Astrolojide Juno Nasıl Bulunur ?

doğru kaynaklardan öğreniyorum
açılar evler ve transitlerde çook önemli
pek transitlerle ilgili bi bilgim yok progress haritayla 2011 yılının haritasını çıkartmıştım

Transitler günlük yaşamda etkiler hakkında ip uçları verir. Gezegen transitleri önemli ne tür etkiler alınacağı vs. Ben transitlere dikkat etmeye çalışırım özellikle merkür retro transiti zamanlarını bilmek önemli benim için. Satürn transiti burcundan geçiyor mesela önemlidir. Progres harita ilerletilmiş harita özellikle güneş burcun yada yükselen veya ay burcun eğer burç değiştirmişse yaşantında bir takım değişlikler yenilikler olacağını gösteren işaretlerdir. Benim güneş burcum değişti yükseleniminde değişmesine az kaldı. Büyük bir değişiklik bekliyorum şahsen:)))

progress haritaya nasıl bakılıyor ben çıkarttım ama pek bişi anlamadım :26:

progress haritaya nasıl bakılıyor ben çıkarttım ama pek bişi anlamadım :26:

Progres haritada burçlara bakıyorsun misal güneş burcun değişmiş mi ay burcun veya diğer gezegenler. Eğer değişmişse hayatında o alanla ilgili değişiklikler olmuş demektir. Misal normalde güneş burcun yengeç fakat progres haritada güneş burcun aslan a ilerledi o zaman diyebilirizki burç değişiminden itibaren sen gene tabiki yengeçsin ama bir takım aslan özellikleri de kazanmışsındır belki yengeçe özgü çekingenlik azalmıştır kendini daha çok gösterebiliyorsundur toplum içinde bu tarz. Diğer gezgenler ve burç değişiklikleri içinde ayrı ayrı bakmak gerek tabi.

cnm progress haritaya hangi siteden bakıyorsun ??
ben baktım ama ne kadar doğru bilmiyorum

progress haritalar bir kaç çeşit sanırım en çok kullanılan progresler , 1 yıl = 1 gün sistemine göre değerlendiriliyormuş

SOLAR ARC PROGRES sistemi , 1 yıl = 1 derece metoduna göre değerlendiriliyormuş
progress haritada doğduğumuz yeri mi kullanıcaz yoksa yaşadığımız yeri mi çok mu soru sordum ne

astro. dan bakıyorum ben orada hem solar hem progres harita cıkartabiliyorsun. Her ikisine de bakabilirsin. Yorumla hangisi sana uygun geliyorsa kabul edersin. Ama her zaman için öncelik kişinin doğum haritasıdır. Progres ya da solar(güneş dönüşü harita) ikinci derecede önemli olabilecek haritalardır belki. Onlarında özellikle burç değiştirme zamanları önemli onun haricinde de bilmiyorum çok önemi var mıdır? Genelde kişinin doğduğu yer alınır diye biliyorum ama emin değilim.

astrodan progres çkartamadım daha doğrsu ayarını bulamadım :18:

doğum günümden 21 gün ilerledim progressi buldum cnm ama acaba özelden haritayı göndersem acaba doğru mu yaptım

haritada ilerletme yoluylada bulunabilir tabiki. Ben o yöntemi hiç kullanmadım direk astro dan çıkarttım:) astroda bu alt menülü kısımları incelersen bulursun zaten special chart, pullen astrolog vs yazan yerin hemen altında natal chart diye yazar o seçili olur o menüyü incele bulursun. Aslında biraz karıştır oraları, ancak karıştırarak öğrenirsin.

yorumların için cok teşekkur ederimcanım horary ,sinastri neymiş ben de araştırıyım bari merak etim

maviask sana ozelden mail atıp ilişki yorumlama konusunda birşey sormuştum. bildiğin kadarıyla birazcık yorumlar mısın?
dediğim gibi hiç bilmiyorsan da problem değil :)

maviask sana ozelden mail atıp ilişki yorumlama konusunda birşey sormuştum. bildiğin kadarıyla birazcık yorumlar mısın?
dediğim gibi hiç bilmiyorsan da problem değil :)

Yorumlayabildiğim kadarıyla birşeyler yazdım:) Sinastri çok bilmiyorum ama genel olarak yorumlayabilirim bazı şeyler.

horary haritası bakıyo musun canım? ben nette bulamadım guzel bi kaynak

Son düzenleme:
horary haritası bakıyo musun canım? ben nette bulamadım guzel bi kaynak

Horary haritası ile ilgili şu aralar bir kitap okuyorum araştırıyorum. Nette çok fazla yok kaynak. Olanlarda ingilizce. Ama elimdeki kitap biraz incelemem lazım. Yorum yapabilmek için daha biraz zaman var. Vedic astroloji ile öğrenmeye çalışıyorum bakalım.

horary haritasına bakan birini buldum nette 20 tl google ye horary haritası yazın ikinci link tıklayın görürsünüz

maviask mrb benim junomada bakabilir misin . rica etsem
3 mayıs 1986 saat:00.05 ankara
bu aralar herşey çok ters gidiyor . inş yakında düzelir . cevabını merakla bekliyorum . şimdiden teşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…