AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım kataloğun yarısını yüklemişti daha sonra kalanını yükledi o yüzden
katalog bu kadar yani devamı yok

Bende akşamdan beri bekliyorum ama yüklenmedi bişey anlıyamadım canım.

devamını yüklüorm dediğimde eksikti bazı sayfaları kızlar bilgisyrdan kalkmam gerekiodu yükleyememiştm ama sonra yükledim şimdii eksik yok

Ya kızlar avon sitesi mozillada sağ ve sol kenarları kesik görünüyor ya .. tamamını görüntülemiyor sitenin nedne böle acaba ? Explorer de acdım normal ama mozillada iki yandan daralmıs görünmüyor kenar da kalan seyler .. mozillada acabilmek ıstıyorum ben

ben mozilla kullanıyorum bi sorun yok

Online kataloğu acınca oluyor bu Normalde site goruntulemesınde bişi yok

bende iki tür de mevcut cnm baktım ama sorun yok bendede.

Bendede ürün stoğu bekleniyor yazıyo.Daha kampanya yeni başladı ne stoğu bekliyo bunlar yaa...Dün verdim sipariş.cumartesi mutlaka elimde olması lazım.pazar şehir dışına çıkcam çünkü( gelirmi kızlar yaaa

siparişlarini vermeden önce gecikmiş borcun yoksa gelir bir kaç güne kadar,eğerki gecikmiş borcun varsa yollamazlar ödeyip bildirmen gerekiyor avona

siparişlarini vermeden önce gecikmiş borcun yoksa gelir bir kaç güne kadar,eğerki gecikmiş borcun varsa yollamazlar ödeyip bildirmen gerekiyor avona

yok canım borcum..sade stok bekleniyor yazıyor.gelir inşallah arasammı acaba avonu

Cuma akşamı girdim siparişi daha yeni sevkiyata hazırlanıyor diye yazıyor iki gündür bu halde :2:

Bnmde ürün stoğu bekleniyor diyordu kızlar şimdi sevkiyata hazırlanıyor Trueforce ve foraway rolon gelmiomuş bi tek.:26:

Şükür sevkiayata hazırlanıyor diyo.
01022 ANEW REJ.NIG.TRIAL SIZE
00970 ANEW PLAT.EYE CRM SMP*5

bunlar gönderilemeyen ürünlermiş.anlamadım ne olduğunu.böyle sipraiş vermedimki

Şükür sevkiayata hazırlanıyor diyo.
01022 ANEW REJ.NIG.TRIAL SIZE
00970 ANEW PLAT.EYE CRM SMP*5

bunlar gönderilemeyen ürünlermiş.anlamadım ne olduğunu.böyle sipraiş vermedimki

anew 25+ gündüz kremi istediysen o ilk kod onun yanında verilen deneme boyu gece kremidir
anew 55+ serisinin hediyeli ürünlerinden bir adet sipariş verdiysen 2.kodda o hediyenin kodudur cnm zaten hediye olduğu için avon otomatik geçiyor kodu faturaya
demek ellerinde kalmamış onlar bir sonraki siparişlerinle gelicektir

Bnmde ürün stoğu bekleniyor diyordu kızlar şimdi sevkiyata hazırlanıyor Trueforce ve foraway rolon gelmiomuş bi tek.:26:

bu 2 kampanyadır stok sorunu yaşıyor avon bilmem dikkat ettiniz mi?? madem sinirlı sayıda var neden promosyon yapılıyorki bu ürünlerde:/

sağol canım.25 verdimde 55 serisinden vermemiştim.neyse gelince anlıcaz bakalım.
bu arada kargoya verilmiş çok sevindim valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…