuz siz size set hediye olarak geldiğinde??
tamam ilkşahcım sağol haber verirsen sevinirim cnm
iyi akşamlar kızlar birşey danışacaktım benim iadelerim var ve siparişim yok vereceğim bugün komşu kızına verdik sipariş ona faturamla birlkte iadelerimi versem kargocu alır mı?
tmm cnm sağolcanım biz değil tüm temsilciler ne kadar oldugunu görür ürünün .. faturada yazıyor .. gelsin bize bi fiyatını söyleriz sana ona göre sende bişi yaparsın
bana mantıklı geldi ama hiç denemedim cnm problem olacağını sanmam iade faturasını doldurup imzamalamayı unutma..isim kontrol etmiyolar sonuçta..iyi akşamlar kızlar birşey danışacaktım benim iadelerim var ve siparişim yok vereceğim bugün komşu kızına verdik sipariş ona faturamla birlkte iadelerimi versem kargocu alır mı?
canım biz değil tüm temsilciler ne kadar oldugunu görür ürünün .. faturada yazıyor .. gelsin bize bi fiyatını söyleriz sana ona göre sende bişi yaparsın
tmm cnm sağol
bana mantıklı geldi ama hiç denemedim cnm problem olacağını sanmam iade faturasını doldurup imzamalamayı unutma..isim kontrol etmiyolar sonuçta..
slm kızlar mart kampanyasında sf 7 deki smokey eyes far nasıl arkadaşlar göründüğü gibimi 3 adet siparişim var
canım ben bir ara baskül almıştım 25 tl yazıodu faturada aradım müş hizmetlerini iade yapacağım 25 tl olarak faturalanacak dmi dedim o fiyat örnek olarak yazıldı boş bırakılmadığında bir rakam yazmak zorunluluğu var iade yapıldığında ayrı bir fatura gönderiliyor oraya avon istediği fiyatı yazma hakkına sahiptir dedi şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?