• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar ya şu açılıp kapanan göz kalemlerinin grisini alıp kullanan varmı.Simli olan değil ama normal olan.Çokmu açık rengi.sipariş vercem şimdide

ay ben de alabilirim onlardan bu ay bktım da gri göz kalemim bitmiş siyah da alcam zira laciverdi süper... çok kalıcı. tıpkı eyeliner gibi duruyo gözde ben çok seviyorum duruşunu.

ilkşah çok sağol emeğine sağlık ne çok zaman harcıyosun uğraşıyosun bizim için.... :71:

ya bu indirim broşürüne bakarken önceki sandım :60: hemen hemen aynı farlar parlatıcılar allıklar filan var şok geçirdim sürekli aynı ürünler bu ne canım? az yenilesin artık avon kendini. sıkıldık hep aynı ürünlerden. bi de bi makyaj ürünü alıyorum mesela bi far, yıllarca gidiyo bitmiyo ki şıp die. çeşit çeşit kullanıyoruz hem de bereketli oluyo bu tür ürünler. ruj göz kalemi far pudra allık çok çabuk biten ürünler deil anca parfümler bitiyo eee hep aynı makyaj ürünleri olursa almıyo insanlar bi yerden sonra. parfüm hadi neyse. :82:

BEN ŞİMDİ internetten kredi kartyıla ödeme yaptım,,basarıyla tahsil edildi dedi...
nooldu şimdii yaniiiii bilen varmııı

kızlar acil bişey sorcam hani sayfa 60 ve 63 ten 20 tllik alışveriş yapana fiorella takı seti hediye diyorya temsilci fiyatı 17 tl olsada gelir demi

ayy süper katalog yaa!
bayıldımmmmm
ind. brosüründe çok qüzel şeyler var
katalogda süper
inş satışlarım çok qüzel olcakkk :52:

Kızlar Far fırçasına ihtiyacım vardı Avonun yeni kataloğunda %50 indirimli alayım diyorum siz ne dersiniz avonun far fırçaları güzelmi?

arkadaşlar mart ayı kataloğu denmiş o katalogdan şimdi sipariş verebiliyoruzmu?
erkenmi gelıyo size kataloglar

arkadaşlar mart ayı kataloğu denmiş o katalogdan şimdi sipariş verebiliyoruzmu?
erkenmi gelıyo size kataloglar[/QUOTE

cnm dıyelım subat ayı katologunun sıparıslerını gırerken mart ayı katologunu da sıparıs edebılıyorz fakat subat ayı katologu sona erıp mart ayı basladıgında sıparıslerımızı gırebılıyoruz

Kızlar Far fırçasına ihtiyacım vardı Avonun yeni kataloğunda %50 indirimli alayım diyorum siz ne dersiniz avonun far fırçaları güzelmi?

canım ben kullanıyorum far fırçasını çok güzel al mutlaka..
Kızlar şimdi sipariş girdim.Bu ay 85 i nasıl tamamlıcam hiç sipariş yok diyodum ama bugün bi sipariş geldi 320 liralık girdim.fincan takımıda geliyo çok sevindim.

Kızlar şimdi sipariş girdim.Bu ay 85 i nasıl tamamlıcam hiç sipariş yok diyodum ama bugün bi sipariş geldi 320 liralık girdim.fincan takımıda geliyo çok sevindim.

ayh çok sevindim güle güle kullan :16:
bende istiyorum 150 civarında siparişim var ama nasıl tamamlarım bende bilmiyorum

gözün aydin canim darisi basimizaaa:64:

İlksahcım çok tşkr ederiz :) çok mutlu oldum katalogu görünce temsilci hediyelerine bayıldım inş o limitlere ulaşırız hepmize bol satışlar bayanlar :66:

Back