Aswang'ın prensesi

Kedi Tuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
1.893
1
Kendileri 9 yaşında bir hanfendii

Gözde kırparım

Ayaklarımı uzatır keyifte yaparım

[video=youtube;Q1qOH9CMHPA]http://www.youtube.com/watch?v=Q1qOH9CMHPA&feature=player_embedded[/video]

[video=youtube;4hHUZFydY18]http://www.youtube.com/watch?v=4hHUZFydY18&feature=player_embedded[/video]

Son düzenleme:
maşallahhhhhhhhhhh
gel ısır ye beni diyo deli mi ne
yerimmm

ayyy hiç sevmiyor mıncıklanmayı. 9 senedir doya doya bir mıncıklayamadım

bu cinsler yogurulmayi cok sever ama hayret seninki cazgir cikmis :)) kayinvalidemde var ayni cins gozleri masmavi onun hayvani mincikla mincikla birak nasil birakirsan oyle kaliyo yapboz gibi mubarek

bu cinsler yogurulmayi cok sever ama hayret seninki cazgir cikmis :)) kayinvalidemde var ayni cins gozleri masmavi onun hayvani mincikla mincikla birak nasil birakirsan oyle kaliyo yapboz gibi mubarek

Veterinerde tam tersi İran kedileri ve Siyam kedileri mıncıklanmayı hiç sevmez demişti bize Mıncıklanmayı sevende oluyormuş demekki. ( ay çok acayip bir cümle oldu bu )

Veterinerde tam tersi İran kedileri ve Siyam kedileri mıncıklanmayı hiç sevmez demişti bize Mıncıklanmayı sevende oluyormuş demekki. ( ay çok acayip bir cümle oldu bu )

valla bu cok garip zaten 23 saat uyuyor kalan 1 saattede yemek ve tuvalet ihtiyacini gideriyo

çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııı

Hanıma gidip yatak alıyoruz amaaa gözü hala benim yatağımda

Son düzenleme:
İnanılmaz güzel bi hayvan
Bayıldım bayıldım.
Sevmeye doyamam ben bunuu benim de var dışardan bulup evlat edindim
Kapkara benimki hayvan öpülmekten sıkıldı artık beni görünce köşe bucak kaçıo sevceğimi bilio
Gerçekten tam bi prenses benimki de kara prens

Şimdi baktım lady konu açmışmı acaba diye. Çok güzel ikiside canım. Daha minnacık. Az daha büyüsün çok asil olucak belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…