AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

katalog geliyooooooooooooooorrrrrrrrrrrr çektim fotoları indrm broşürünü çok beğendim

selam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum. anew in ürünlerini erkekler de kullanabilir mi?40 yasinda bi müsterim göz altindaki mor halkalar ve sis görünümünden dolayi önerebilecegim bi ürün sordu.bende sayfa 112 deki erkeklere özel ürünü önerdim ama kendisi katalogu incelemis ve 76 daki parlaklik veren göz cevresi bakim sistemi ilgisini cekmis. bide 94 deki solutions göz kremini söyledi. sizce bunlardan hangisi 40 yasindaki bi erkek icin uygundur?

slm canım ben avon temsilcisim yeni oldum üye alt üye nasıl yapabilirim acaba biliyomusun

ben dayıma sattım anew in ürünlerini sayfalarda yazıyo canım 30 yaş 40 yaş sonrası diye ona uygun olanlarından satabilirsin erkekte kullanır yani

Kızlar ya şu açılıp kapanan göz kalemlerinin grisini alıp kullanan varmı.Simli olan değil ama normal olan.Çokmu açık rengi.sipariş vercem şimdide

yawaş yawaş yüklüorum fotoları kızlar parça parça olarak okey takip edin burdanda link verin görmeyenler görsün dio okiş canlarım

internetten kredi kartyla ödeme nasıl oluor biri anlatsın lütfen ..ödeme yapıp sipariş vercem beklom halaa(((((

bugun olduysan yarın gelir yani seni temsilci yapan kişi gerekli bilgileri girdiyse avona hemen gelir canım

teşekkür ederim canım cevap için ama ben cumartesi üye oldum ve takım öncüm ü dün arayıp sorduğumda perşembe civarı anca gelir demişti bana biraz uzun bi süre gibi geldi de ondan sordum.. acaba niye öyle dedi? :S :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…