Astrolojide Juno Nasıl Bulunur ?

Normalde senin yorumu ben kaç hafta önce siteye cevap olarak yazıyordum bitti onayladım bir baktım silindi  Tekrarda yazamadım vakit nedeniyle ancak şimdi denk geldi. Juno koç burcunda kariyer evi olan 10. evde, mars oğlak burcunda 6. evde, Venüs 9. evde balık burcunda. Satürn yükselen yengeç burcunda, bu seni oldukça ciddi, ağırkanlı, küçük yaşlarda dahi olgun biri olarak görünmeni sağlamıştır. Evlilikle ilgili olarak 7. ev önemlidir. Satürn evlilik evine karşıt açı yapmış. Bu da evet geciktirici bir etki sayılabilir ayrıca 7. evin oğlakla başlamış ama bu evde kova burcunda retroda bulunan Merkür 7. evinin kova olarak sayılmasını gerektiğini gösterir. Retrodaki Merkür ve 7. evde evlilik konularında iletişim ön planda olacaktır. 8. ev miras eşin malları gibi meselelerde güneşin burada bulunmasından dolayı kazançlı olacağınızı gösterir. 9. ev en parlak eviniz olarak görünüyor. Güzellik, sanat gezegeni Venüs, şans gezegeni aynı zamanda balık burcunun yönetici gezegeni Jüpiter ve ay bu evde balık burcunda. Dolayısıyla akademik konularda, seyahatlerle ilgili konularda oldukça şanslısınızdır. Uzak seyahatleri temsil eden 9. evde bulunan balık burcu özellikle deniz ve deniz yolcuklarının ağırlık olacağını gösteriyor. 10. evde bulunan juno beğenilen eşin özellikle kendi kariyer çevreniz arasından seçme eğiliminize işaret. Güneş Uranüs arasındaki üçgen açı ani değişikliklere çabuk adapte olabildiğinizi, arkadaş çevrenizde farklı tarzda insanlara yer vereceğinize işaret. Ayrıca güneş-uranüs açısı güçlü dayanıklı hızlı karar verebilme becerisini de gösterir. Ay ve Venüs arasında olan kavuşum, her ne kadar yükseleniniz çekingen kendi kabuğuna saklanan yengeç olsada ve ağır bir gezegen olan satürnde burada olsada sizde bakışlarınızda duygusal bir derinliğin olduğuna işarettir. Naif bir güzellik olarak ifade edilebilir. Ayrıca duygusal konularda özellikle sanata müziğe yetenek olarak görülen bir açıdır. Ayın jüpiterle kavuşumu inandığı ideallerinin olması ve bunu tutkulu bir şekilde savunma olarak görebiliriz. Venüs Jüpiter kavuşum maddi konularda bolluk bereket olarak ele alınır. Eli açık, paylaşımcı bir yapı sergilersin. Venüs ve mars arasındaki sekstil açı karşı cins üzerinde etkili cazibeli olabildiğine işaret. Ayrıca ilişkilerde olumluluk esas olur. Venüs ve ayın yükselenle olumlu üçgen açıları da fiziksel olarak güzellik sağlayan açılardır. Hoş, duygulu, naif, duyarlı bir bayan imajı çizmeni sağlar. Venüs –neptün karesi önemli açılardan biri çünkü bu açı ilişkileri aşırı idealize etmeni sağlıyor. Sen mükemmel, hayallerin ötesinde bir ilişki düşünüyorsun ama gerçekte buna uyabilecek çok kişi de yok. Yani ilişkilerde aşırı idealize etme, karşıdaki kişinin hatalarını görmezden gelme, aşırı yüceltme gibi olumsuz tutumlara yol açar. Bunun yanında sanat alanında, müzikte güzel bir açıdır. Ve oldukça ilham verici bir açı olabilir. Marsın satürnle karşıt açısı, pluto ile karesi de içinde yoğun bir enerji taşıdığını gösterir. Transitler olarak bakarsak geçtiğimiz yıllarda özellikle yüksek öğrenim ve yolculuklar konusunda ve de hayatın anlamı metafizik vs alanlarda olumlu etkiler yaşatan jupiter ve Uranüs transitlerini geçirdin. Şimdi bu gezegenler senin kariyer evinde ilerleyecekler ve bu alanda sana fırsatlar olumlu alanlar açacaklar. Pluto 6. evde transitine başlayacak sağlık çalışma ortamı gibi konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Satürn başak transitini 3. evde geçirdin son 2.5 senedir özellikle eğitim kurs vs konular gündeme gelmiş olabilir. İletişim kendini geliştirme, kişisel gelişim meseleleri gündemindeydi. Şimdi özellikle son 4 5 aydır değişim geçirip ev yakın çevre konuları gündeminde olabilir.

Çok teşekkürler maviask,emeğine sağlık...:KK42:

kizlar banada yardimci olabilirmisiniz?

Ben nette böyle birsey yaptirdim kendime, bundan simdi hangi bilgiler gözüküyor, yardimci olabilirsiniz?Dogum yerimi, tarihimi vs. hepsini girdim ve böyle bir sonuc cikti bana:KK9:

$horos.JPG

2 ağustos 1991,12:28 İzmir.
Junoma bakarsanız çok memnun olurum,şu ana dek burnum pislikten kurtulmadı:)

maviask öncelikle kimseyi kırmadan herkese yorum yaptığın için çok teşekkürler. bu konuyla çok ilgileniyorum ve seninle karşılaştığım için çok mutluyum:KK61:
27/08/1990 17:10 kırklareli bilgilerim... bana da yorum yaparsan çok sevinirim. şimdiden sağol...

