Kızlar ya şu açılıp kapanan göz kalemlerinin grisini alıp kullanan varmı.Simli olan değil ama normal olan.Çokmu açık rengi.sipariş vercem şimdide
BEN ŞİMDİ internetten kredi kartyıla ödeme yaptım,,basarıyla tahsil edildi dedi...
nooldu şimdii yaniiiii bilen varmııı
evet canım gelir katalok fiyatıyla 20 TL diyor cunkıkızlar acil bişey sorcam hani sayfa 60 ve 63 ten 20 tllik alışveriş yapana fiorella takı seti hediye diyorya temsilci fiyatı 17 tl olsada gelir demi
Kızlar Far fırçasına ihtiyacım vardı Avonun yeni kataloğunda %50 indirimli alayım diyorum siz ne dersiniz avonun far fırçaları güzelmi?
arkadaşlar mart ayı kataloğu denmiş o katalogdan şimdi sipariş verebiliyoruzmu?
erkenmi gelıyo size kataloglar[/QUOTE
cnm dıyelım subat ayı katologunun sıparıslerını gırerken mart ayı katologunu da sıparıs edebılıyorz fakat subat ayı katologu sona erıp mart ayı basladıgında sıparıslerımızı gırebılıyoruz
ImageShack(TM) slideshow
indirim broşürü
ImageShack(TM) slideshow
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...u-mart-sayisi-yoruma-kapali.html#post17426385
kızlar daha yarısını yüklemedim sonra yükleyeceğim eşim bilgsyra geçio şimdi borsa saati açılıyor öpüyorum sizi bekleyin beni 2 saat sonra yükleyeceğim devamını
Kızlar Far fırçasına ihtiyacım vardı Avonun yeni kataloğunda %50 indirimli alayım diyorum siz ne dersiniz avonun far fırçaları güzelmi?
canım ben kullanıyorum far fırçasını çok güzel al mutlaka..
Kızlar şimdi sipariş girdim.Bu ay 85 i nasıl tamamlıcam hiç sipariş yok diyodum ama bugün bi sipariş geldi 320 liralık girdim.fincan takımıda geliyo çok sevindim.
canım ben kullanıyorum far fırçasını çok güzel al mutlaka..
Kızlar şimdi sipariş girdim.Bu ay 85 i nasıl tamamlıcam hiç sipariş yok diyodum ama bugün bi sipariş geldi 320 liralık girdim.fincan takımıda geliyo çok sevindim.
kızlar üye yapmak için sadece nufus cüzdanı fotokobisimi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?