AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bişey olmaz canım annen versin sen faturayı doldurup imzalarsan birşey olmaz kimliğinide annene ver

ay inşallah kabul ederler ya soyadlarımız başka ama kimliği bırakıcam evde işyerine de sadece sabah orda olcam geç getirirlerse sorun olur zaten kargonun saati belli olmuyo ki bazen sabah geliyo ama genelde akşamüstü geliyo yani işyerinde de böyle bi durum sözkonusu

canım k2 de 60.ve 63. sayfalardan 20 tllik ürün alana takı seti hediye
ay arkadaş bana direk numaralarını vermişti ürünlerin şaşırdım görünce birden iyi bari arkadaşıma vereyim takarsa taksın napim saol cnm:)
bişey olmaz canım annen versin sen faturayı doldurup imzalarsan birşey olmaz kimliğinide annene ver
bi gelse şu kargo da iade işi hallolsa... k3 de bu cuma başlıcak hemen düşse içim rahatlasa... :) ay ne çok şey istiyorum dimi? olursa yazarım buraya

Kızlar bi sorum olucak.benim avon ödemelerim eşimin kredi kartından otomatik ödemeyle çekiliyo.Bu ay 320 lira ödemem olucak.ama eşimin limiti o kadar kalmadı.Şimdi avon ayın 5 inde çekicek parayı eşimin hesabıda 7 sinde kesilicek.7 sinde çekse bi sorun olmıcak.Avonu arasam 7 sinde çekin desem çekerlermi acaba??Çekmezlerse napıcam ben??limit yok çünkü.faize girerse ne kadar işlerki günlük 320 lira için :18:

canım kaşmir fondöteni kullanmadan önce iyice çalkalayacaksın suyuyla tortusu karışacak

mrb kızlar,hani şu tektaş iç içe geçmeli altın ve gümüş kaplamalı olan yüzük vardı ya adı da eladia ring bu yüzüğün indirime girmesini bekliyorum 3-4 tane sipariş geldi ama ne zaman girer bilmiyorum bileniniz varmı k4 filan olurmukii?

indirime girmese bile alacak çok kişi var o yüzükten ben kendime getirtmiştim herkes bayıldı keşke tekrar koysalar kataloğa :86:

kızlar nevar neyok nasıl gıttı kampanta ıkı 3 nasıl gıdıcek gıbı benım her ay satıslar artıyor mart ayııcın onlu katalog almıstım sımdıden elımde ıkı tane kaldı hepsı gıttı pasta tabaklarını alıcak gıbıyım sankı

ohh ohh bol satışlar tatlım. ben k2 ti kapattım. yok artık siparişim k3tede 350 yaptım inş tabakları alıomda inş peçelik şekerliği kurabiyelgde alablrm çok hoşuma gtti.

ohh ohh bol satışlar tatlım. ben k2 ti kapattım. yok artık siparişim k3tede 350 yaptım inş tabakları alıomda inş peçelik şekerliği kurabiyelgde alablrm çok hoşuma gtti.
bende k2 yı kapadım k3 dende sımdıden ıyı toplamıssın canım benımde asagı yukarı ne cıkıcagı bellı ama martın ılk haftası bıtmeden tam rakam cıkmaz ortaya

canım kaşmir fondöteni kullanmadan önce iyice çalkalayacaksın suyuyla tortusu karışacak

sorun yok demı urunde yanı ayrıca tesekkur ederım bılgılerınız ıcınnn hemmmmmmmmm deeee cook cok sey ogrendım burdan bı de bana daha fazla nasıl satıs yapabılırım yardımcııı olsanızzz bu konuda bırazcııık:)

banada yardımcı olun lutfen satıs yapma teknıklerı hakkınnnda

katalog yok ki bnde yeni cıktı iste erkegide var yarı cember seklinde kapagı pembe üzerinde motifler var 15 tl di galiba hatırladıgım kadarıylaa :))

guzel ben cok begendım onu erkegı cıktı ona daha da bayıldım herkse tavsıye edebılırım mutlaka fazladan getırtın satıs yaparsınız:)

kızlar mart ayı 4 ayım olucak aslında ılk uye olurken satıs amaclı olmadım kendı ve kardesımın urunlerı ıcın oldum sonrakı ay kayınvalıdemle anneme bırer katalog bıraktım bıde kuzenıme bısey sattım o ay kardesım kuzenım ve annelere urunlerı gelınce bırsonrakı ayın katalogunuda yolladım yenı sıparısler geldı hemen yenı katalogdan ve hepsı cevresınede gostermıs bıraz daha buyudu cevre sonrakı ay urunlerı gelen herkeze yıne katalog yolladım yenı boylelıkle buyuyor satısım bende ummuyordum aslında cok acılmadım bence nekadar kısıye katalog ulasırsa okadar satıs oluyor kataloga bakıp bısey almayan gormedımdaha

ay cnm inş alırsınn bol satışlar benm kargom yoldaymış bakalım yarına gelir ama yarın işim çok yoğun anca akşam 6.30 gibi eve gelebilirim o da en iyi ihtimalle inş annem becerebilir iade işlemlerini.
kızlar nasıl bu kadar satıs yapabılıyorsunuz bıraz yardımcı olsanız.(

ay cnm ben baya bişey yazmıştım burda ama geride kaldı hangi sayfadaydı bilmiyorum gerçi ben de pek satış yapamıyorum ama çağına tavsiyelerde bulunmuştum

canım halleder ya merak etme ben hıc ıade yapmadım ama cok zor degıldır ınsallah

ya bende her ay satıs yapmam dıyıp duruyordum sıze heray artıyor satıslarım satısdım vallaha kar yapma amacım yokken her ay kar yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…