Kızlar su ilkşahın katalogun devamını yüklüyorum dediği şey ne? anlamadım...daha devamı da mı var?
Bende akşamdan beri bekliyorum ama yüklenmedi bişey anlıyamadım canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar su ilkşahın katalogun devamını yüklüyorum dediği şey ne? anlamadım...daha devamı da mı var?
Bende akşamdan beri bekliyorum ama yüklenmedi bişey anlıyamadım canım.
devamını yüklüorm dediğimde eksikti bazı sayfaları kızlar bilgisyrdan kalkmam gerekiodu yükleyememiştm ama sonra yükledim şimdii eksik yok
Ya kızlar avon sitesi mozillada sağ ve sol kenarları kesik görünüyor ya .. tamamını görüntülemiyor sitenin nedne böle acaba ? Explorer de acdım normal ama mozillada iki yandan daralmıs görünmüyor kenar da kalan seyler .. mozillada acabilmek ıstıyorum ben
Ya kızlar avon sitesi mozillada sağ ve sol kenarları kesik görünüyor ya .. tamamını görüntülemiyor sitenin nedne böle acaba ? Explorer de acdım normal ama mozillada iki yandan daralmıs görünmüyor kenar da kalan seyler .. mozillada acabilmek ıstıyorum ben
Bendede ürün stoğu bekleniyor yazıyo.Daha kampanya yeni başladı ne stoğu bekliyo bunlar yaa...Dün verdim sipariş.cumartesi mutlaka elimde olması lazım.pazar şehir dışına çıkcam çünkü( gelirmi kızlar yaaa
siparişlarini vermeden önce gecikmiş borcun yoksa gelir bir kaç güne kadar,eğerki gecikmiş borcun varsa yollamazlar ödeyip bildirmen gerekiyor avona
bende iki tür de mevcut cnm baktım ama sorun yok bendede.
yok canım borcum..sade stok bekleniyor yazıyor.gelir inşallaharasammı acaba avonu
Şükür sevkiayata hazırlanıyor diyo.
01022 ANEW REJ.NIG.TRIAL SIZE
00970 ANEW PLAT.EYE CRM SMP*5
bunlar gönderilemeyen ürünlermiş.anlamadım ne olduğunu.böyle sipraiş vermedimki
Bnmde ürün stoğu bekleniyor diyordu kızlar şimdi sevkiyata hazırlanıyor Trueforce ve foraway rolon gelmiomuş bi tek.:26:
anew 25+ gündüz kremi istediysen o ilk kod onun yanında verilen deneme boyu gece kremidir
anew 55+ serisinin hediyeli ürünlerinden bir adet sipariş verdiysen 2.kodda o hediyenin kodudur cnm zaten hediye olduğu için avon otomatik geçiyor kodu faturaya
demek ellerinde kalmamış onlar bir sonraki siparişlerinle gelicektir