AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

mrb arkadaşlar bişiöğrenmek istiyorum 150 tl ve üzeri(temsilci fiyatıyla) sipariş verilince 1 ay değilmi ödeme süresi ama ayın 9 unda işleme alınmışkargoya verilmiş son ödeme günü 24 şubat gözüküyor 15 gün oluyor yani vadesi bi sefer daha böle olmuştu neden 1 ay deniliyor o zaman

Ya bu panaromadan alışveriş yapınca gönderilen ruj numuneleri var ya onlardan red 2000 i denedim harika bi ruj yaaa kalıcı ruj sanırım ve rengi çooooook güzel Bu ruj hangisi acaba katalogdakilerin :26:

Son düzenleme:

otomatık odeme talımatı olanların bır ay sonra oluyor sanırım

evet cnm 150 üzerinde olunca 1 ay oluyor ödeme süresi benim sürekli öyle oluyor çünkü.otomatik ödeme talimatım falanda yok.müsterilerden topladıktan sonra yatırıyorum

Ya bu panaromadan alışveriş yapınca gönderilen ruj numuneleri var ya onlardan red 2000 i denedim harika bi ruj yaaa kalıcı ruj sanırım ve rengi çooooook güzel Bu ruj hangisi acaba katalogdakilerin :26:

bende bayıldım o ruja cnm süpermiş valla.

kızlar bu mart kataloğunda ayıcık yonca bıde aşk tanrısı ve kalp olması lazm altın renkli kolyelerden almak istiyorum ama tereddütlüyüm rengi kaçar mı kararır mı diye alıp kullanan yada bilgisi olan var mı acaba bana yardımcı olabilecek ..?

Salı akşamı verdiğim siparişim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor off off cumartesi öğlene kadar inşallah siparişim gelir.

canım parfüm falan üzerine sıkmadıgın sürece hiç bişi olmaz.. kullanmadım ama sipariş aldım ondan gayet güzel ..

Salı akşamı verdiğim siparişim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor off off cumartesi öğlene kadar inşallah siparişim gelir.

Bazen kargoya verildiği halde sevkiyatta gözükebiliyor.. diğer kargo takiplerinden birine tıklayın bakın sizin sipariş verdiğiniz tarihe ait kargo varmı .. bence verilmiştir kargoya ..

Bazen kargoya verildiği halde sevkiyatta gözükebiliyor.. diğer kargo takiplerinden birine tıklayın bakın sizin sipariş verdiğiniz tarihe ait kargo varmı .. bence verilmiştir kargoya ..

Canım sağolasın dediğin gibi baktım bugün kargoya verilmiş gözüküyor inşallah yarın gelir.

kızlar benim soruma cevap vermediniz yaa bi ilgilenin lütfen,avonun sitesinde siparişgöndewr diyorum bir türlü siparişgöndermiyo şu anda 2 tane siparişgöndereceğim bi kendimin diğeride üyemin saiparişi ama gönder butonuna tıklıyorum göndermiyoo gunduzden beri aynı şeyi tekrarlıyorum olmuyoo bileniniz varmı acaba şaşırdım kaldım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…