MAVİAŞK yorumların çok iyi bende astrolojiyle ilgileniyorum ama daha senin kadar olamadım :)
rica etsem benim şu kısmetsizliğimin ve şu anki durağan hayatımın sebebini görebilirmisin haritamda?
4 ağustos 1984 yılında muğlada doğdum saat 8.00 da. şimdiden teşekkür ederim

Benimkine de bakabilir misiniz lütfeen

2 Aralık 1987 sabah 9.30'da Kırcaali (Bulgaristan'da) doğdum.

Çook teşekkür ederim.

29 Eylül 1995 gece saat 3.20 ile 3.35 arası Ankara'da doğdum...
Şimdiden çok teşekkür ederim :KK61:

Venüs ve mars 8. evde balık burcunda, juno ve güneşin 7. evde kova burcunda. Güneş- Satürn arasındaki üçgen açı son derece çalışkan, hırslı ve güç irade gerektiren işlerde başarılı olduğunu gösteriyor. Güneş ve juno 7. evinde olması kendini ilişkiler yoluyla yaşam biçimini belirlediğine işaret. Güçlü bir eş portresi önemlidir ya da eş yoluyla toplumda güç kazanma olası. 7. evdeki güneş babaya benzeyen bir eş olarak görülebilir. Mars ay kavuşumu tutkularıyla hareket etme meyli verir. Gergin yüksek enerji ve potansiyel verir. Venüs mars kavuşumu karşı cinsle ilişkilerde çok yardımcı bir açıdır. İlişkilerde sahiplenici baskın ve üstün taraf olma meyili verir. Aşk ilişkiler evi olan 5. evinde jupiter, Uranüs ve Neptün var ve yay burcundalar. Jupiter yay burcunun gezegenidir ve güçlü konumda aşk ilişkiler konusunda oldukça şans verir. Bu aşk ilişkilerinde özellikle felsefik derinliği olan, entelektüel yanları güçlü kişilere ilgi duymanı sağlar. Uranüs ani değişim yenilik gezegeni olarak senden oldukça farklı, belki farklı kültürlerden gelmiş kişiye işaret. Neptün ise duygusal derinlik isteğini vurgular. Venüsün 8. ev miraslar ve cinsellik evinde olması yoğun bir tutku ve cinsel güç verir. Ayrıca eş yoluyla ya da miras yoluyla konfora kavuşma ihtimaline işaret. Mars ile kavuşum tutkuyu vurgular. Aşk ve cinsellik önemli bir faktördür hayatta. Gençlik döneminde durgun, yaşlandıkça ise zevk ve eğlenceye düşkünlük işaretidir. Ay da bu evde gizli ilimlere özel bir ilgi verir. Telepatik güçlerde sağlar. Geçtiğimiz yıl ve bu yıl özellikle Jüpiter ve Uranüs transitlerini bu evde geçirmişsin. Bu ise ilişki konularında değişiklik yenilikler anlamına geliyor. Önümüzdeki yıl ocak ayından itibaren transitleri 9. evde yani uzak seyahetler yüksek öğrenim evinde yaşayacaksın bu konularda değişimler karşına ani fırsatlar çıkabilir. Pluto oğlak transitini 6. evde hissetmeye başladın 2008 den beri bu ise bazı sağlık konularını gündeme getirmiş olabilir. Hani check up dönemi gibi bir dönem olabilir. Şimdiye kadar fark etmediğin hastalıklar gündeme gelmiş olabilir. Pluto iyileştirici özelliğini gösterecek. Özellikle diş kemik gibi oğlağı ilgilendiren konularda. Temizlik hijyen meselelerine dikkat edeceksin. Çalışma ortamında da değişiklikler yapma isteğin olacak.
Sinastri haritasına pek bakmıyorum eşinle ilgili olarak venüsü koç burcunda 1. evde bu oldukça hoş bir yüz verecektir. Mars oğlakta 11. evde. Juno koçta 1. evde. İkinizinde satürnü 4. evde ve geri harekette. 4. ev yakın çevreyi temsil eder. 9. ev yay burcunda ve kendi evinde yüksek eğitim ve seyahatler konusunda şans verir. Ayrıca yay kendi evinde olduğu için kişiye entelektüellik felsefeye ilgi sağlar. Neptünde yay burcunda ayrıca. 7. ev terazi eş ilişkide denge anlaşmaya önem verdiğini gösterir. Plutonun bu evde bulunması kişinin gizli saklı olanı arastırma istegi saglar. Önümüzdeki yıllar transitlerin 1. evde yaşanacak olması dış görünüşünde kendini dış dünyaya ifade etmesinde köklü değişiklikler yaşayacağını gösteriyor

Güzel yorumların için teşekkürler yüreğine sağlık... :KK49:

17-02-1984 BURDUR doğumluyum...juno hakkında bilgim yoktu ve gerçekten meraklandım...ayrıca doğum haritamla ilgili de söyleyeceklerinizi merak ediyorum...benide bilgilendirmenizi rica ediyorum...

X