- 26 Ekim 2010
- 108
- 0
Normalde senin yorumu ben kaç hafta önce siteye cevap olarak yazıyordum bitti onayladım bir baktım silindi  Tekrarda yazamadım vakit nedeniyle ancak şimdi denk geldi. Juno koç burcunda kariyer evi olan 10. evde, mars oğlak burcunda 6. evde, Venüs 9. evde balık burcunda. Satürn yükselen yengeç burcunda, bu seni oldukça ciddi, ağırkanlı, küçük yaşlarda dahi olgun biri olarak görünmeni sağlamıştır. Evlilikle ilgili olarak 7. ev önemlidir. Satürn evlilik evine karşıt açı yapmış. Bu da evet geciktirici bir etki sayılabilir ayrıca 7. evin oğlakla başlamış ama bu evde kova burcunda retroda bulunan Merkür 7. evinin kova olarak sayılmasını gerektiğini gösterir. Retrodaki Merkür ve 7. evde evlilik konularında iletişim ön planda olacaktır. 8. ev miras eşin malları gibi meselelerde güneşin burada bulunmasından dolayı kazançlı olacağınızı gösterir. 9. ev en parlak eviniz olarak görünüyor. Güzellik, sanat gezegeni Venüs, şans gezegeni aynı zamanda balık burcunun yönetici gezegeni Jüpiter ve ay bu evde balık burcunda. Dolayısıyla akademik konularda, seyahatlerle ilgili konularda oldukça şanslısınızdır. Uzak seyahatleri temsil eden 9. evde bulunan balık burcu özellikle deniz ve deniz yolcuklarının ağırlık olacağını gösteriyor. 10. evde bulunan juno beğenilen eşin özellikle kendi kariyer çevreniz arasından seçme eğiliminize işaret. Güneş Uranüs arasındaki üçgen açı ani değişikliklere çabuk adapte olabildiğinizi, arkadaş çevrenizde farklı tarzda insanlara yer vereceğinize işaret. Ayrıca güneş-uranüs açısı güçlü dayanıklı hızlı karar verebilme becerisini de gösterir. Ay ve Venüs arasında olan kavuşum, her ne kadar yükseleniniz çekingen kendi kabuğuna saklanan yengeç olsada ve ağır bir gezegen olan satürnde burada olsada sizde bakışlarınızda duygusal bir derinliğin olduğuna işarettir. Naif bir güzellik olarak ifade edilebilir. Ayrıca duygusal konularda özellikle sanata müziğe yetenek olarak görülen bir açıdır. Ayın jüpiterle kavuşumu inandığı ideallerinin olması ve bunu tutkulu bir şekilde savunma olarak görebiliriz. Venüs Jüpiter kavuşum maddi konularda bolluk bereket olarak ele alınır. Eli açık, paylaşımcı bir yapı sergilersin. Venüs ve mars arasındaki sekstil açı karşı cins üzerinde etkili cazibeli olabildiğine işaret. Ayrıca ilişkilerde olumluluk esas olur. Venüs ve ayın yükselenle olumlu üçgen açıları da fiziksel olarak güzellik sağlayan açılardır. Hoş, duygulu, naif, duyarlı bir bayan imajı çizmeni sağlar. Venüs neptün karesi önemli açılardan biri çünkü bu açı ilişkileri aşırı idealize etmeni sağlıyor. Sen mükemmel, hayallerin ötesinde bir ilişki düşünüyorsun ama gerçekte buna uyabilecek çok kişi de yok. Yani ilişkilerde aşırı idealize etme, karşıdaki kişinin hatalarını görmezden gelme, aşırı yüceltme gibi olumsuz tutumlara yol açar. Bunun yanında sanat alanında, müzikte güzel bir açıdır. Ve oldukça ilham verici bir açı olabilir. Marsın satürnle karşıt açısı, pluto ile karesi de içinde yoğun bir enerji taşıdığını gösterir. Transitler olarak bakarsak geçtiğimiz yıllarda özellikle yüksek öğrenim ve yolculuklar konusunda ve de hayatın anlamı metafizik vs alanlarda olumlu etkiler yaşatan jupiter ve Uranüs transitlerini geçirdin. Şimdi bu gezegenler senin kariyer evinde ilerleyecekler ve bu alanda sana fırsatlar olumlu alanlar açacaklar. Pluto 6. evde transitine başlayacak sağlık çalışma ortamı gibi konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Satürn başak transitini 3. evde geçirdin son 2.5 senedir özellikle eğitim kurs vs konular gündeme gelmiş olabilir. İletişim kendini geliştirme, kişisel gelişim meseleleri gündemindeydi. Şimdi özellikle son 4 5 aydır değişim geçirip ev yakın çevre konuları gündeminde olabilir.
Çok teşekkürler maviask,emeğine sağlık...