kızlar ya ben ilk kez iade yapıcam ama benm işte olduğum bi saatte kargocu gelirse die annem vericek koliyi ben bantladım içine imzlayıp doldurduğum faturaları ve ürünleri de sarıp koydum ayrıca bi de not kağıdı yazdım temsilci nom yazıyo kimliğimi de bırakıcam evde artık bi sorun çıkmaz iademi alırlar heralde dimi fikri olan var mı acaba bu konuda?
ay inşallah kabul ederler ya soyadlarımız başka ama kimliği bırakıcam evde işyerine de sadece sabah orda olcam geç getirirlerse sorun olur zaten kargonun saati belli olmuyo ki bazen sabah geliyo ama genelde akşamüstü geliyo yani işyerinde de böyle bi durum sözkonusucanım ben iade verdim ama onlar bi form dolduruyo temsilci numaran filan olan bi fatura ve ona imza attırıyorlar başkasının imzasını kabul ederlermi bilmiyorum açıkcası kargo şirketini arasan eve değil işyerine uğrarlar ben iadem olduğu zaman öyle yapıyorum
ay arkadaş bana direk numaralarını vermişti ürünlerin şaşırdım görünce birden iyi bari arkadaşıma vereyim takarsa taksın napim saol cnm:)canım k2 de 60.ve 63. sayfalardan 20 tllik ürün alana takı seti hediye
bi gelse şu kargo da iade işi hallolsa... k3 de bu cuma başlıcak hemen düşse içim rahatlasa... :) ay ne çok şey istiyorum dimi? olursa yazarım burayabişey olmaz canım annen versin sen faturayı doldurup imzalarsan birşey olmaz kimliğinide annene ver
nasıl oluyo yapı kredıden ben anlayamadım ayrıca bıse daha sormak ıstıyorum kasmır fondeten kullananız var mı ben her kullandıgımda su gıbı bıse gelıyo problem nerde lutfennnnnnnn kızlar cevap verınn bana((((((
mrb kızlar,hani şu tektaş iç içe geçmeli altın ve gümüş kaplamalı olan yüzük vardı ya adı da eladia ring bu yüzüğün indirime girmesini bekliyorum 3-4 tane sipariş geldi ama ne zaman girer bilmiyorum bileniniz varmı k4 filan olurmukii?
kızlar nevar neyok nasıl gıttı kampanta ıkı 3 nasıl gıdıcek gıbı benım her ay satıslar artıyor mart ayııcın onlu katalog almıstım sımdıden elımde ıkı tane kaldı hepsı gıttı pasta tabaklarını alıcak gıbıyım sankı
bende k2 yı kapadım k3 dende sımdıden ıyı toplamıssın canım benımde asagı yukarı ne cıkıcagı bellı ama martın ılk haftası bıtmeden tam rakam cıkmaz ortayaohh ohh bol satışlar tatlım. ben k2 ti kapattım. yok artık siparişim k3tede 350 yaptım inş tabakları alıomda inş peçelik şekerliği kurabiyelgde alablrm çok hoşuma gtti.
bende k2 yı kapadım k3 dende sımdıden ıyı toplamıssın canım benımde asagı yukarı ne cıkıcagı bellı ama martın ılk haftası bıtmeden tam rakam cıkmaz ortaya
kızlar nasıl bu kadar satıs yapabılıyorsunuz bıraz yardımcı olsanız.(
canım kaşmir fondöteni kullanmadan önce iyice çalkalayacaksın suyuyla tortusu karışacak
kızlar nevar neyok nasıl gıttı kampanta ıkı 3 nasıl gıdıcek gıbı benım her ay satıslar artıyor mart ayııcın onlu katalog almıstım sımdıden elımde ıkı tane kaldı hepsı gıttı pasta tabaklarını alıcak gıbıyım sankı
katalog yok ki bnde yeni cıktı iste erkegide var yarı cember seklinde kapagı pembe üzerinde motifler var 15 tl di galiba hatırladıgım kadarıylaa :))
ay cnm inş alırsınn bol satışlar benm kargom yoldaymış bakalım yarına gelir ama yarın işim çok yoğun anca akşam 6.30 gibi eve gelebilirim o da en iyi ihtimalle inş annem becerebilir iade işlemlerini.kızlar nevar neyok nasıl gıttı kampanta ıkı 3 nasıl gıdıcek gıbı benım her ay satıslar artıyor mart ayııcın onlu katalog almıstım sımdıden elımde ıkı tane kaldı hepsı gıttı pasta tabaklarını alıcak gıbıyım sankı
kızlar nasıl bu kadar satıs yapabılıyorsunuz bıraz yardımcı olsanız.(
ay cnm inş alırsınn bol satışlar benm kargom yoldaymış bakalım yarına gelir ama yarın işim çok yoğun anca akşam 6.30 gibi eve gelebilirim o da en iyi ihtimalle inş annem becerebilir iade işlemlerini.
ay cnm ben baya bişey yazmıştım burda ama geride kaldı hangi sayfadaydı bilmiyorum gerçi ben de pek satış yapamıyorum ama çağına tavsiyelerde bulunmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?