canım süper curl maskara şiddetle tavsiye ederim
canım süper curl maskara şiddetle tavsiye ederim
arkadaşlar müşterimyüz temizleyici ve kremi istedi cildi fazla yağlı değilmiş seçimi bana bıraktı acaba hangi ürünü tavsiye etsem
canım sayfa 61 dekı rujlardan saten serısınden
simple elements erkek parfümü nasıl 85 e tamamlamam lazımda bu parfümden getirtmeyi düşünüyorum
mart ayındakı yenı rujların toplu paketlerını almayı dusunuyormusunuz
bıde şu anew serum 30 ml dıyo cokmu mınık
çok küçük değil gayet iyi miktarı da şişeside ..
Fiyatı uygun almayı düşünmüyorum ..
anneme alıyım dıyorum deger yanı dımı
mrb arkadaşlar bişiöğrenmek istiyorum 150 tl ve üzeri(temsilci fiyatıyla) sipariş verilince 1 ay değilmi ödeme süresi ama ayın 9 unda işleme alınmışkargoya verilmiş son ödeme günü 24 şubat gözüküyor 15 gün oluyor yani vadesi bi sefer daha böle olmuştu neden 1 ay deniliyor o zaman
canım ben sadece otomatik ödeme talimatı olanlara 1 ay veriliyor diye biliyorum hatta eminimevet cnm 150 üzerinde olunca 1 ay oluyor ödeme süresi benim sürekli öyle oluyor çünkü.otomatik ödeme talimatım falanda yok.müsterilerden topladıktan sonra yatırıyorum
bende bayıldım o ruja cnm süpermiş valla.
arkadaşlar size bi sorum olacak ben üyeliğimi iptal etmek istiyorum ama geçen aydan gecikmeli ödedim bu aya yansımadı sipariş girmediğim için napabilirim o borcu nasıl kapatabilirim müşteri temsilcisini aradım ama birebir konuşmam gerek beceremedinasıl halledebilirim yardımcı olursanız çok sevineceğim
mart ayındakı yenı rujların toplu paketlerını almayı dusunuyormusunuz
slm kızlar bişey sorucam ya benim işbankası otomatik ödeme talimatim var fakat bu ay kredi kartından ödeme yapmak istiyorum avona bildirmem falan gerekiyo mu bi karışıklık olur mu acaba :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?