cnm o üründe bir tutarsızlık var panaramaya tekrar bakarsan eğer görücesin yazının hemen altında 500 ml olarak geçiyor ama resimdeki duş jelinin üzerinde 750 ml yazıyor,sanırım aynı hata fiyattada var,en yakın zamanda düzeltmeyi avon yapıcaktır onun için herhangi bir şey söyleyemicem kusura bakama cnm
k3te far away 65 tl cnm indirimi yok
anew ürünlerini kesinlikle 25 yaş altı hiçkimseye satmayın kızlar.anew ürünlerinin kullanımı 25+ da başlar,bu tarz çelişkide kalmamanız için mümkün olduğunca avon eğitimlerine lütfen katılın,yoksa müşterilerinizi ya da yakınlarınızı yanlış yönlendirirseniz ürünlere karşı memnuniyetsizlikleri size olumsuz dönüşümlere sebep olabilir.
Ben de o Akbank konusunda çok muallakta kaldığım için zaten yeni bi yöntem buldum. Yani forumdan bazı arkadaşlar Akbank ın havale ücreti almadığını söylüyodu ama Avon un yolladığı ödeme seçenekleri kitapçığında havale ücreti var yazıyodu. O yüzden benim aklım bayağı bi karışmıştı. Peki bu ats nedir, biraz açıklayabilir misin?
kızlar moralim çok bozuk komşumun kızı da avona üye olmak istemişti benim üyem olsun istiyorum ama 4 kişi bulamadığım için töm kendine üye yaptı her neyse bugün kız bana çıktı ben yapmak istemiyorum sana yardım ederim ben dedi ben hani kendiside bişeyler kazansın diye pek çıkmasını istemedim baya bi satışıda var üstelik çok kararlıydı çıkmak için annesi geldi tö açıklamayı kazancın nasıl olacağını falan anlatmamış ilk siparişinide töm vermiş bi kaç gereksiz birşeyler daha eklemiş neyse annesine anlatınca geri döndü ve bütün bina komşularımıza satış yaptığını anlattı benden alanlar bile yani anlıyacağınız müşterilerimi kaybettim geri dönmesi için yaptığım konuşma için biraz pişman oldum ama Allah herkesin rızkını veriyor diye düşündüm sizce iyi yapmış mıyım? müşteri kaybından dolayı çok mutsuzum zaten çevrem yoktu komşularımıda kaybettim ufffffffff
Bence üzülmemelisiniz, dediğiniz gibi rızkı veren Allah ve o rızkı bir şekilde size verir tekrar. hem gönlünüz ferah olsun iyilik için yapmışsınız oda size güzelliğiyle hem dünyada hemde ahirette geri döner
tesekkur ederım cok yardımcı oldunuz ya bıde eskıden sıparıs verdıgım ama gelmeyen bı urun gelıyo faturama yansımıs nıe oluyo boyle seyler sımdı musterım ıstemıyo ya
ats nasıl bı odeme yontemı pekı nasıl bıse acıklarsanız memnun oluruz
kızlar moralim çok bozuk komşumun kızı da avona üye olmak istemişti benim üyem olsun istiyorum ama 4 kişi bulamadığım için töm kendine üye yaptı her neyse bugün kız bana çıktı ben yapmak istemiyorum sana yardım ederim ben dedi ben hani kendiside bişeyler kazansın diye pek çıkmasını istemedim baya bi satışıda var üstelik çok kararlıydı çıkmak için annesi geldi tö açıklamayı kazancın nasıl olacağını falan anlatmamış ilk siparişinide töm vermiş bi kaç gereksiz birşeyler daha eklemiş neyse annesine anlatınca geri döndü ve bütün bina komşularımıza satış yaptığını anlattı benden alanlar bile yani anlıyacağınız müşterilerimi kaybettim geri dönmesi için yaptığım konuşma için biraz pişman oldum ama Allah herkesin rızkını veriyor diye düşündüm sizce iyi yapmış mıyım? müşteri kaybından dolayı çok mutsuzum zaten çevrem yoktu komşularımıda kaybettim ufffffffff
