kızlar benim soruma cevap vermediniz yaa bi ilgilenin lütfen,avonun sitesinde siparişgöndewr diyorum bir türlü siparişgöndermiyo şu anda 2 tane siparişgöndereceğim bi kendimin diğeride üyemin saiparişi ama gönder butonuna tıklıyorum göndermiyoo gunduzden beri aynı şeyi tekrarlıyorum olmuyoo bileniniz varmı acaba şaşırdım kaldım?
kızlar benim soruma cevap vermediniz yaa bi ilgilenin lütfen,avonun sitesinde siparişgöndewr diyorum bir türlü siparişgöndermiyo şu anda 2 tane siparişgöndereceğim bi kendimin diğeride üyemin saiparişi ama gönder butonuna tıklıyorum göndermiyoo gunduzden beri aynı şeyi tekrarlıyorum olmuyoo bileniniz varmı acaba şaşırdım kaldım?
bugün akşamüstü geldi benim kargom.gercekten2günde ulaştı.ay alınca çok sevindirik oldum birden:)sanırım ilk olduğu için.ayrıca yeni katolog da gayet güzel ve tabii indirim broşürü deee
kızlar bu mart kataloğunda ayıcık yonca bıde aşk tanrısı ve kalp olması lazm altın renkli kolyelerden almak istiyorum ama tereddütlüyüm rengi kaçar mı kararır mı diye alıp kullanan yada bilgisi olan var mı acaba bana yardımcı olabilecek ..?
fincanlar çok cici :) kızlar çok çok satışınız olsun hepiniz alın ..
fincanlar çok cici :) kızlar çok çok satışınız olsun hepiniz alın ..
Gözün aydın canım:) Ne mutlu sana. Darısı bekleyenlerin başına:)
tşkr ederiz güle güle kullan cnm benimde 90 liralık açık var fincanlar için
bişi sorucam sana jel göz kaleminden kullanıyomusun yeni çıkan onu sorucaktım o nasıl kullanılıyor bittikçe kalemtraşlamı açılıyor yoksa altından biyerden mi açılıyor acaba
biri sipariş verdi jel göz kaleminden ama hiç bakmadan verdim o yüzden hiç bilmiyorum nasıl olduğunu o da soruyor nasıl açılıyor diye.ı olursanız sevinirim:)
teşekkür ederim tatlım :) tencerelere 97 tl kaldı :)jel göz kaleminden hiç sipariş almadım sanıyorum ki gövde kısmından bi yerden çevirmeli kalem traş mahverder çünkü onu çok yumuşak oldugu için .. Pırıltılı göz kalmleri gibi çevirdikçe uzar..
denemiş o da alttan çevirmeyi ama aynı boyutta kalıyor diyor acaba bozuk mu ki anlamadım gitti:/:97:
bozuktur hayatım o zaman ..iade verin..
tşkr ederiz güle güle kullan cnm benimde 90 liralık açık var fincanlar için
bişi sorucam sana jel göz kaleminden kullanıyomusun yeni çıkan onu sorucaktım o nasıl kullanılıyor bittikçe kalemtraşlamı açılıyor yoksa altından biyerden mi açılıyor acaba
biri sipariş verdi jel göz kaleminden ama hiç bakmadan verdim o yüzden hiç bilmiyorum nasıl olduğunu o da soruyor nasıl açılıyor diye.ı olursanız sevinirim:)
Ben jel kalemlerin her iki rengindende aldım ve çok beğendim normal göz kalemleri gibi kalemtraşla açılır zaten yumuşak bi kalem :)
Benimde fincanlara 80 liram kaldı ama başka sipariş bulacağımı sanmıyorum ben gözümü k3'teki hediyelere diktim ama 590 yapmam imkansız
tşkr ederim cnm ya inan bende bakmadan müşteriye götürdüm verdim baksaydım kalemtraşla açıldığını anlardım da şimdi bilmeyincede bişi de söylenmiyor
bana aşşadan çevrildiğini söledi müşterim ama çeviriyormuş çeviriyormuş çıkmıyormuş uç olduğundan fazla ben de bozuk sanmıştım neyseki yardımcı oldun tekrar tşkr ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?