Aswang'ın prensesi

Şimdi baktım lady konu açmışmı acaba diye. Çok güzel ikiside canım. Daha minnacık. Az daha büyüsün çok asil olucak belli :KK16::KK16:

Büyüdü kedişim.
Albümüm var ekledim yeni resimlerini ekle beni istersen ordan görürsün :)
Çok yaramaz bişey ele avuca sığmıo senin prenses biraz ağır gibi geldi bana sakin sanırım :KK16:

Büyüdü kedişim.
Albümüm var ekledim yeni resimlerini ekle beni istersen ordan görürsün :)
Çok yaramaz bişey ele avuca sığmıo senin prenses biraz ağır gibi geldi bana sakin sanırım :KK16:
Ekledim bile :KK66:
Benimki 9 yaşında canım eskisine göre biraz sakinledi ama kudurası geldimi kuduruyor. Genel olarak sakin bir kedi :KK9:

Off nasıl güzel bir şey bu ya! Kendimi Elmyra gibi hissettim bir an. Sarılmak, sıkmak, mıncıklamak istiyorum. Kainat kedi güzeli... :81:

Ooooyyyy tütütütü maşşallah..
ALLAHIM YARABBİM Güzelliğe bak ya:KK69::KK69:
Rabbim sana bağışlasın canım ya,valla getirsen bende bi mıncıklıyım:KK52::KK52:
sen 9 senedir doya doya mıncıklayamadıysan,bize hiç mıncıklatmaz dimi :KK64:

Off nasıl güzel bir şey bu ya! Kendimi Elmyra gibi hissettim bir an. Sarılmak, sıkmak, mıncıklamak istiyorum. Kainat kedi güzeli... :81:

Ooooyyyy tütütütü maşşallah..
ALLAHIM YARABBİM Güzelliğe bak ya:KK69::KK69:
Rabbim sana bağışlasın canım ya,valla getirsen bende bi mıncıklıyım:KK52::KK52:
sen 9 senedir doya doya mıncıklayamadıysan,bize hiç mıncıklatmaz dimi :KK64:

Teşekkür ederiz ablaları:KK16::KK16::KK16::KK16::KK17::KK17:
Leblebayss Mıncıklamaya kalkınca kızıyormuş gibi söylenir söylenir sonra kucağındayken patilerini çenene koyar ittirir ittirir en sonunda bıkrakmak zorunda kalırsın :KK60: Sonra kendi kendine gene mıncıklayamadım :KK4: dersin. 9 senedir aynı seneryoyu oynuyoruz :KK60::KK60:

hayvanlaradan pek hazetmem :KK53: hele kedileri hiç sorma :KK53:
ama ama ama bu çok tatlı yaaaa :KK66:
çok şirin bi kedin var tam prensesmiş yani :KK16:

Allahim nasıl dadlı bir şeymiş,nasıl da yatakta güzel güzel otururmuş,nasıl da boncuk boncuk bakarmış.
Kedin çok tatlı arkadaşım,kedileri çok severim,balkonda çok gözgöze gelip öyle birbirimizi izlemişliğimiz vardır kedilerle :KK9: Arkadaşlarım bu halimi görmeye o kadar alışmışlardı ki kız bakışlarınız nasıl da benziyor birbirinize diye gülerlerdi :90:

oyoyo cok sekerrrrsin sennnn
bu öpücük sana prenses:KK54:
Teşekkür ederiz ablası :KK16::KK16:
Sevdirmezmiş hıhhhh...Benim elime geçsin varya parça pinçik ederim ben bunu ...Ye ye bitmez ohhhhh
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Allahim nasıl dadlı bir şeymiş,nasıl da yatakta güzel güzel otururmuş,nasıl da boncuk boncuk bakarmış.
Kedin çok tatlı arkadaşım,kedileri çok severim,balkonda çok gözgöze gelip öyle birbirimizi izlemişliğimiz vardır kedilerle :KK9: Arkadaşlarım bu halimi görmeye o kadar alışmışlardı ki kız bakışlarınız nasıl da benziyor birbirinize diye gülerlerdi :90:
Teşekkürler canım:KK16: Benim oturduğum yerdede birsürü kedi var. Cama çıksam muhakkak bir kediyle göz göze geliyorum. Camdan konuşuorum bide bazen. Komşular bana deli gözüyle bakıyor olabilirler :KK60:
selam arkadaşlar :))

Selam canım :KK16:

Bir yürü git rahat bırak uyıcam bakışları :KK60::KK60:

$14062011582.jpg
$14062011583.jpg
$14062011584.jpg
$14062011585.jpg

maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok tatlı ya.9 yıldır sizinle ne güzel allah uzun ömür versin. ya ben bayılıyorum şu kediciklere:21::21:

maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok tatlı ya.9 yıldır sizinle ne güzel allah uzun ömür versin. ya ben bayılıyorum şu kediciklere:21::21:

Teşekkür ederiz ablasıı :KK16: 2 aylıkken eve geldiği gün daha dün gibi aklımda. El kadardı ufacıktı :78: İnşallah daha uzun seneler bizimle olur miniğim :KK69:

inşallah cnm ya benimde kediciğim 7 aylık,cinsi ingiliz (british short hair) beninkide inşallah uzun bir süre bizimle birlikte olur ama korkuyorum şu kızışma olaylarından daha girmedi kızgınlığa ama kısırlaştırma olayı falan beni üzüyor ama eni sonu olacak :KK43:
siz ne yaptınız bu dönemlerinde ?

X