Aswang'ın prensesi

Portföy çantayı yastık olarak kullanırım :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

$06072011659.jpg

:KK9::KK9:

Allah'ım affet siz de kırılmayın ama tüm keramet tüydeymiş :) Ne kadar çirkin birşey olmuş :KK9: Birde neden koyun gibi kırktınız? Böyle m gerekiyordu :) Ay canım benim yaaa iran kedileri tüylü veya tüysüz çirkin ama sevimli mahlukatlar :)

Allah'ım affet siz de kırılmayın ama tüm keramet tüydeymiş :) Ne kadar çirkin birşey olmuş :KK9: Birde neden koyun gibi kırktınız? Böyle m gerekiyordu :) Ay canım benim yaaa iran kedileri tüylü veya tüysüz çirkin ama sevimli mahlukatlar :)

Tüylerini biz kesmedik. Bu işi yapan yerler var tıpkı bizim gittiğimiz kuaförler gibi. Bizde onlardan birine götürdük ve tüyleri orda kesildi. Makinayla kafasındaki tüyleri kesemedikleri için makasla şekil veriyorlar bu yüzden koca kafa oluyor :KK9: 1 yaşından beri bir çok farklı yerde tüylerini kestirdik hepsi bu model kesiyorlar. En uygunu bu şekilde oluyor. Şebelek bişey oluyor ama napalım yaz sıcağında hayvan baygınlık geçiriyor. Kökü onda yine uzar :KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Tüylerini biz kesmedik. Bu işi yapan yerler var tıpkı bizim gittiğimiz kuaförler gibi. Bizde onlardan birine götürdük ve tüyleri orda kesildi. Makinayla kafasındaki tüyleri kesemedikleri için makasla şekil veriyorlar bu yüzden koca kafa oluyor :KK9: 1 yaşından beri bir çok farklı yerde tüylerini kestirdik hepsi bu model kesiyorlar. En uygunu bu şekilde oluyor. Şebelek bişey oluyor ama napalım yaz sıcağında hayvan baygınlık geçiriyor. Kökü onda yine uzar :KK9::KK9::KK9:

hımm demek öyle :) Belki alışmıştır ama rahat duruyor mu tüyleri kesilirken :) Hem onun hem siin açınızdan iyi olur...

hımm demek öyle :) Belki alışmıştır ama rahat duruyor mu tüyleri kesilirken :) Hem onun hem siin açınızdan iyi olur...

Taşıma kafesini gördümü anlıyor zaten başına gelicekleri saklanıyor. Araki bulasın :KK9: Yol boyunca ortalığı ayağa kaldırarak gitsekte o masaya indimi süt dökmüş kedi gibi oluyor. Yabancılardan çekinen korkan bir kedi benimki. Mesela eve misafir falan geldimi onlar gidene kadar ortalıkta gözükmez. Yavruykende böleydi koca kız oldu hala böyle :KK9: Bu yüzden yabancı birini taşıma kafesinden çıkar çıkmaz görünce bir afallama yaşıyor. Şoku atlatana kadarda tüy kesim işlemi bitmiş oluyor zaten :KK9:
Bizim açımızdan uzun tüylü yada kısa tüylü olması pek bişey değiştirmiyor. Evde hergün elektirik süpürgesi çalıştığı için tüy sorunu yaşamıyoruz. Ama kendisi çok rahatlıyor. Biz bile vantilatörün önünde fenalıklar geçirioruz bu sıcakta. Garibim okadar tüyle nasıl dursun :KK50:

sen ne şekersin öyle yaa maşallahh

Oyyyyy yirim ben onu alacaksın hamur gibi yoğuracan hanfendiyi,mıncık mıncık edeceksin :nazar::nazar: çok tatlı yaaaa

yerim onu ben ya benim kedicikte böyle uyumayı çok seviyor , çok tatlı oluyorlar:nazar:

Canlarım bir süredir bakmıyordum bu başlığa. Şimdi gördüm yazdıklarınızı. Teşekkür ederim güzel yorumlarınız içiin :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X