Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar bişiöğrenmek istiyorum 150 tl ve üzeri(temsilci fiyatıyla) sipariş verilince 1 ay değilmi ödeme süresi ama ayın 9 unda işleme alınmışkargoya verilmiş son ödeme günü 24 şubat gözüküyor 15 gün oluyor yani vadesi bi sefer daha böle olmuştu neden 1 ay deniliyor o zaman
Ya bu panaromadan alışveriş yapınca gönderilen ruj numuneleri var ya onlardan red 2000 i denedim harika bi ruj yaaa kalıcı ruj sanırım ve rengi çooooook güzelBu ruj hangisi acaba katalogdakilerin :26:
Pasta tabakları k3 ün çatal bıçakta k4 ün hediyesi kızlar ..
ya k4 ü görmeden hediyeleri nerden biliyosunuz?
ben bu sıtede okudum canım
bu topikten mi okudun?sayfa kaçta?
burda okudum canım tam sayfasını bılmıyorum bakarım bırazdan ama cok once degıldı en fazla 5 yada 6 sayfa var yada yoktur
mrb arkadaşlar bişiöğrenmek istiyorum 150 tl ve üzeri(temsilci fiyatıyla) sipariş verilince 1 ay değilmi ödeme süresi ama ayın 9 unda işleme alınmışkargoya verilmiş son ödeme günü 24 şubat gözüküyor 15 gün oluyor yani vadesi bi sefer daha böle olmuştu neden 1 ay deniliyor o zaman
Ya bu panaromadan alışveriş yapınca gönderilen ruj numuneleri var ya onlardan red 2000 i denedim harika bi ruj yaaa kalıcı ruj sanırım ve rengi çooooook güzelBu ruj hangisi acaba katalogdakilerin :26:
kızlar bu mart kataloğunda ayıcık yonca bıde aşk tanrısı ve kalp olması lazm altın renkli kolyelerden almak istiyorum ama tereddütlüyüm rengi kaçar mı kararır mı diye alıp kullanan yada bilgisi olan var mı acaba bana yardımcı olabilecek ..?
Salı akşamı verdiğim siparişim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor off off cumartesi öğlene kadar inşallah siparişim gelir.![]()
Bazen kargoya verildiği halde sevkiyatta gözükebiliyor.. diğer kargo takiplerinden birine tıklayın bakın sizin sipariş verdiğiniz tarihe ait kargo varmı .. bence verilmiştir kargoya ..
Canım sağolasın dediğin gibi baktım bugün kargoya verilmiş gözüküyor inşallah yarın gelir.![]()