simple elements erkek parfümü nasıl 85 e tamamlamam lazımda bu parfümden getirtmeyi düşünüyorum
ben bir müsterime 2 kampanya önce panaramada çıktıgı vakit almıştım hep takıyo hiç kaçmadı rengi ama biraz küçük bilgin olsun katalogtakinden küçük duruyor.
canım parfüm falan üzerine sıkmadıgın sürece hiç bişi olmaz.. kullanmadım ama sipariş aldım ondan gayet güzel ..
göründüğünden küçük sadece ..ufacıkta değil ama biraz daha büyük olsa o kadar şirin durmaz.. ideal boyutu bana kalırsacevaplarınız için teşekkürler kızlar ayıcıklı olanına bayılmıştım sipariş ediyim o zaman
dun annemde gün vardı daha tam olarak kaclıralık bılmıyorum ama annem demın aradı aksam yazdırırım ama epey sıparıs var dıye :)) 200 u bulmustum sıparıste belkı fıncanlara ulasırım
Keşke benim annem de gün yapsa
mardın bırındede baska bır arkadasında gunlerı yıne kaatlog gotururum dedı :) fıncan takımı alırsam da kardesımın ceyızıne verıcem :))
Sizde günler bol anlaşılan bizde hiç öyle değil maalesef , battım ben
aslında ya da bır oluyormus ama ıkı gun oncekı gun okullar kapalı dıye o tarıhe alınmıs :)) ayda bır benden mutlaka bıseyler alıcak bıkac kısı cıkar
ben cok bısey satmıyorum kı zaten canım sende nekadarlık bı aykı sıparıs
Ben yeni başladım bu daha ilk kampanyam bundan öncekinin son 2 gününe falan yetiştim onu saymıyorum o yüzden. Bu ay anneme sattım açıkçasıAnlıcan daha çok potansiyel müşteri kitlesi oluşturmaya çalışıyorum. Sen ne kdar zamanda oluşturmuştun mesela?
kargom geldi hep tarak sipariş vermiştim şu çifti 11 lra olan duş jellerinden birde göz kalemlerinden içinden şu satış çantası sanırım o ve kremim çıktı ayh çok sevindirik oldumfincanları almamada 65 liralık siparişim kalmış umarım toplayabilirim
kızlar ben de sipariş verdim ilk ay olmasına rağmen siparişlerim iyi oldu
bukadar beklemiyordum.inşallah her zaman öyle olur
kargoda ürünler bekliyorum bugün elime ulaşır her halde
gozun aydın canım o satıs cantası 4 ay sonundamıydı 3 ay sonundamıydı
bu ucuncu ayım her ay daha da arttı ılk ay sadece kendımve kız kardesım aldık
sımdı kayınvalıdem annem kardesım gorumcem ve onlarında cevresı heray kıtapcıga bakıyor mutlaka bıseyelr cıkıyor nekadar cok kısıye gosterırsen okadar cok satıyorsun
slm kızlar çokmorelim bozuldu haftasonu ekmek kızartma makinasını alabilmek için 400 kusurluk sipariş girmiştir,heraLDE sotokta olmayanlar yüzünden faturam 380 ne düşmüş bu durumda göndermiyolardır kesin,amaeğer öyleyse avondan iyice soğumuş durumdayım bırakmayı bile düşünüyorum sırf bu yüzden zaten bişey kazndığım yok bari hediye alayım dieee bide gelmezse arayıpp soracağımda zatenn
k14 de girmiştim yani 3ay oluyorsanırım ay çok bebeğendim içide resimdeki gibi dolu olsaydı tam süper olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?