AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kataloğun devamını yüklüorum o fincanlar bayapı kupa mış yaa bende türk kahvesi fincanı die satacaktm 20 tlye şimdi vaz geçtim

teşekkürler ilkay emegine saglık.ne yazıkki benim fincan falan alma sansım yok oysaki ne kadar istiyordum.toplasan 20 tl siparişim var

çok sağol ilkşahcığım ellerine sağlık
hediyeler harika ama çok zor benim almam bu ayki fincanlarada bayıldım ama onuda alamıcam bu gidişle

herkese selam,

ilksah yeni katalog ve panoroma için tskler canım :) siparislerim yarın gelecek benimde merak ediyordum :)

kayıt için kimlik fotokopisi ve adresinize ait herhangi bir (iski, elektrik, igdaş) fatura numarası kayıt formuna yazılmaktadır.

kız ilkşah yine döktürmüşsün
emeğine sağlık walla ne var ne yok senin sayende kaçırmıyoruz kampanya falan
teşekkür ederiiiiiiizzz

Perşembe günü İstanbulda Yıldızlarkulubü üyeleri için özel toplantı var saat 12-16 arası.
Katılacak olan var mı aranızda?

bayanlar yardım şuan tö mle konuştumda eşim üye olamazmış tö olmak için kaç kişi olması gerekir ve bianda mı üye yapacağım?

bayanlar yardım şuan tö mle konuştumda eşim üye olamazmış tö olmak için kaç kişi olması gerekir ve bianda mı üye yapacağım?

tatlım bende takım öncüyüm
eşim annem abilerim yengelerim

aileden 6 kişi temsilcim

ay şok oldum yaf aynı evden olmaz kabul edilemez dedi peki adresten dolayımı?

evet adresten dolayı kayıt formuna farklı adres yaz kayıt açılınca sipariş vermeden önce siteye giriş yap adresi değiştr

Kızlar su ilkşahın katalogun devamını yüklüyorum dediği şey ne? anlamadım...daha devamı da mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…