sağol arkadaşımbakalımm bir yerden birşeyler çıkar sonuçta eve kazanç olsun diye yapılan birşey Rabbim yardımcım olsun ve herkese
merhaba ben birşey daha sormak istyorum. bugün aldım şifremi sonunda
şimdi sipariş giricem müşteri ekle falan diyor onunla bir alakam yok değilmi
ben siparişlerimi girdim katalog fiyatıyla toplam fiyat aynı çıkıyor buda normal değil mi
çok soru soruyorum kusura bakmayın
Müşteri ekle kısmını da kullanabilirsin canım işini kolaylaştırmak için. Birden çok kişiye sipariş veriyosan ve hangi ürünleri hangi müşterilere ait olduğunu karıştırmamak istiyosan burdan müşterilerinin bilgilerini kaydedebilir, sipariş verirken müşteri müşteri ayırabilirsin ürünlerini. Gerçi ben kullanmıyorum bu yöntemi ama fikrin olsun diye söyleme gereği duydum.
kızlar yardımcı olun nolur şu malum bi ürün varya geçen ay 1 tlye üye olunuyordu tut ben kimlik bilgilerimi ver sonra bana geri dönüş yaptılar ve ben üyeliğimi aktiflştirmedim her neyse bugün bana bilgilerimi verdiğim bayan mesaj atmış ki siz yüklü miktarda sipariş vermişiniz ödememişiniz hakkınızda hukuki işlem başlatılmakta ben şimdi ne yapayım ben sipariş vermedim daha üye bile değilim benim yerime kim vermiş nerden bileceğim?birde malum şirket hangi kargoyla çalışmakta biliyorsanız bana söylermisinz?
benim bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok inan cnm bilen ark.lar varsa arkadaşa yardımcı olurmusunuz???
sorduğun yüzüğü ablam almış çok beğenerek taktığını söylüyor ama çanta katolokta göründüğü gibi değil çok kötü değil ama:26::26:ben dağa iyi bekliyordum rengi katoloktan daha koyu geldi bana :26::26:
kızlar ben avonu arıycam iadelerim ulaşmadığı için tlf nu bilen var mı?
kızlar yardımcı olun nolur şu malum bi ürün varya geçen ay 1 tlye üye olunuyordu tut ben kimlik bilgilerimi ver sonra bana geri dönüş yaptılar ve ben üyeliğimi aktiflştirmedim her neyse bugün bana bilgilerimi verdiğim bayan mesaj atmış ki siz yüklü miktarda sipariş vermişiniz ödememişiniz hakkınızda hukuki işlem başlatılmakta ben şimdi ne yapayım ben sipariş vermedim daha üye bile değilim benim yerime kim vermiş nerden bileceğim?birde malum şirket hangi kargoyla çalışmakta biliyorsanız bana söylermisinz?
kızlar ya ben ilk kez iade yapıcam ama benm işte olduğum bi saatte kargocu gelirse die annem vericek koliyi ben bantladım içine imzlayıp doldurduğum faturaları ve ürünleri de sarıp koydum ayrıca bi de not kağıdı yazdım temsilci nom yazıyo kimliğimi de bırakıcam evde artık bi sorun çıkmaz iademi alırlar heralde dimi fikri olan var mı acaba bu konuda?
cnm saol bugün sipariş verdim öğlende. arkadaşlar hadi ver artık dediler. gerçi bi kazancım olmıcak ama olsun. bi de fiorella gift set yazıyo ama ücretsiz ne demek die baktım arama motorundan bi takı seti herhangi bi ürünün hediyesi mi acaba yoksa belli bi limite ulaştım die mi gönderiliyo bu konuda bilgisi olan va rmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?