Astrolojide Juno Nasıl Bulunur ?

Çok teşekkürler maviask,emeğine sağlık...

maviask özelden bir mesaj atacaktım mailbox'ın dolmuş. bir internet sitesi buldum, belki sen de seversin demiştim.

kizlar banada yardimci olabilirmisiniz?

Ben nette böyle birsey yaptirdim kendime, bundan simdi hangi bilgiler gözüküyor, yardimci olabilirsiniz?Dogum yerimi, tarihimi vs. hepsini girdim ve böyle bir sonuc cikti bana

2 ağustos 1991,12:28 İzmir.
Junoma bakarsanız çok memnun olurum,şu ana dek burnum pislikten kurtulmadı:)

maviask öncelikle kimseyi kırmadan herkese yorum yaptığın için çok teşekkürler. bu konuyla çok ilgileniyorum ve seninle karşılaştığım için çok mutluyum
27/08/1990 17:10 kırklareli bilgilerim... bana da yorum yaparsan çok sevinirim. şimdiden sağol...

slmm.. 16.09.1993 10:40 İzmir
yorum yaparsan çok sevinirim..teşekkürler şimdiden...

MAVİAŞK yorumların çok iyi bende astrolojiyle ilgileniyorum ama daha senin kadar olamadım :)
rica etsem benim şu kısmetsizliğimin ve şu anki durağan hayatımın sebebini görebilirmisin haritamda?
4 ağustos 1984 yılında muğlada doğdum saat 8.00 da. şimdiden teşekkür ederim

Benimkine de bakabilir misiniz lütfeen

2 Aralık 1987 sabah 9.30'da Kırcaali (Bulgaristan'da) doğdum.

Çook teşekkür ederim.

29 Eylül 1995 gece saat 3.20 ile 3.35 arası Ankara'da doğdum...
Şimdiden çok teşekkür ederim

Güzel yorumların için teşekkürler yüreğine sağlık...

17-02-1984 BURDUR doğumluyum...juno hakkında bilgim yoktu ve gerçekten meraklandım...ayrıca doğum haritamla ilgili de söyleyeceklerinizi merak ediyorum...benide bilgilendirmenizi rica ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…