Merhaba Panoran geriye dogru okudum da bizim adet donemimiz seninle aynı zamanlarda benim dun ve bugum isim 36.1
:hooray:cnm tebrıkler. darısı bızım basımıza artık. sende ısı takıbı yapıyomuydun
anne olmak isteyen arkadaslar bu baslık altından gün gün yaptıgımız ölçümleri yazalım.belki işe yarar da bizler de hamiş oluruz.
canım şu vücud ısısı ölçme değil de akıntınızın en yoğun olduğu günleri takip edin bende akıntınızın en yoğun ve böyle iki parmak arasında uzuyor sıvı gibi değil yani ben onu kontrol ediyordum o ay çok yoğundu ve ben o ay hamile kaldım bir deneyin ovulasyon testi falanda aldım ama işe yaramıyor vucud gerekli sinyali gönderiyor zaman o günlerde aşırı enerjik oluyor insan yani bende böyleydi umarım tez zamanda sizlerde hamiş olursunuz öptüm sizi
a.s.
Güzel diyorsun ama bende onu hiç yapamıyorum işte:1no2:
Hem rahatsız edici, hem de hepsi aynı gibi geliyor :smiley-cool:
Farkı bulamıyorum malesef benneyaptımki
yok canım hepsi aynı olur mu zaten 3-4 gün falan sürüyor gün aşırı ilişkide bulunman lazım o zamanları adetin tam oratasına denk geliyor mutlaka birinden birinde tutuyor canım bir dene istersen birsey kaybetmezsin ya yerimseniben
canını sıkma arkadaşım biz böyle her ay maceraya başlarız.yalnız değilsin.ayrıca dur baklım hemen belli olmaz öyle.yelkenleri hemen suya indirmeyelim.bizim yaramaz bebişler biraz inat edecek belliki:)
CANIM TEŞEKKÜR EDERİM. BENİM LEKELENMELER GELMEYE BAŞLADI 2 GÜNE KADAR SÖKER O YÜZDEN KESİN KONUŞABİLİYORUM HER AY OLAN ŞEY BU
AMA DURMAK YOK TABİKİ BEN MÜCEDEYE DEVAM EDECEĞİM BEBİŞİM GELENE KADAR İNŞALLAH O DA BENİ ÜZMEZDE GELİR ARTIK ALLAHIN İZNİ İLE
selam kızlar hepinize benim durumu değerlendirebilirmisiniz yaaa kafayı yedim valla iyice anlamaya çalışıorum ama anlamıyorum...adetin biitiği günden sonra birden o kadar yükselmesi benim adetin son günü yumurtladığım anlamına gelebilirmi?
30.01 adetimin bittiği gün ..........35,9
31.01.....................................36,3
01.02.....................................36,1
02.02....................................36,1
03.02....................................36,1
04.02....................................36,0
05.02.....................................36,1 şiddeli yumurtalık ağrısı vardı ?
06.02......................................36,2
07.02......................................36,2
08.02.......................................36,3
bir ortak yanımız daha bende senin gibi akıntı tesbiti yapamıyorum.. yani siklusumda ayrı zamanlarda bir iki kez yapışkan halini alıyor.. o yuzden kafam karısıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?