AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

simple elements erkek parfümü nasıl 85 e tamamlamam lazımda bu parfümden getirtmeyi düşünüyorum

Bana ruj numunesi yerine sanırım ruj numunesi kalmadığı için o parfümün numunesini yollamışlardı. Bilmiyorum bana mı öyle geldi ama çok hoş bi koku gibi geldi. Dışı falan çok basit görünüyodu bence ama kokusu cidden çok hoşuma gitmişti

ben bir müsterime 2 kampanya önce panaramada çıktıgı vakit almıştım hep takıyo hiç kaçmadı rengi ama biraz küçük bilgin olsun katalogtakinden küçük duruyor.

canım parfüm falan üzerine sıkmadıgın sürece hiç bişi olmaz.. kullanmadım ama sipariş aldım ondan gayet güzel ..

cevaplarınız için teşekkürler kızlar ayıcıklı olanına bayılmıştım sipariş ediyim o zaman

dun annemde gün vardı daha tam olarak kaclıralık bılmıyorum ama annem demın aradı aksam yazdırırım ama epey sıparıs var dıye :)) 200 u bulmustum sıparıste belkı fıncanlara ulasırım

dun annemde gün vardı daha tam olarak kaclıralık bılmıyorum ama annem demın aradı aksam yazdırırım ama epey sıparıs var dıye :)) 200 u bulmustum sıparıste belkı fıncanlara ulasırım

Keşke benim annem de gün yapsa

mardın bırındede baska bır arkadasında gunlerı yıne kaatlog gotururum dedı :) fıncan takımı alırsam da kardesımın ceyızıne verıcem :))

Sizde günler bol anlaşılan bizde hiç öyle değil maalesef , battım ben

Sizde günler bol anlaşılan bizde hiç öyle değil maalesef , battım ben

aslında ya da bır oluyormus ama ıkı gun oncekı gun okullar kapalı dıye o tarıhe alınmıs :)) ayda bır benden mutlaka bıseyler alıcak bıkac kısı cıkar

ben cok bısey satmıyorum kı zaten canım sende nekadarlık bı aykı sıparıs

Mrb kılar tencereleri alan varmı?benimde 2 kampanya topllamı bini bulmuş 300lük gerekiyoduu valla ne denk gelirse girdim 1 ay içinde sattım sattıom satamadım tencerelerle iade yapcam artık inş. Satarım yaaa kafam iyice karıştı nasıl satcam diee ya olcak bişiler işte bol şans herkesee

Ben yeni başladım bu daha ilk kampanyam bundan öncekinin son 2 gününe falan yetiştim onu saymıyorum o yüzden. Bu ay anneme sattım açıkçası Anlıcan daha çok potansiyel müşteri kitlesi oluşturmaya çalışıyorum. Sen ne kdar zamanda oluşturmuştun mesela?

Son düzenleme:
kargom geldi hep tarak sipariş vermiştim şu çifti 11 lra olan duş jellerinden birde göz kalemlerinden içinden şu satış çantası sanırım o ve kremim çıktı ayh çok sevindirik oldum fincanları almamada 65 liralık siparişim kalmış umarım toplayabilirim

kızlar ben de sipariş verdim ilk ay olmasına rağmen siparişlerim iyi oldu
bukadar beklemiyordum.inşallah her zaman öyle olur
kargoda ürünler bekliyorum bugün elime ulaşır her halde

bu ucuncu ayım her ay daha da arttı ılk ay sadece kendımve kız kardesım aldık
sımdı kayınvalıdem annem kardesım gorumcem ve onlarında cevresı heray kıtapcıga bakıyor mutlaka bıseyelr cıkıyor nekadar cok kısıye gosterırsen okadar cok satıyorsun

gozun aydın canım o satıs cantası 4 ay sonundamıydı 3 ay sonundamıydı

offff ürünlerim subeye kadar gelmisti, zil calar diye bekliyordum
bir baktım nerede kargom diye netten, avon ürünleri geri istemis, bana gelmiyor simdi

offf offf, ilk kez oluyor bu. içinde sevgililer günü için yüzükte vardı, neden geri istenir acaba?
daha once bu sorunu yasayan var mı?

Tamam o zaman benim durumum normal demek ki :) Ben de bu ay kendime ve anneme aldım erkek arkadaşıma aldım azcık da. Ben de genişletmeye başlarım inş müşterilerimi. Daha çok katalog alıcam ama ben yalnızca 2 tane bulunduruyorum ya satamazsam ya boşuna almış olursam diye. Sen kaçlı alıyorsun mesela? Daha fazla alsam kötü mü etmiş olurum sence ilk ayımda? İlk ayım olduğu için emin olamıyorum

birsürü saçmalıkları var bölge temsilcileri kafalarına göre kadrolarını sipariş açıp satış yaptırıyorlar yakın zamanda benim başıma gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…