canım halleder ya merak etme ben hıc ıade yapmadım ama cok zor degıldır ınsallah
ya bende her ay satıs yapmam dıyıp duruyordum sıze heray artıyor satıslarım satısdım vallaha kar yapma amacım yokken her ay kar yapıyorum :)
evet canım gecen ayın kataloguna gore cok ıyı bence onda lımıte ulastıydak bunda haylı haylı ulasırızz ındırım kataloguda fena degıl ben ondan da ıkı sıparıs aldıminş canm bakalım görcez
cnm beklemesen de oluyo bi şekilde bakalım ben d eyeni katalogu koydum ama şimdiden bikaç sipariş var ama onlar gelişine diğer avon satan arkadaş verdi ona gelişinden vericem diğer türlüsü ayıp geliyo en azından limite ulaşırım ama diğer arkadaşlara normal fiyattan vericem bakalım yeni katalog genelde beğenidi sanki ama bende bi de indirim broşürü yok gelcek de görcem yarın meraklanıyorum ilkşah yüklemiş ama benm bilgda illa bi sorun çıkıyo bakamıyorum nedense
ay inş cnm yaaa ben limite ulaşsam şanslı sayıcam kendimi ama bi de hediyelerden alabilsem ne süper olcak bana gaz olurdu ama imkansız benim için.evet canım gecen ayın kataloguna gore cok ıyı bence onda lımıte ulastıydak bunda haylı haylı ulasırızz ındırım kataloguda fena degıl ben ondan da ıkı sıparıs aldım
mrb arkadaşlar bi sorum olacak tı indirim buroşüründen siparişimiz ellerinde kalmadıkları zaman daha sonraki siparişlerimizde gönderiyorlar mı normalkatalog da öyle oluyor yaa
arkadaşlar, mart katoloğunda çanta boyu olan 2 parfüm var
bunlardan bi tanesi little black,diğerinin adı neydi hatırlayamadım
internette arayacağım nasıl bi koku diye ama ismini unuttum :26:
Diğeride İncandessence :)
İncandessence çok hoş bir koku uzun zamandır bu çanta boyunu kullanıyorum.
aynen canım bende de oluyo şimdi siteye giremiyorum bir türlü,ayrıca morelimde bozuk tenceeleri almıştım 1300 den fazla yapmıştım siparişlerimi ama 190 liralıkbi aide yaptım şimdi tekrar bi liralık daha olur gibi bilmiyorum yani böyle olunca tencerelerde geri iade yapılcak nasıl yapacağımı bilmiyorum,acaba elimde bu ürünleri iade yapmasamda,yolladıklarımın yerinede fazladan satabileceğim bişeyler girsem fatura günü bir ay nasılsa satamazsam geri hep birlikte mi yollasamki,kızlar bi akıl verin lütfen yıkandım kaldım napmalıyım tencereeleride çok istiyorum..
K2 bitsinnn artıkkk çok sıkıldım ya
bende çok sıkıldm k2 den bide acemı kampanyamdı o benım ılk onda temsılcı oldum :)
şimdi k3 için daha bılgılıyım neyı nasıl yapacagımı bılıyorum artık daha çok satıs yapmak ıçin hırslanıyorum :) şimdiden 200 tl oldu total
:) süpermiş canım benim aylar geçtikçe çok daha bilglili olacaksın ve müşterinde o oranda artacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?