- 12 Şubat 2010
- 3.600
- 19
canım konyadamı denedın tüp bebeği sanırım sende öğretmensin tatil sıkıntısı var bılıyorum 15 gun gerekıo tedavi için ama ben sana daha buyuk bır merkezde yaptırmanı tavsiye derim bende senın gıbı bı yerdeydım aşılamaya başlandı salak kadın okadar dozla başlanırmı sonra 12 yumurta olusuyordu bız buyuk bır merkeze gittik ama baştan yanlış başlaan bı tedavı sonunda yanşlış oldu ıster ıstemez benım bı tanıdığım pkolu 2 kez konyada yaptırdı olmadı sonta ıstanbula gitti ıkızlere hamıle kaldı ıkı hafta rapor al yada yarıyıl tatılını bekle cnm yoksa boyle kullandığımız ilaçlarda boşa gıdıo paralarımızda emeklerımızde. sadece bı onerii cnm sen bılkırsın tabıkıyok güzelim....35 yaşından sonra pko olduğumu öğrendim.şok oldum...1 kızım var...adetim bir gün bile aksamaz...kilom yok kıllanmam yok...ama doktorum senin gibilerinede rastarız ama nadirdir dedi...
evet cnm ya sen elını cabuk tut doktorun ıcıne sınmezse hemen değiştir burdan az cok bişiler öğrenıyoruzewt cnm bir an önce annem olmam lazım dr da dedi zaman kaybetmemeliyiz diye inş ilaçla bu iş olur üzülme dedi zaten testlerim yeniliycez bakalım en son ne olmuş diye
yok canım diğer aya yap bence sen yinede işi sağlama al bide pko sin çok iyi gelir sana şifa olsun inş.
inş. düzelir tatlım diğer aya den bak iyi gelicek sana
iyidir tatlım kafamı dağıtmaya çalışıyorum sıkıldım artık valla sen ne yapıyorsun nasılsın
bende tatil beklıorum cnm bebişleri gidip almak için keske buyuk bı yerde olsaydım dıyorum beklemzdım ekımde olurdu tansferım sımdı beklemek zorundayım yada zorlayıp ıkı hafta rapor almalıyım onuda yenı tedavı denersem dondurulmuslar tutmazsa dıye o hakkımı ozaman saklııım dıorum hayırlısı cnm yaa