AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

saol canım cevabın için

Bende 1 buşuk yıl oldu avona katılalı, ve ilk faturalarımı öderken bi ücret alıyorlardı bi almıyorlardı dikkatimi çekti faturaları inceleyince almadıklarının üzerinde ATS yazıyordu. AboneliTahsilat Sistemi açılılımı, ama neden ücret alınmıyor bilmiyorum.. =)) ozamandan beride ATS ile yatırıyorum faturalarımı.

kızlar moralim çok bozuk komşumun kızı da avona üye olmak istemişti benim üyem olsun istiyorum ama 4 kişi bulamadığım için töm kendine üye yaptı her neyse bugün kız bana çıktı ben yapmak istemiyorum sana yardım ederim ben dedi ben hani kendiside bişeyler kazansın diye pek çıkmasını istemedim baya bi satışıda var üstelik çok kararlıydı çıkmak için annesi geldi tö açıklamayı kazancın nasıl olacağını falan anlatmamış ilk siparişinide töm vermiş bi kaç gereksiz birşeyler daha eklemiş neyse annesine anlatınca geri döndü ve bütün bina komşularımıza satış yaptığını anlattı benden alanlar bile yani anlıyacağınız müşterilerimi kaybettim geri dönmesi için yaptığım konuşma için biraz pişman oldum ama Allah herkesin rızkını veriyor diye düşündüm sizce iyi yapmış mıyım? müşteri kaybından dolayı çok mutsuzum zaten çevrem yoktu komşularımıda kaybettim ufffffffff

Faturanızı yatırırken, akbankta, ödeme yapıcağınız memura ATS ile ödeme yapıcağım derseniz ücret almıyorlar. Bende tevafuken buldum.​

Bence üzülmemelisiniz, dediğiniz gibi rızkı veren Allah ve o rızkı bir şekilde size verir tekrar. hem gönlünüz ferah olsun iyilik için yapmışsınız oda size güzelliğiyle hem dünyada hemde ahirette geri döner

sağol arkadaşım bakalımm bir yerden birşeyler çıkar sonuçta eve kazanç olsun diye yapılan birşey Rabbim yardımcım olsun ve herkese

tesekkur ederım cok yardımcı oldunuz ya bıde eskıden sıparıs verdıgım ama gelmeyen bı urun gelıyo faturama yansımıs nıe oluyo boyle seyler sımdı musterım ıstemıyo ya

Canım düzenli sipariş veren biriysen bunu dert etme bi sonraki kargo ile iadesini verirsin nasılsa. Siparişleri kampanyanın çok da ileri günlerine bırakmamak gerek sanırım. Kataloğunu erkenden göster müşterilerine ki kampanyanın başlarında sipariş verebilesin ve zor durumda kalmayasın.

ats nasıl bı odeme yontemı pekı nasıl bıse acıklarsanız memnun oluruz

Akbank | Kurumsal | Nakit Yönetimi | Tahsilat Hizmetleri | Ürün-ürünler

Böyle bir şey bulabildim ancak bu ats ile ilgili umarım merakımızı giderir

Kötü olmuş senin için ama olan olmuş canım moralini bozma yapcak bi şey yok daha. Başka yerden alırsın illa ki sen yine siparişini. Çarçabuk olmasa bile yine oluşturursun bi müşteri porföyü diye düşünüyorum, sıkma sen canını.

Son düzenleme:

Müşteri ekle kısmını da kullanabilirsin canım işini kolaylaştırmak için. Birden çok kişiye sipariş veriyosan ve hangi ürünleri hangi müşterilere ait olduğunu karıştırmamak istiyosan burdan müşterilerinin bilgilerini kaydedebilir, sipariş verirken müşteri müşteri ayırabilirsin ürünlerini. Gerçi ben kullanmıyorum bu yöntemi ama fikrin olsun diye söyleme gereği duydum.

çok teşekkür ederim

kızlar yardımcı olun nolur şu malum bi ürün varya geçen ay 1 tlye üye olunuyordu tut ben kimlik bilgilerimi ver sonra bana geri dönüş yaptılar ve ben üyeliğimi aktiflştirmedim her neyse bugün bana bilgilerimi verdiğim bayan mesaj atmış ki siz yüklü miktarda sipariş vermişiniz ödememişiniz hakkınızda hukuki işlem başlatılmakta ben şimdi ne yapayım ben sipariş vermedim daha üye bile değilim benim yerime kim vermiş nerden bileceğim?birde malum şirket hangi kargoyla çalışmakta biliyorsanız bana söylermisinz?

benim bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok inan cnm bilen ark.lar varsa arkadaşa yardımcı olurmusunuz???

cnm saol bugün sipariş verdim öğlende. arkadaşlar hadi ver artık dediler. gerçi bi kazancım olmıcak ama olsun. bi de fiorella gift set yazıyo ama ücretsiz ne demek die baktım arama motorundan bi takı seti herhangi bi ürünün hediyesi mi acaba yoksa belli bi limite ulaştım die mi gönderiliyo bu konuda bilgisi olan va rmı

kızlar ben avonu arıycam iadelerim ulaşmadığı için tlf nu bilen var mı?

canım 02124731111

canım müşteri hizmetlerini ara orayla görüş bencee

kızlar ya ben ilk kez iade yapıcam ama benm işte olduğum bi saatte kargocu gelirse die annem vericek koliyi ben bantladım içine imzlayıp doldurduğum faturaları ve ürünleri de sarıp koydum ayrıca bi de not kağıdı yazdım temsilci nom yazıyo kimliğimi de bırakıcam evde artık bi sorun çıkmaz iademi alırlar heralde dimi fikri olan var mı acaba bu konuda?

canım ben iade verdim ama onlar bi form dolduruyo temsilci numaran filan olan bi fatura ve ona imza attırıyorlar başkasının imzasını kabul ederlermi bilmiyorum açıkcası kargo şirketini arasan eve değil işyerine uğrarlar ben iadem olduğu zaman öyle yapıyorum

canım k2 de 60.ve 63. sayfalardan 20 tllik ürün alana takı seti hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…