Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar pasta setini çok beğendim
ürün alsam iade atsem pasta setini geri vermesem kaç lira bedel yansıtılır acaba?? değerse öyle yapsam mı diyorum da..
ürün alsam iade atsem pasta setini geri vermesem kaç lira bedel yansıtılır acaba?? değerse öyle yapsam mı diyorum da..
çok sessiz topiğimizkızlar canlanın lütfen yaa
avoncu teyze avoncu teyze avonlarım kayboldu bulaaamaadımm![]()
avoncu teyze avoncu teyze avonlarım kayboldu bulaaamaadımm![]()
şimdiden hayırlı olsun satışların da neler yaptın bu satışa ulaşabilmek için biraz anlatırmısınbende çok sıkıldm k2 den bide acemı kampanyamdı o benım ılk onda temsılcı oldum :)
şimdi k3 için daha bılgılıyım neyı nasıl yapacagımı bılıyorum artık daha çok satıs yapmak ıçin hırslanıyorum :) şimdiden 200 tl oldu total
:)alemsinn kızzz :)
şimdiden hayırlı olsun satışların da neler yaptın bu satışa ulaşabilmek için biraz anlatırmısın
![]()
şimdiden hayırlı olsun satışların da neler yaptın bu satışa ulaşabilmek için biraz anlatırmısın
![]()
hahaha dersena canlanın dedi sen koptun gidiyosn allah iyiliğini versin![]()
slm kızlar ben yeni temsilcilerdenim de anlamdığım biey var faturam 220 liraydı ama nescafe takımına ulaşmak için 97 liralık daha sipariş vermen gerek yazıyo 70 olması gerekmiyo mu bir de hadi bunu tamamladım diyelim o zaman 10 tane katlog eklicem ve onun parası da eklenicek yani di mi :97:
valla ben genelde işyerımde satış yapıyorum
katalog bırakıyorum sadece
zaten onlar donuyolar bana ekstra bısey yapmıyorum bende yenıyım bakalım bana göre az bu satış çünkü 200 tl ye az kazanıyoruz bdnce ıhtıyacım var benım paraya bu ara.
fincan mincan tuzaklarına düşmeyın bacım ya
fıncanı heryerde alırsın sen para kazan da bi :)
Benim de okulum açılsın ordan hedef müşteri kitlesi planlıyorum inşaaaallah! iü de okuyorum yalnızca bir maliye sınıfı 150 200 kişiBana da bi şeyler çıkar herhal ordan
![]()
oo katre iyimiş bacım hepsi değil 50 kişi 10ar lıra sıpariş verse bile yeter