• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar müşterimyüz temizleyici ve kremi istedi cildi fazla yağlı değilmiş seçimi bana bıraktı acaba hangi ürünü tavsiye etsem

arkadaşlar müşterimyüz temizleyici ve kremi istedi cildi fazla yağlı değilmiş seçimi bana bıraktı acaba hangi ürünü tavsiye etsem

Benim annemin cildi kuru annem için anew ultimate serisinden altın içerikli gece kremini aldık. Annem gayet memnun zaten hakkında araştırma yapmıştım internetten %400 nemlendirme diyo. Müşterinin cildi kuruysa sanırım bu onun için iyidir. Tabi yaşa da bağlı yanılmıyorsam her yaş grubunda buna benzer yoğun bi nemlendirici var. Ultimate +45 için. Müşterinin yaş grubuna göre seçebilirsin canım ve anew dan tercih etmelisin bence. Birde aldığın seriye göre yüz temizleme jelini alırsan işin görülür. Biz anneme ultimate serisindeki yüz temizleme jelini de almayı düşünüyoruz mesela.

Son düzenleme:
arkadaşlar size bi sorum olacak ben üyeliğimi iptal etmek istiyorum ama geçen aydan gecikmeli ödedim bu aya yansımadı sipariş girmediğim için napabilirim o borcu nasıl kapatabilirim müşteri temsilcisini aradım ama birebir konuşmam gerek beceremedi:37: nasıl halledebilirim yardımcı olursanız çok sevineceğim

slm kızlar bişey sorucam ya benim işbankası otomatik ödeme talimatim var fakat bu ay kredi kartından ödeme yapmak istiyorum avona bildirmem falan gerekiyo mu bi karışıklık olur mu acaba :97:

mrb arkadaşlar bişiöğrenmek istiyorum 150 tl ve üzeri(temsilci fiyatıyla) sipariş verilince 1 ay değilmi ödeme süresi ama ayın 9 unda işleme alınmışkargoya verilmiş son ödeme günü 24 şubat gözüküyor 15 gün oluyor yani vadesi bi sefer daha böle olmuştu neden 1 ay deniliyor o zaman

evet cnm 150 üzerinde olunca 1 ay oluyor ödeme süresi benim sürekli öyle oluyor çünkü.otomatik ödeme talimatım falanda yok.müsterilerden topladıktan sonra yatırıyorum

bende bayıldım o ruja cnm süpermiş valla.
canım ben sadece otomatik ödeme talimatı olanlara 1 ay veriliyor diye biliyorum hatta eminim

arkadaşlar size bi sorum olacak ben üyeliğimi iptal etmek istiyorum ama geçen aydan gecikmeli ödedim bu aya yansımadı sipariş girmediğim için napabilirim o borcu nasıl kapatabilirim müşteri temsilcisini aradım ama birebir konuşmam gerek beceremedi:37: nasıl halledebilirim yardımcı olursanız çok sevineceğim

canım faizler üyelik iptalinden sonra birşey olmuo ben aradım sordum avona da ve bir temsilcim üyelik iptal ettiğinde 40 tl faizi vardı 2 ay borç ödememişti 1 yılı geçti üyelikten çıkalı hiçbirşey olmadı

Son düzenleme:
mart ayındakı yenı rujların toplu paketlerını almayı dusunuyormusunuz

paket değil ama tek olarak kendime alacağım
slm kızlar bişey sorucam ya benim işbankası otomatik ödeme talimatim var fakat bu ay kredi kartından ödeme yapmak istiyorum avona bildirmem falan gerekiyo mu bi karışıklık olur mu acaba :97:

canım işbankası internet şubesine gir fatura ödeme iptal var orda kredi kart ile ödeyeceğin faturayı seç iptal et sonra hesabına para yatrdığında tekrar çekerler

Back